Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Калитеа (Грција)

Дискусија во 'Патувања и одмори' започната од Lina24, 26 јуни 2011.

1. Pixy101

Pixy101 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 мај 2017
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    29
    Здраво сакам да прашам во какви услови е кујната во Vila Mythos и со што располага? Фала ви

2. S.Snezana

S.Snezana Истакнат член

Се зачлени на:
    7 февруари 2015
    Пораки:
    1.006
    Допаѓања:
    1.624
    Dali nekoj bil vo vila Poseidon vo kalitea se naoga odma na plaza , iskustva ?

3. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.912
    Допаѓања:
    31.672
    Пред неколку години бевме сместени во Villa Poseidon во Калитеа и бевме многу задоволни. Вилата е на плажа, веднаш до Маргарита хотелот. Местоположбата е прекрасна, не мора да ја искачуваш угорницата по жешкото. Собите се како во сите вили во Грција, мини кујна, тоалет, тераса. Терасата има преубав поглед, независно дали си сместен од напред или странично, секако имаш поглед на море. Ние кога бевме во цената за апартманот имавме и гратис лежалки на плажа. Најголема предност на вилата е тоа што е доле, до морето, зашто скалите и угорницата во Калитеа се напорни да ги пешачиш во жештините.

На Esmeralda-MD и S.Snezana им се допаѓа ова.
  4. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.814
    Допаѓања:
    325.466
    Ние лани
    Катастрофа.Гунгула и џунгла права.За 7 дена само еднаш дојдоа да сменат постела и толку.Интернет никаков,климата расипана се погоди.До плажата сте близу ама за до град да појдете имате огромна угорница за изодување

На S.Snezana му/ѝ се допаѓа ова.
  5. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.912
    Допаѓања:
    31.672
    Ние бевме 2014 година во септември и бевме задоволни. Собите беа чисти, постелнини редовно менувани, клима супер, со интернетот немавме проблем, можда дека беше септември па немаше гужва. Ние не бевме преку агенција, онака отидовме таму да бараме смештај и бевме низ повеќе апартманчиња дур да најдеме, ама ова ни се виде најдобро. Навечер за излегувања ние секако одевме со кола, зашто шетавме и низ другите места, така да угорницата не ја осетив многу.

6. f.e.m.i.n.k.a

f.e.m.i.n.k.a Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2012
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    764
    Планираме во калитеа оваа година, најевтина понуда имаат од Сафари ...па ако може нешто подетално за вилите Митос и Ставрос, ако некоја била...Поздрав

7. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.746
    Допаѓања:
    145.190
    Не сум била со Сафари ама бидејќи е струмичка агенција знам дека Митос ја фалат, била нова.
    Лани ја фалеа едни пријатели.

На f.e.m.i.n.k.a му/ѝ се допаѓа ова.
  8. orevka

orevka Популарен член

Се зачлени на:
    17 август 2016
    Пораки:
    1.332
    Допаѓања:
    5.407
    Ги прочитав сите коментари искрено уште незнаеме каде ќе одиме поточно во Грција.
    Планираме негде септември дали може таму дирекно да се најде смештај или мора од тука да се бара?
    Имам поминато само низ калитеа и изгледа интересно и убаво?Некој да каже искуство и цени за смештај фала девојки

9. NewGirl.

NewGirl. Истакнат член

Се зачлени на:
    13 октомври 2016
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    114
    Јас бев со сафари пред 2 години ама во Паралија. Собите беа добри, интернет многу слабо, клима немаше.

Во Калитеа лани бев таму баравме смештај и многу кренати им се цените. Јас бев почеток на август и под 80евра немаше соби.

10. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.746
    Допаѓања:
    145.190
    Септември секако ќе најдете смештај. Сезоната тогаш завршува.

11. orevka

orevka Популарен член

Се зачлени на:
    17 август 2016
    Пораки:
    1.332
    Допаѓања:
    5.407
    Во Калитеа лани бев таму баравме смештај и многу кренати им се цените. Јас бев почеток на август и под 80евра немаше соби.[/QUOTE]

Па може септември ќе се симнат цените.
    Ние лани бевме во Полихроно во апартман со огрномна тараса,нормална кујна,среден тоалет со тушкабина и соба за спиење со тв и клима 25 евра од ден плаќавме.
    Уште се мислиме кај да одиме уффф а деновиве како летаат додека трепнеш ќе дојде септември

На Blueflower му/ѝ се допаѓа ова.
  12. orevka

orevka Популарен член

Се зачлени на:
    17 август 2016
    Пораки:
    1.332
    Допаѓања:
    5.407
    Негде 14-15 септември поминував низ калитеа уште беше раздижено и топло пекол.Се надевам дека и оваа година ќе биде убаво времето.Само незнам цените како ќе бидат за смештај
    Плажите големи се?

13. NewGirl.

NewGirl. Истакнат член

Се зачлени на:
    13 октомври 2016
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    114
    Ние бевме во сезона затоа и толку скапо беше, сигурно септември ќе најдете повтин смештај.

14. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.746
    Допаѓања:
    145.190
    Охоо тој период е повеќе од на пола поефтин. Секако ќе најдете.
    Соба макс 35е.
    А времето се надевам ќе држи. Касно ни почна летото.

15. BadGIrl17

BadGIrl17 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јуни 2017
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    1
    Дали некој бил во вила Митос, Калитеа? Каква е? Дали има ноќни журки на плажите таму или слабо?

16. orevka

orevka Популарен член

Се зачлени на:
    17 август 2016
    Пораки:
    1.332
    Допаѓања:
    5.407
    Па се надевам.Уште ова ќе прашам собите какви се чисти средени?Кујната тоалетот?

17. orevka

orevka Популарен член

Се зачлени на:
    17 август 2016
    Пораки:
    1.332
    Допаѓања:
    5.407
    Баш и јас тоа го реков дека летото касно почна и дека ќе се задржи подолго гледав дека температурата ќе дојде до 35 степени.

18. NewGirl.

NewGirl. Истакнат член

Се зачлени на:
    13 октомври 2016
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    114
    Добри беа собите и плус секој ден ти чистат и менат постелнина. Не ми текнува баш името на вилата

19. _natt

_natt Истакнат член

Се зачлени на:
    26 мај 2017
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
    Дали некој бил во Апартманите Попис, Калитеа?

20. LadyR

LadyR Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2012
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    7.892
    Некој што бил околу средина на септември да сподели искуство? Дали е топло за сончање и дали е топла водата?