Pa znaele deka ke sum zensko pa sakale da me krstat Marija Magdalena no poradi problemi so starite(baba,dedo) me krstile Marija,ama ako i vaka mi e ubavo imeto
требало да се викам или Катерина или Ана-Марија денешново име мие мн поубаво морам да пишам кумовите на сестрами биле над 60 години и им дале на моите родители листа со следниве имињамајками уште го чува ливчето) -Благородна -Благица -Весела -Стојна -Александра -Живкица -Љупка на крај сосема 10 име што мајками 300 кавги направила! сестрами и е мн благодарна замислете ги овие имиња а сестрами сега има 23 год
Моите знаеле дека ќе бидам женско и не размислувале за машки имиња инаку името ми го дала сестра ми по нејзината кукла кумовите не правеле проблем ама за секој случај дале список со имињаа. Вероника,Тања,Драгана,Наталија и Елена
Ова масло на кумовите Прво Благица (во чест на некоја си нивна комшика што тогаш им умрела по комшика бе ) Ама сестра ми опраила ситуација. А машки имиња не планирале бидејќи се знаело дека сум женско. А и нешто петра требало дека на петров ден сум родена ама ништо од плановите
Мајка ми сакала Кристина, брат ми Емилија, татко ми Елена, ама дека братучетка ми ја крстиле Елена, на крај испаднало пак по желба на татко ми
лелел јас за малку Божана ќе сум се викалаа и кога и да помислам на тоа си го сакам моето сегашно име сепак ми е подобро некако хххехее
haahah mitra , dimitra ili kristina fala bogu za kristina se odlucile xD [mod-kirilica:kse62i6u][/mod-kirilica:kse62i6u]
АХ Кристина убаво име мене не можеле да ме крстат Цвета на бабами оти и Мајакми се вика Цена да не биди исто хахах и затоа сега сум ХРИСТИНА
Дедо ми Ѓурѓа фала богу што не се викам така Благодарение на тетка ми си имам убаво име..Несакам ни да замислам како би ми било да сум се викала така