Башка немаше игла кај да пуштиш, премногу гужва. Ние еден ден бевме и се покајавме што отидовме, едвај и паркинг најдовме и затоа плус 10 еур плативме. Другите денови бевме во Неа Флогита, паркинг колку сакаш, плажа огромна има гужва ама не се осеќа неккј да ти диши во врат, одевме во еден ист бич бар, 20 еур беше за цел ден, ти дава купончиња4 по 5 еур кои можеш да си ги користиш за пијачки, со истите одевме и сабајле и поручек ни стоеја стварите, се преместувавме кај сакаме спрема сонцето, наместо 2 користевме обично 4 лежалки зашто малото ми заспиваше никој збор не кажува.А има и огромен слободен простор за свој чадор, столици и слично.Калитеа само вон сезона би отишла инаку вака фала ама не вреди за таа нервоза.
Дечки да сподели некои инфо за тоа како се движат цените во Калитеа (лежалки, пијачки, гиро). И како се движат цените во клубовите?
Дали може да ми кажите како е во Калитеа во септември, сакам да одам наредната недела на 3-4 дена, дали се исплаќа за малку дена, како се движат цените и да ми предложите каде е најдобро да барам смештај? Сакам да одам фамилијарно и повеќе сме за шетање но доколку е убаво времето би искористиле и капење Исто може да ми предложите и друго место на првиот крак. Одам прв пат на прв крак па не ги знам какви се местата.