Здраво,дали слуцајно би имале број од таа вила да ми дадете да исконтактирам за сместај?Благодарам однапред!
На 01 август,сеа плус минус некој ден ,али отприлика таа дата,ама многу ми е рано за резервација,не знам што да правам,дали имате искуство со директно одење таму и наоѓање смештај?
Едно прашање од типот дали е скапо општо за цел одмор,дали треба да влечам јадење од овде,или приступачни цени има и таму,водата колку е ,лебот,или ако е скапо кој работи да си понесам од овде,да не се трупам,дали мора лежалки или може и со пешкири у принцип во глобала како беше храната по ресторани или евентуално сендвичари итн,фала многу и извинете!
цените се од прилика исти на цел прв крак,ако си била,и секако дека се е поскапо од тука,лежалките се од прилика 5 евра на Амон Зевс плажата.
Единствено сум воодушевена од чистотата на водата и многуте продавнички. НО, со оглед на тоа што јас сакам долги и широки плажи, шеталиште покрај море... не ме бендиса. Најубава е плажата пред Зевс хотелот, но 80% од местото е зафатено со лежалки. Соседните плажи беа премногу тесни, а на места имаше и карпи баш кај работ од песокот и морето. И да не ја заборавиме угорницата + 100 скали плус да стигнете до апартманот.. Сметам дека не е за родители со мали деца (колички ова она).
Ја прелистав целата тема, и за тие што веќе биле - колку има за шетање во местово? Зборувам за вечерно шетање, за дискотеките прочитав веќе (и дали бараат лични карти за влез?). Нешто како во пефкохори дали има шеталиште?