Онаа во позадина Љиља на Тоше е? Офф сум хаха, али К сериозно немам надеж воопшто, и она со устана акробациите ме вадат од такт сериозно!
Ма нек кршат глава и Калиопи и Љиља, не ги сакам Бекстејџ ама арно им имаа обработено еден прилог за двете, со посебен осврт на Калиопи од изјавите и глупирањата дека Македонија нема да ја види, до ден денес кога баш таа што плукаше е таа што ќе ја претставува Македонија без никаков избор. Кој гледа во моментов, знае за што зборам.
Знаете што барем нема да кажеме дека е дебитант.Ја знаеме и ние добро и балкаков мислам дека добро ќепоминеме.Песната не е нешо нај нај можела да биде подобра во песнава не може да си ги искаже гласовните способности пошо нема таков дел.И не знам до сега не сме биле на некое подобро место сем со Тоше не знам дали бевме 5 и не ни очекувам дека ќе влеземе во финале а камо ли до некое добро место.
^ Ја колку што знам со Елена Ристеска 12то бевме и тоа беше најголемиот успех досега, со Тоше не сме биле 5ти ако добро памтам?
Мислам дека со ХХЛ имавме најдобар пласман. (Или со Елена? ) Го гледав видеото со кое Калиопи не претставува, не е вредно за коментирање. Жива срамота...
Еве, како-кога-што сме освоиле. Edit: Еве и од википедија, кога сме влегле во финале. Додуша, ова е се различно, па кој се снајде, се снајде..
Јас веќе се откажав да го гледам циркузов наречен Евровизија. Каљопа наша после толку патетики и лигавење дека народот нема да ја види си го бутна носот меѓу композиторите и ете ти ја на телевизија - „Македонија е во моето срце, Ве сакам!“ :смајлиштосипукавоглава: А да не зборам па дека последниве неколку години фактички и немаме влезено на евровизија Ќе си отпеат нашиве за „класификација“ и патот под нозе, назад во Македонија.
^ за жел,таков народ сме, небитно дали е евровизија,олипијада или незнам ти што.За нешите претставници надвор од границите на РМ важно е да се отиде а што ќе се направи тоа не е важно-ЗА ЖАЛ. Нашиве изгледа се така сваќаат,ако отишле исто како да победиле,па стој бре каде со таков памет.
Незнам кој ја прати оваа никакфа на евровизија, како прво пред 2 години ја пцуеше државата, повеќе немаше да настапува во македонија а дојде ред сега да лижи газови за да оди и се прошета каде и да е евровизијата. Ауу колку ме нервират вакви луге ќе пцујат и плукат по државата а после ќе лижат газови за да одат некаде. Море за вакви ко оваа смрдлата само некој црн у муцката.
Ќе пее на втората полуфинална вечер 24 мај (првата е на 22, а финалето на 26 мај) Едит: Инаку мене првично не ми се допадна песната на Калиопи, но како се почесто ја даваа на радио и на тв некако ми се засвиѓа песната. Се надевам дека ќе влеземе во финале
^се надевам сцената нема да ни биде ваква, ваљда до толку можеше некое пиано нешто малку....секогаш сме бедни од таа страна.
Вчера слушав на радио дека пианото било отфрлено,така да изгледа сцената ќе ни остане вака сиромашна.А нели збореа дека Зафирчев ќе ја прави кореографијата па на крај испадна дека нема ни к од кореографија?Гласовните можности не секогаш се услов за добар пласман.Да не бидам песимист али мислам дека ќе не снајде истото што и последниве неколку години....
Се сложувам со тесси, Калиопи има глас, но не се бара само тоа на Евровизија. Е баш убаво, ем нема к од кореогравија ем ни реквизити. Добро луѓево толку ли се без памет, мене сега низ глава ми летнува идеа, а не па на нив што тоа им е работа.
Сцената е катастрофа ако остане ваква А меѓу другото, ме наежи гласов на Калиопи, без придружни вокали ја тресе салава.. е барем за тоа ми е мило, што нема да се исфалшира
Гласот на Калиопи е.....феноменален,ме наежи Мислам дека нема да биде лошо.Се надевам дека момците од бендот ке бидат по разиграни,жестоки...А и камерите ке си го направат своето. Voice for Kaliopi!!!