требаше Марија ама нумкото рекол никако уште колку чупиња ќе го носат но име и Не па сакале Ангелина како бабами не ми е старомодно убаво ми е името не обично и на крај сосема трето тоа ти е
Моите дека прво не сакаа да го заат полот така да и име немаа планирано од кога се родив дури тогаш нумкото си смилси имина. А прво бидеќи сум родена на 15 мај некој празник мислам дека архангел беше сакале Анастасија да ме крстат ама потоа името не ми е многу изменето но сепак е друго и си го сакам
Ќе било Славе, тоа на тате мој му се смотало во глава денот кога пошол во болница да праша мајка ми дали се породила или не... ама пошто во болницата имало две родилки со исто презиме, само едната на -ов, а другата на -овска.. па татичко го информирале дека мажуле му се родило дента. Ама проблемот било што вечерта се родила ќерка му, па наместо да појде да си ја посети со женулето негово да види како се пошол на 2ри, т.е цел ден ја оставил мама моја јадна да се нервира и да плаче пошто.. останала сама жената, напуштена со мало бебе И толку од Славе славниот
родена сум св јован и требало да се викам јована ама таткоми најголема желба му било ако има машко да се вика александар а ако е женско...............и така би
За мене имало три имиња моето Ева или Ксенија. Но моите моето го бендисале најповеке иначе да сум била машко би се викала Стефан по презимето
Е па мене не ме планирале да бидам женско ,односно на мајками и кажале дека ке сум машко, па сите знаеле дека ке се викам Мики -така сакала сестрами и чекале братче арно ама ништо од планираното п.с. Татко ми сеуште ме вика Мики
ваљда Кирил! По дедо ми де...нашиот македонски менталитет...треба да си крсти по баба или дедо... глупости!!!!
и за мене и за сестра ми мислеле дека сме машки и биле планирани ЛУка или Андреј ама и двете сме зезнале
Нумката сакала, Петар и Павлина, ама мојте не сакале,и зато други имиња имаме со брат ми! ехх, драги мои ќе се викав ПАВЛИНАА сеа
1. Моето 2. Александра 3. Цветанка Бај д веј баш си го сакам моето именце... го има многу често ама убаво е