За машко име незнам, ама доколку не ми го дале ова име ке сум се викала Каролина. Ма кое од кое е полошо
Маријана или Мирјана, така некако. Тато таа работа, сонувал дека има ќерка со тоа име. Сепак ми дал сосема другo по една глупава песна ( а човекот секогаш имал, има и ќе има квалитетно уво па којзнае во кој транс е бил), кое денес ама ич не ми одговара.
ивана...ама за мааалце(си го чувам на список за идната ми ќерка),така се викала прабабами,а прапрабабами се викала дуника,многу ми е интеесно името и затоа си го користам на форумов.е така!
Не ми кажале моите за тоа како би се викала ако би била машко, меѓутоа имало доста караници за моето име. Татко ми сакал да се викам Ангела по мајка му ( Ангелина ) . Мајка ми се спротивставила и сакала да се викам Анелија по мајка и ( Неделка ). Тогаш бабиве почнале да се караат и мајка ми му рекла на татко ми оди и пиши ја било како, само не овие две имиња. Татко ми кога отишол, пред мене некое машко се викало Иван, и тој ме пишал Ивана
Интересно прашање хехеехе! Мајка ми додека била бремена со мене,кога отишла на лекар за да и го кажат полот и рекле:90% машко и ок моиве мислеле дека ке бидам машко татко ми многу бил среќен,сакале првата буква од името да ми биде на дедо ми тој се вика Владимир а јас требало да се викам Влатко хахахха и кога на крај девојчее..
јас требало да се викам драгана ,хахах ама не сум, сите дома сакале драгана освен мајка ми ,и мајка ми победила сега не сум драгана,а за машко не ми кажале дали планирале некои иминја