Абе оти буквално сфаќате одма Мислев се што има излезено, 6 сезони, ги изгледав двапати И мислам дека мајката нема да се дознае до последните 5 мин. од последната епизода.
Jас пак и не сум толку љубопитна околу мајката. Мајката ми е ко некоја бек приказна, нешто што ги поврзува епизодиве, да иде по некоја линија, да не биде ептен безвеза. Хуморот ми е на прво место, не мистеријата со мајката
Мене на почетокот ептен ме копкаше која е мајката, ама сега дури и заборавам дека тоа е позадината на серијата. Хуморот им е интересен и тоа е најбитно, а и ликовите се убаво осмислени
Фората на серијава е ергенскиот живот на Тед, кој го поминува заедно со пресмешните пријателчиња. Мајката не ни сакам веќе да ја видам, иако ме копкаше на почеток. Омилен лик ми е Барни. Го обожавам, он си е леген... ваит фор ит дариии... Срцка убанаа А Маршал е истотака урнебес, он си има највише испади коа ќе приметите. Опасна комбинација се со Лили. Ги изгледав до 5та сезона, да ја симнам 6та у еден ден ќе ја изгледам, ама некако не ми се дава ќе ми фалат премногу.. Така да ќе си почекам малку, таман дур да се дава 7ма
NAJJAKA serija u svet! Se gazev od smeenje na poveketo epizodi Naj in love u serijava. Vi ja preporacuvam a site da ja gledate. Inace da se snima 7 sezona a ima dogovor i za 8. sega za sega treba da trae use 2 godini, ama ke vidime se moze da se sluci. Se znae koja e majkata, cimerkata na edna bivsa na ted, samo nezz ke vidime mozebi i da izleze nesto dr
Ја гледам ако ја начекам на телевизија. Не сум до толку фан па да симнувам епизоди, гледам онлајн и чекам пред тв. Не гледам што е толку фантастично добра ни серијата, или пак Барни.
Мене не ме интересира која е мајката колку што ме интересира Spoiler со која се жени Барни на крајов од сезонава
Порано ако ја начекав на телевизија ја гледав, сега немам начекано. Интересна ми е, ама не спуштам епизоди, не сум толкав фан на серијава.
Една од моите омилени серии. Во последно време (особено во текот на 6та сезона) ми стана малку досадна. Сепак, премногу сум љубопитна за да престанам со гледање сега
Сум слушнала, и од она што сум разбрала интересна е. НЕ би ми пречело да ја гледам, а веќе премногу серии ми се на листата
Барни е дефинитивно LEGEN (wait for it) DARY!!! Многу јака серија, супер за опуштање и тепање на време!
Барни си го сакам највеќее.Навистина е легенда човеков.А може линк за на интернет каде ја гледате серијава ?
http://www.free-tv-video-online.me/inte ... ur_mother/ Еве линк. Сега прочитав дека најверојатно осмата сезона ќе биде крај за серијава и тогаш конечно ќе се дознае која е мајката
Ги изгледав сите сезони на интернет и да ви кажам на крај не се дознава која е мајката -.- единствено тоа не ми се допадна.. заврши како и секоја обична епизода