Ako moze da se stavi vo funkcija kalkulatorot za presmetka za da mozeme da go odredime podznakot . Fala
Цел живот знам дека сум во подзнак риби, сега ми излегува дека сум стрелњц, врска ми немаат карактеристиките, повеќе во риби си се пронаоѓам.
^ Најдов едни табели кои се според централно европско време. Е сега ако знае некој нека објасни, кој знак се зема предвид кога си роден помеѓу два знака. Во принцип тој што е поблиску, ама е дискутабилно во мојов случај. Кој сака нека си провери, затоа што различно испаѓа од калкулаторите за некои подзнаци и се грешни, веројатно затоа што системот не го рачуна зимското и летното сметање на времето.
Како се пресметуваше подзнакот, некој функционален калкулатор да пратите? Дечко ми не си го знае подзнакот, па го напнав денеска да види на интернет што е.
Фала, не ми текнуваше на англиски како беше зборчето за подзнак и не можев да најдам. На македонски јазик ниеден не е функционален. Што функционира кај нас, па да функционира калкулатор за подзнак.
Епа ти си шо и се рекло феномен. За горнава таблица не е прецизна и мене ми дава погрешно, а и дава исти калкулации со отсек од 10 дена можда затоа. Најдобро со натална да се направи и да се види.