Од млади и образовани луѓе е жално да прочитам дека хомосексуалноста е болест и дека се лечи. Кај се лечи? Што се лечи? Кај кого се лечи? Стрејт луѓето што се? А бисексуалците? И тие ли се болни?
Па таа е моногамна и еден единствен и е маж ѝ (не дека се чуваше за до брак, ама така на среќа и се погоди тој да е вистинскиот) и затоа сите мора да бидат како нејзе, затоа што само така е правилно. Комплекси, комплекси
Да не беше форумов немаше да сфатам дека постојат (идни) родители на кои повеќе им е е гајле поради навреда на една книга, отколку што им е битна среќата на своето дете.
Само ти не се нервирај, еве ќе престанам да пишувам. Добра си беше у +-40, шо ти стана? Кај што се споменува геј, одма криминал се меша за да ни текне има и полошо. А зошто не гледате на подобро на пример? Смешни сте веќе.
Нема проблем, се факеришта сте околу мене, и да навредите пак ќе ве чуваат како мустри тука. Иначе Јегер за мене кога веќе частиш.
Aбеее Петра.. Минато сте више ти и останатите од иста клапа како тебе. Помирите се со тоа, дека вашето фанатично, конзервативно гласче више никој не го слуша. Можеби правело разлика пред десетина години, ама веќе не. 2018та сме. Надвор од големата слика сте. ПС те поздравува Качавенда
Излезете надвор слободно и гласно ако сте вие во иднината! Бујрум! Од мене не, ама од останати модри ќе одите, свесни сте нели? Земјава ја сакам само затоа што сепак се задржани морални вредности, за разлика од дури места кај што бев. Еден се нашол во "нашите" таков, пратен од оној што ни име не сакам да му спомнам, па сега ќе се поздравуваме во негово име. И тој доби што заслужи.
Мислам дека би изреагирала смирено и би го прифатила тоa што е Само да ми се срекни децата,тујгото мислејне неме ни занима
Јас малку офтопик, бришете ме слободно. Најсмешно ми е што мисли овде некој дека и се пушта. При цел форум на препаметни девојки, тебе геј/би девојките ќе ти се пуштаат. На конзервативец кој за ненормални ги смета. Тоа и е проблемот, мислите дека сте фатални и атрактивни за секој хомосексуалец... Не сте.
Не би била баш среќна,да имам геј дете,ама би го прифатила...сепак ќе биде моја крв,и не би сакала да го изгубам....се согласувам со @referentka до збор...
Скроз нормална реакција, типична за едно христијанско општество Ќе го свртат и другиот образ, немај гајле
И после ние сме сликале лоша слика за конзервативци, а се заканвате со тепање. Толку од широкоградата љубов. Вау. Или чек, то е љубов на ново ниво, не разбираме толку.
Ами забегано или не, тоа е реалноста. Кај нас се знае како поминуваат, за жал. Нема да те пријавам пошто и ти си од мојот калап "забегани". У години, али кул..
Ова сега го гледам Непријатност дури од туѓ срам ме фаќа, не е можно ова еј. А за тие што прават некој модар да оди има полиција и затвори, свесна си нели?