Мене сите ме очекувале за машко и требало да се викам Богдан,дека сум два дена по Голема Богородица родена...и ооооп,изненадување,женско фала богу и набрзина го одбрале.
Костадинка , Маја и Андријана ..... и на крај се одлучиле за Андријана ( го избрале најубавото благодарна сум им хахаха ) ...
ЕЛИЗАБЕТА , заради тоа што баба ми се вика Елисавета, а мајка ми со сиот памет рекла Елизабета да се викам, заради баба ми :смајлиштосекрсти: . Фала му на бога, ме спасила сестра ми што го предложила моево име, ќе и бидам благодарна секогаш, леле, ми се врти од помислата дека Елизабета можело да се викам, ај,ај, скраја да е
Велика или Верица. Ух што гадни имиња. Но затоа, сега имам ретко, прекрасно име, кое на моменти го мразам поради потеклото.
Тамара - татко ми не се сложил, ќе ме викале ‘‘Мара‘‘ Билјана - ... не влегло ни во потесен од тесниов избор Наташа - ... иста судбина како и Билјана Драгана - арно ама баба ми мислела дека на другата баба тоа и е право име па збеснала Иначе кумата уште кога кажала мајка ми дека е трудна и рекла ‘‘ако е женско ќе се вика Сања‘‘. Така и било. Оние четири погоре биле проформа.