Дали понекогаш ви се појавува желба да имате секс или да водите љубов (кој како сака нека си го земе ) со личноста што ја сакате? Како тоа би му го кажале или покажале?
Па зависи како сум расположена,ама ќе си му кажеш дека ти се сака,а тој освен ако не е мртов уморен или недај боже смртно болен сигурно нема да те одбие Ако се срамиш да му кажеш со зборови,малку промотај му се ко мачка и ќе те сети одма.Мене одма ме познава либето мое
Fairybell, Ме изнасмеа, ама така е И мојот дечко ме познава одма, дури и по поглед веќе. За да јас почнам нешто почнувам од почеток, прво љубење па пипни ваму пипни таму и крајот го краси делото Ама за да јас му кажам „еј злато, бејби, душо... сакам да имаме секс“ уффф..
Е па сега... нема да му речеш така само ...ај се сексниме...нема тука убавина ќе му речеш ај да се сакаме,малку јас ќе те сакам одозгора малку ти мене од позади и..... така а јас претежно се мотам,ама не за долго,и тоа што викаш ти фати овде фати онде Абе жени мераклики!
Kaj vas devojkite e mnogu lesno,no nekogas ima potreba samo da se gali,mazi,a nie mislime deka saka seks.
А јас кога имам потреба се закачам, или ми се има случено да му се јавам и да му речам да ме чека гол и спремен дека доаѓам, и кога отидов кај него навистина гол ме чекаше И јас сум човек, и јас имам потреба е сега различно ја покажуваме , јас поретко правам такви испади а за него се вообичаени
Па му кажувам секогаш кога имам потреба... и тоа директно му кажувам што сакам - дали секс, дали само галење... нема што одоколу да вртам, „као киша око Крагујевца“
Кога имам јас потреба баштака почнам да се моткам околу него како демек нешто ми паднало се тртлам пред него , почнувам да го галам и да го бакнувам нежно по вратот и толку треба .....
Хух, секогаш сме расположени за секс, него нема кога не му се сака, а ја коа иам некој проблем и не ми се сака БАШ, сепак се согласувам на секс, затоа што без исклучок, секогаш прави да се осеќам подобро. Дури и во најлошите мои моменти... Sex-machines!
Е за ова сум се смеела го гушкам го бацувам а тој уморен од работа вели не се мачи нема да имаме секс а јас го гушкам бакнувам.., испадна ко очајна да сум...хахаха али пак јас победував
Мислам дека претежно сите парови си имаат некои мали знакчиња со кои си даваат до знаење дека сакаат секс. На пример јас дечко ми почнувам да го лижам и бакнувам по вратот, ама онака страстно и се виткам околу него и одма знае што е работата
Hmm sekogas razlicno,najcesto i na dvajcata u isto vreme ni se prisakuva a i si kazuvame otvoreno,a onaka odednas koga ke mi se prisaka na mene znam onaka da mu se frlam strasno da go bacuvam a i da go fatam tamu dole ops:
Море директно преку нос:муце, ај да не одиме во кафич, ај да не одиме надвор, или ај ич да не излагаме, дај да ти удрам една масажа, после ти мене еден...хмр,мхр... Шала на страна, обично уште кога ќе му се јавам по гласот ме познава, и по фацата невина демек А често пати ако сме излезени ќе му земам тоа раката, и оп, кај мене на бутче, ама не ми е гајле кој гледа и што мисли, и си знае, за пет секунди лета пијачката, се‘ напуштаме
му шепотам на уво и му зборувам ,,некои стварички,, и полека почнувам да го откопчувам и да го допирам... и тој веќе знае што сакам
i jas isto postapuvam... so se veli si zemam so mi trebit ne ke si igrame igracki, pogodi dali sakam ili ne...