Знак-Јарец. Подзнак-Стрелец. „Родени сте пред преминот од Стрелец кон Јарец. Подзнакот има многу мало влијание врз вашата личност.“ Точно е ова. И скоро сите други работи кои се напишани за мојава комбинација се точни.
Подзнак сум вагиче според сите калкулатори што ги имам изгуглано, вклучувајќи го и овој на фемина ..и да, карактеристиките ми се горе-долу погодени.
Abe vi prativ poraka da najdete podznak na edna lscnost i vi isprativ licni podatoci aj kazete najdovte li
мене нон стоп ми излегува различно,различен калкулатор различно кажува Ќе останам на убедувањата на мама
Нешто не е во ред. Сите други калкулатори ми викаат дека сум Џемини. А вашиот вика Шкорпија.. Јас мнооооооогу сакам да сум Шкорпија ама ете...
Јас сум вага,со подзнак близнаци,ама на една личност видов тука и покажува дека подзнакот е Вага,а на англискиот дека е Шкорпија
Мене ме интересира што значи подзнакот да има ослабнато влијание, како што ми пишува на Фемина, јас сум вага со подзнак рак со ослабнато влијание. На калкулаторот на англиски јазик ми излезе дека во подзнак сум лав, атоа ми го пресмета и еден познат наш астролог кога порано бев кај него за натална карта.Дали ако подзнакот има ослабнато влијание тогаш важи соседниот до него или пред него подзнак? Знам дека подзнакот еважен во хороскопот.
Ако подзнакот е со слабо влијание се мисли на тоа дека знакот ќе доминира повеќе од подзнакот, а не значи дека соседниот знак треба подзнак да ти биде, нема врска тоа, има посебни параметри, нели дата на раѓање, место и во колку часот си роден/а. Мене и на овој од фемина и на неколку други калкулатори ми излезе близнаци дека сум, мислам дека овој од фемина yглавном е точен.
Ме интересира дали доколку сум подзнак Водолија на пример,со силно влијание,ке важат за мене истите карактеристики на знакот Водолија?Или знак и подзнак Водолија имаат различни карактеристики?
исти се карактеристиките. различни се, кога се коментираат комбинациите заедно знак и подзнак , а кога е посебно како подзнак ги има истите карактеристики, у твојов случај ако имаш силно влијание од подзнакот значи дека повиеќе имаш карактеристики на подзнакот отколку на знакот.