Не видов ваква тема, мислам најдобро е сите ние што сме се одлучиле на доленаведеното да коментираме во соодветна тема Држев многубројни диети, безуспешно и голем број проследени со јојо ефект. Дури бев и кај нутриционист, ослабев 8 кг за 14 дена, кога ја видов стрелката на вагата повеке ми се плачеше одколку што бев среќна. Со грутка во грлото кажав `задоволна сум да, да` испаднав од врата и повеке не се вратив. Сакам да ослабнам но исто така и здраво. Знаев дека истото не е здраво, дотичнава само сакаше паричките да ми ги земе. Сега сум ослабната некои 15 кг, не сум се мерела одамна, за недела дена. Доста пишувам, да оставам место и за други постови Стеф, се надевам дека ке ме извинеш што украдов твој пост
Те чекаме со резултати и се надевам дека ќе ни го кажеш и начинот за да можеме и ние да се решиме од вишокот на килограми. Позз
Со години држам диети но сега ова е нешто од што најмногу сум задоволна.Резултати имаше веднаш на почетокот а што е најважно сита сум,не сум омалаксана,немам вртоглавици како од класичните диети.Со радост ќе споделам зошто многу добро знам што значи борба со килограми.Поздрав.
Aко некој од Вас е во можност нека пише каков начин на исхрана има секој ден т.е што точно јаде и по колку?Фала
Ти препорачувам топло да ја прочиташ темата. fitnes/rezim-za-topenje-masnotii-t18001/ Од моето искуство 3-5 оброци од овие работи што можеш да ги комбинираш како сакаш за 2-3 месеци се губат од 8-12 кг