I jas imam rezervirano za vo ammos apartmanite za sega od 6ti juli do 13 pa ke vo Kazam kakvi se. Me interesira samo Dali se ubavi palazite kallitea I Dali e evtina hranata? Kade se naoga prvata plaza? I stvarno se so Trevino I kamenja? Pozzz
Ние имаме резревирано за 31 август...Ама ете Малена ќе ни оди на почетокот на јули па обавезно ќе ни кажи како е Да знајме шо да очекуваме.А duffi ако можиш слика да прикачиш од таа фамозната угорница јас немам проблем со то,дечко ми е малку мрчатор околу тие работи
Вака не се гледа баш угорницата ама со зум ке приметиш дека позади хотелов има улица угорница, а тие вилите што се гледаат најгоре на сликата тие се на главниот пат. Оваа плажа е прва кога одиш од кај лидл, на почеток на Калитеа. Имаче Калитеа е многу убаво место и не многу скапо.
^ Нашата вила во понудата пиши дека е оддалечена од плажа околу 90 метри А јас како шо сум голем талент,незнам колку иди то претворено во минути одење И да ми се смејте за ова,имате право не се лутам Ах таа пуста угорница,нема да се смирам дури не одиме на 31 август и да ја видам Не сум салам....знам
Jas ke odam pobrzo od tebe vo Avgust i specijalno ke ja slikam ugorninata , a pred toa cekame informacii za vilata Ammos
И јас иам цел живот проблем во тоа,никако неможам да пресметам коа ќе ми рече некој има 150 км до таму и таму,колку е во минути/часови
Слушнав (од луѓе кои биле во Калитеа) дека таму ич не ги сакале македонците (и воопшто на целиот прв крак). Дали има некаква вистина во тоа, малку е ризично да одиш со своја кола ако има стварно такви националисти таму па ти скршат кола и ти уништат одмор.
Јас бев пред 2 години, баш овиј период, околу 25 е плаќавме соба за двајца, на први ред над главната улица.
Како се викаше вилата? Дај предложете некое ефтино сместување а не по 20 евра дневно од човек како што нудат агенцииве ми се допаѓа местото ама цениве се претерани за истите пари има аранжмани за на островите и други поубави места.
Би ти помогнала ама стварно незнам, нас ни го најде сместувањето човек кој вози тури за Грција. Не оставивме капар , само му рековме да ни закаже. Преку агенција не сум била за Грција , и со моите кога одиме сами наоѓаме сместување. Па ако имаш некој ако оди, ако се нафати да ти најде нешто. А инаку преку агенции е изгор.. Си стават премногу заработувачка.
не е точно баш напротив не сакат и не почитуват барен на мене и моето семејство во калитеа сум била на одмор и да ви кажам градот е убав ама плажате е многу далеку има угорница и скали скалите се потешкиот но пократкиот пат и има околу 100 скали (во еден правец )
Веќе две години одиме фамилијарно во Калитеа.Некако најмногу ни се допаѓа таму од сите тие местенца на првиот крак.Голем град е има доста кафичи,ресторани со прифатливи цени.Продавници има многу онака цените во глобала се тука негде со нашите,а исто и има продавници за кожни палта.Смештај е малку тешко да најдеш ако одеш приватно,бидејќи се е пополнето,но досега имавме среќа,а и не плаќавме да кажеш многу скапо.За плажата е далеку има долнишки и не е погодно да се оди пешки,најдобро со автомобил.Водата е прекрасна бистра,некогаш има бранови поради ветерот и тогаш има некои треви,но плажата е долга и широка со бел песок.До плажата има мали ресторанчиња за кафе,сендвичи.Манаата е што има една гардероба на цела плажа,инаку гарантирано си поминуваш убаво
Феминки бе.....искрено се разочарвам од коментарите дека била многу далеку плажата УФ,уффф......многу ли е 90 метри оддалеченост од плажа? Проклета угорница
Маичка јас пак ќе ти кажам прекрасно е местово и не е толку страшна таа угорница да се оди со кола, бар ние не одевме. Па за 10 мин бевме на плажа повеќе пат ќе тепамве со колата. Истеравме супер одмор и бевме презадолвни. Обична угорница е и ништо повеќе и скали има кога доаѓаш од горе. Па имаше една купа мали деца кои одат, не пак возрасни. Не е толку страшно, навистина. Ние одевме на оваа плажа. Едит : Еве дел од угорницата
Ти мила ако не си, ќе се туфкав секој ден до 31 август Фала ти на овие зборови и на сликите, те изнамачив,.ненормална сум
Одиш таму да се одмориш, релаксираш а не да се замараш со непотребни работи. Затоа уживкај и чекам импресии. Ако може пиши ми лп преку која агенција одите, како се со цените?
Дечки, некој да бил во Калитеа, ама без агенција, сам да си бара престој? Да не знаете некоја вила и бројче да имате од таму? Итно ми е, ако знаете нешто, кажете ми.