Мене секогаш ми се сака.. ..Сеа што да се прави.. Таков тип сум..што да правам ..Немора да покажам дека ми се сака.. тоа се знае..
Мислам дека желбата за секс треба да ја осети партнерот,секогаш е подобро да е спонтано а со муабет обавезно раката треба да биде на вистинското место,и тивко да му се шепне на уво...
Не му кажувам ,едноставно си ја земам работата во свои раце. Буквално. Значи, му ја ставам раката во ѓаќи Или во друг случај, го допирам или почнувам страсно да го бакнувам. А вратот му е слабата точка, така да го искористувам и тоа некогаш. А имам забележано, и со претходниот беше така, кога заедно гледаме филм и јас наместо во филмот почнувам да гледам во него, тоа го сфаќаат како повик за секс.
Вака кога не сме заедно му праќам некои пораки А кога сме заедно се знае бакнежи, допири, мада ме познава убаво па некогаш е доволно само да го погледнам
Си кажувам: Ми се е*а! Е*и ме! - и други... повулгарни верзии. Не значи дека ако се галиме и фаќаме дека сакам секс.. што значи, мора да има вербална конфирмација.
Jas uvek so zborovi,koi se nazivi gi upotrebuvam- od slatki do nonsens do hardkor Toj skoro sekogas so galenje i dopiri.
Најчесто ме познава тој, вели по гласот Ама и му кажувам директно или со допири, не знам не е некоја енигма се познава.
по погледот..и по моменталното расположение...знае дека ми треба..и дека можеме да имаме секс... а у случај да не го примети тоа...настапувам директно...ја фаќам у тесно...и со нежности преминуваме на главното...