Мое мислење, нека не се лути никој Ако требаше да ни „влага“ - извинете вака, од аналниот отвор, тогаш немаше да има потреба од вагинален отвор. Не дека ве судам, далеку од тоа, само некако ми е чудно, зашто би сакала да имам анален секс, кога сите овде викате „ Е, добро де боли малце, не е страшно!!!“ - БОЛИ малце? Па зошто да трпам болка било каква додека имам секс. Тоа ми е прва причина. Второ, нешто понехигиенско од тоа, јас немам чуено! Да пенетрира партнерот во отворот од каде излегува изметот??? Значи изметот!!! Како трета причина, доколку толку му е мерак на дечко ми, да му е потесно и да има анален секс, за негово поголемо задоволство, нека си најде дечко. Ве молам без лутење, ова е сепак само мислење, мое, индивидуално...
ок се сложувам делумно со тебе и мене ме болело и слични други работи.... :evil: но не го знаеш чувството кога свршуваш навистина е добро :mrgreen:
сум пробала анален али не сум за често практикување!! Во однос на ова со плакнењето, со прочистувањето пред анален секс... има некој финти со ги прат поспретните хаха... пример да си пикниш пред 4-5 саати мало сапунче, во форма чепче што обично се става пример ко сме имале температура... или па една женска ми кажуваше дека со цевка обична за сок си клавала сапуница со вода.. домашна клизма Ништо од ова немам пробано, пренесвам само теоретски знаења Поздрав Женски
Во ретки случаи имам можност да се избањам пред секс, затоа и ретко имам анален. но сепак, ако немаш одржувано лична хигиена, ке мирисаш и вагинално и анално...Мислам дека тој има почуствувано неколку пати, (се рашири чудна миризба низ собата) бидеејки на сред **** прекина, се тргна и ми рече дека не е спремен. Јас му реков...па и тебе ти смрди газот па си го носиш и тој слатко се насмеа...сега незнам дали е нормално така да мириса или треба да водам поголема лична хигиена??
Па нормално е да има некаков мирис, ама не толку непријатен и силен за цела соба да мириса, што значи треба поголема хигиена.Ако не можеш секогаш да се бањаш целосно пред секс, можеш барем да се измиеш таму доле.Требало сама да ти текне штом така на сред секс се тргнал
Нормално е вагината да си мириса.но да се осети низ целата соба,тогаш е дефинитивно од нехигиена.Значи еден ден да не се подмиеш се јавува јак мирис Затоа треба да се внимава
Какви работи се изначитав на темава...катастрофи. Клизми, чуда, гелови. Туширајте се секој ден како секој нормален човек, и само со вода и обичен гел за туширање е доволно ако знаеш како комплетно да се исплакнеш. Не се глупирајте со црева и чуда, да не завршите на лекар.
Абе не зафркавај!! Клизмата не само што чисти, туку за некои луѓе е и фетиш... сама по себе Ги обожавам сите флуктуации на сексуалноста кај луѓето Неисцрпен извор на глупости сме
Инаку за сите што мислите дека клизмата е некоја филозофија и дека не СМЕЕ да се практикува во домашни услови сакам да ви кажам дека не е ништо страшно и смее да се направи дома. И во болница е истото ставаат црево кое е поврзано со сад во кој има млака вода и сапун. Исто така чекаат да се наполни ректумот, пациентот да почека неколку секунди или минути колку што може и да се испразни.
Немам ништо против тоа, само сакав да кажам дека за да си чист не мора тие работи да се прават. Само со вода можеш доволно да се исчистиш. А ако се користи затоа што е фетиш или било како, тоа е друга тема.
Има, да... ама многу се скапи во секс шоповите, како и се' друго во нив.. Поарно нека си нарача од Алиекспрес или така нешто...
Каква клизма, какви глупости. Си играте со оган. Дај не заебавајте, црева се тие. Одиш, се испразнуваш, после 3-4 саати све ти е у нормала. Постојано си водиш хигена и тоа ти е.