25 степени е супер за сончање можеби кога ќе излегуваш од вода да ти биде ладно, ама за излежување на плажа е супер
Девојки, дали некоја има контакт пд некое студио/апартман во Калитеа каде што биле/ќе одат или сега сте таму? Планираме со дечко ми да одиме почеток на август во своја режија, но зради ек на сезона се плашиме место да не не најдеме... Што мислите вие? и ако има некоја некој контакт нека ми пише лп...јас барав на booking но се или е зафатенп или премногу скапо...фала ви многу
Ме интересира колку се движи цената за смештај од човек отприлика? Ние сакаме август 15 20 да одиме 10 дена
и мене истото ме интересира.. Ќе одам јас со друштво во недела и денес во агенција кога прашавме за вилата ми кажа 500 м од плажа.. а коа прашавме дали може адреса да ни каже ни се изнасмеа зашто ни е и не ни кажа.. а сакавме да знаеме пошто сите имаме по 18 год.. и нашите дома сакаа да знаат кај ќе бидеме за секој случај.. бидејки и така паничат за сегашнава ситуација...
Safari.. ама некако страв ме фати сеа.. многу незаитересирано ни одговараа на прашањата.. и тоа со адресата.. како може да не ја знаат... :/
Јaс идaм сo истиoт aрaнжмaн aмa пoкaснo. Акo имaш билo кaквa инфoрмaцијa зa престoјoт тaму или впечaтoк зa ситуaцијaвa те мoлaм спoдели, нaвистинa би ми билo oд пoмoш.
Минатата година бев во Калитеа , плажата ви е прекрасна цела песочна, гратчето е малечко има три улици и повеќето апартмани беа во самиот центар. Јас бев сместена во Амос апартманите , значи во центарот на градот, плажата ви е на 500м оддалеченост меѓутоа треба по скалила да слегуваш надолу и според мене подобро ви е да бидете сместени горе во центарот отколку на самата плажа бидејќи денски ќе слезеш долу на плажа ама навечер прилично темно беше и не ќе можете да прошетате , сеа зависно од вас самите. Воопшто не е бучно, многу мирно место.
важи, штом ќе стигнам во вилата ќе пишам.. бидејки нели има вифи според тоа што го кажаа во агенцијата.
Feminki pisete nekoe brojce od privaten apartman vo Kalitea, za tie sto se bile do sega ili planiraat da odat, jad planiram sredina na avgust da odam i da ne se maltretirame da barame na lice mesto ako znae nekoja od vas privatno smestuvanje i ceni kolku se dvizat
Maya Bay e odma na ulicata ja mines i posle ti e nadolu moreto kolku sto se sekjavam, tamu li kje odis ti? Kolku e cenata od nokjevanje?