Има ли некој да предложи апартман во Калитеа, да е чисто и нормална цена (барем до 80 евра од вечер, додуша не декаи овоа е нешо нормално). По страните на фб кај шо гледам многу ретко нешто за Калитеа да се најде, каде наогате вие најчесто сместување...
Ние бевме во Golden Sun Studios,само таму најдовме, 55 евра од вечер беше за двајца, во јуни. Некои 300 метри од плажа е. Смештај беше ок, не е којзнае што, го има на букинг, погледни , оценка негде околу 8 имаше.
Барај на nikana.gr, booking или евентуално агенции. Тоа 55е во јуни, ама јули и август поскапо е, доста се покачени цените за сместување на краците, за разлика од лани.
Zdravo, Dali moze da mi kazete koi e cenite vo Kalitea za lezalki, hrana, pijaloci itn...? Vi blagodaram
Многу е скапо, лежалки има од 10е па се до 50. Некаде не треба ништо да порачаш, некаде не се плаќа лежалка ама мораш да направиш сметка над 10/20е, за точни бројки не ме фаќај за збор. Обичен сладолед под 5е нема, кафе некаде е 3, некаде 5, коктел најефтин 9е, пица 19е. Искрено, не би одела пак, нема ништо интересно што да се виде. За со дечиња да, може со детенце би отишла пак здравје, преубаво е за нив и доста интересно, ама за нас нема ништо, тие 2 улици се. Има дискотеки, ама искрено премногу е скапо и незнам кој би си дозволил цел одмор да оди по дискотеки за забава.
Здраво, дали има некој одено во AVA Luxury Apartments во Калитеа, да сподели искуство, какво е, ме интересира за паркинг, хигиена по соби и дали им се опремени кујните ...?
Предложете сместување на плажа? Знам дека повеќето се над патот, ме интересира дали знаете на самата плажа сместување а да не е со астрономски цени
Dali ima smestaj dolu na plazata za da ne se kacuva gornisteto vo Kalitea? Vila Galini nekoj iskustva?
Да има доста вили и хотелчиња и долу на плажата.Галини мислам дека е на плажа како така да видов но не сум сигурна.
Здраво, можеш ли да ми пишеш искуство за оваа вила, колку е далеку од плажа, може ли да се оди со кола, има ли место каде можеш да паркираш без да плаќаш плус паркинг, планирам да одам со две деца од кои едното е бебе, со количка и фул опрема, сега на крај на септември.Многу евтионо ја нудат вилата во спореддба со тие на плажа.
Премали се собите за со две деца. Одма над скалите е вилата. Со мали деца види Неи пори е исто убаво.
Здраво, може ли некој конкретно да ми каже колку се бижат цените во Калитеа за лежалки? Горе прочитав некои мислења но, пак ако може некој нека сподели уште едно мислење.
За жал на популарните места на првиот крак, секаде лежалките се со такви, а и повисоки цени доколку се во прв ред. Истото се однесува и за останатите познати одморалишта низ Грција, реткост е онаа појава лежалка со пијалок.