Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Калиопи ќе нè претставува на Евровизија 2012

Дискусија во 'Канта' започната од Mini-Mouse, 19 ноември 2011.

1. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Немакедонци? Значи треба за сѐ што е поврзано со македонската естрада, и општо со Македонија да го сакам и да не ми се свиѓа? Господе. |(
    Не бидете толку ограничени. Да не треба Јован Јованов или Елвир Мекиќ да ги сакам затоа што се од Македонија? Ги мразам и шупаци се.
    И песнава од Калиопи не ми се допаѓа, зошто можеше подобро!! Има убав глас и требаше да го истакне.
    Се додека се задоволуваме со најмала ситница што ни се нуди, ќе бидеме катастрофални на секое поле.

На Lovely15 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Песнава кога ја слушнав за прв пат не ми беше ништо посебно, ама како што ја слушам се повеќе и повеќе, се полоша ми е :D

На Bright му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Izaabella

Izaabella Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    1.304
    Допаѓања:
    7.306
    Хух, ништо посебно од песнава.
    Како личност не можам да ја дефинирам, многу ми е променлива. Чудна појава е и поседува некоја чудна енергија..
    Некогаш ми делува како да глуми, многу стаклена и исфорсирана насмевка поседува. Дури и иронична.. Не знам.

Песнава ништо посебно, имало и ќе има далеку поубави. Гласот не можам да и го оспорам, кога Господ ќе ми подари поубав тогаш може ќе искоментирам нешто и за него. Но, како што е моменталнава состојба, можам само да и симнам капа и да и речам: „Секоја чест“.

И така..
    Последно место се надевам не, ама меѓу последните сигурно. Соочена сум одамна.
    Овие чуда не се за нас. Барем не за во наредни 20 години.

:hai:

4. LetsTalkFashion

LetsTalkFashion Истакнат член

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    437
    Допаѓања:
    879
    мене ми се допаѓа песната , и секоја чест за тоа колку работела на линијата дури неможам да поверувам :o

5. JoxyTheFreak

JoxyTheFreak Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    833
    Допаѓања:
    5.566
    ОК ми е песната.
    Подобра од ѓубрето што го праќаме во последните неколоку години.
    Мое мислење е дека ќе се кења по нешто без разлика дали е лошо или добро само затоа што не се имало право на глас. Мислам јасно ми е дека требаше демократски да се одбере победник,ама зошто толкава огорченост?

6. SarahTayMomsen

SarahTayMomsen Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    959
    Допаѓања:
    650
    Песната е прекрасна по цели денови ја слушам. :)

На ana-girl му/ѝ се допаѓа ова.
  7. ana-girl

ana-girl Популарен член

Се зачлени на:
    14 март 2011
    Пораки:
    535
    Допаѓања:
    648
    мене спото ми е супер :)

На SarahTayMomsen му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.518
    Често слушам радио, и кога ќе ја пуштат, трчам како будала за да сменам станица.
    Чудно, но на почетокот убава ми беше. Сега.. еве ви кажав како реагирам. :wasntme:

На k.i.m му/ѝ се допаѓа ова.
  9. TeaB

TeaB Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    1.868
    Допаѓања:
    543
    Песната си е ок, ама мислам дека не е за евровизија. Како и да е ќе видиме што ќе направи. Доволно ќе биде барем во финале да влеземе.

10. potterholic

potterholic Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2012
    Пораки:
    341
    Допаѓања:
    419
    Не ми се допаѓа песната,најискрено.Мислам дека не ни бегаат последните места од Евровизија оваа година :tmi:

11. TeaB

TeaB Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    1.868
    Допаѓања:
    543
    Леле јас воопшто не сум упатена во врска со евровизијава. Кога ќе се одржи?

12. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    ^Првото полуфинале ќе се одржи на 22 мај, а второто два дена подоцна. Финалето ќе се одржи на 26 мај.

13. LittleMonster8

LittleMonster8 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 март 2012
    Пораки:
    73
    Допаѓања:
    7
    Мислам дека за џабе ќе оди таму. Воопшто не ми се допаѓа песната. А највеќе тоа што немаше глсање. :@

14. sanjalica

sanjalica Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2009
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    571
  15. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    ^

OMG :headbang:

Не не, ова не е можно. Зарем толку е глупа, па не можеше два реда да научи на англиски и на памет ако треба. На крај краева, што уопште се брукаш и праќаш поздрави, кога знаеш дека си тапа?
    Јас мислев дека Џоле д фиш е врвот, ама Калиопи го собори рекордот.
    Брука!

16. elinela

elinela Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2011
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    20
    Леле луѓе мене ми е срам :$ што ја слушам што тресе i give you my heart you give me your voice?!!! Ај агри ај хоуп :rofl: барем да научела 2 реченици :lol:

17. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Добро бе сериозно, имаат осет овие? Ја брука цела Македонија, еден асален досега не се покажа дека знае англиски! Пу, ебати глупите. И не ми реплицирајте као треба ја поддржаваме, нема веза што се брука и себеси, и нас. Ма немој? :^) Ова да поддржувам?
    Као демек ајде ќе се покажам искрено и смешно и слатко. |( :wasntme:
    Фрли се.

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.993
    Јас разбирам Коста Бургов да не знае Англиски, ама некоја нашетана, со таква репутација и толку искуство да не знае 3 реченици да сврзе и истите да имаат смисла?
    Me name Potato работава.

На mims-89 и anabel-a им се допаѓа ова.
  19. Danilela

Danilela Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    1.808
    :rofl: Оффф леле стварно е малку смешно..... добро де малку повеќе. :D Ама кога ќе помислам каков ми е мене англискиот одма станувам сериозна! :$
    Инаку ми се допаѓа што Калиопи ќе не претставува, ми се допаѓа и песната. :) Само што сигурна сум дека пак нешто ќе утнеме, ако не утнеме тогаш ние не би биле ние. :D Ако изведувачот и кореографијата се добри- облеката ќе ја утнат. Ако се од ова е погодено- тогаш песната не е соодветна за Евровизија. Ако се погодени пак облеката, кореографијата и песната- тогаш ние праќаме некои чавки како што беа на пример XXL! :wasntme: Итн.
    Како и да е, во секој случај си знаеме како стојат работите и кој на кого си дава гласови и по колку! :tmi: Ама ајде сепак да бидеме оптимисти и да размислуваме позитивно. :) Ќе чекаме, ќе гледаме и ќе видиме што ќе направи Калиопата.

20. PParaskeva

PParaskeva Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    191
    Допаѓања:
    260
    Ако под шетање подразбираш бивши ју републики.............. а кога идеш во странсво обавезно идеш каде што има македонци................... или си носиш тумач со тебе.
    Сомо това не му ја мислам многу.................. му ја мислам шо ако победи некој од овија што ги испраќаме........ ке се обрукаме послем нема каде да организираме није евровизија 8) :D