зашто на сител ја прекинаа и почнаа да ја репризираат од почеток? Мислам дека не ја дадоа цела 2ра сезона..
Џабе се прерадував Ништо од лепотанот Бурак нема да го гледаме во серијава и многу ми е жал али мала утеха е што ќе го гледаме во нови серии.
И јас само што ја изгледав,ептен болна епизода.Првите 30 минути не можев да се сопрам,срцето ќе ми испаднеше,колку страдаа сите,а музиката во позадина навистина беше соодветна.Илкнур мислам дека ја даде најдобрата изведба во својот живот,браво за глумицата. Мислам дека сезонава ќе биде доста бурна и интересна,далеку повозбудлива од втората. Нена,само на крајот не разбрав нешто.Махир и рече на Фериде дека ќе бара одмазда како криминалец или нешто слично и ја остави? Јас мислам дека ја оставил да ја заштити,ама ај ако разбра разјасни ми.
^Не испишав во детали,затоа не мислев дека ќе ми треба спојлер. Спојлер Имав пишано и претходните страни,на денот на свадбата на Фериде и Махир,ќе му експлодира колата,така завршува втора сезона.Во понеделникот почна 3 сезона,се дозна дека починале малиот Назиф и Сафије.Од она што го разбрав,Махир си бара одмазда и се зборуваше со Дајлан да стане убиец,ама овој сакаше да го разубеди.На крајот мислам дека и раскина на Фериде и и објасни дека планира да работи надвор од законот(ама не сум сигурна,не разбирам турски доволно). Така да,во следните епизоди најверојатно ќе се прикажува како Махир полека гради репутација во криминалниот свет,и станува Каbadayi. Не верувам дека ќе убива луѓе,сигурно има некој план,ама не се знае.
Овој Орхан само да го гледаш и да не го слушаш.. Добро е што на крај сведочеше Ова за третата сезона ilent: Страшно!
Ај за тие што сме назад и гледаме само на Сител, не можев да се вколпам зошто брат и на Фериде ќе ја издаде за се, што беше тоа што му стигна во плико Како може да ја каже за се?
I mene toa me interesira?! By the way mnogu mi bese emotivna sredbata na Orhan i Zehra vo zatvorot.Znae nekoj sto ke se sluci so niv dvajca?!
Не ја пратам редовно серијава, ама и јас тоа се изначудив. Колку и да е против нејзината љубов со Махир, зарем може човек да ѝ го направи тоа на сопствената сестра?? Спојлер Инаку не знам дали и колку е точно, ама јас слушнав дека ќе има лош крај серијава. Махир ќе стане мафијаш, баш на денот на свадбата негова со Фериде ќе им подметнат бомба во колата но во таа кола ќе се качи целото негово семејство (без него) и сите ќе погинат освен малиот Назиф мислам. Така јас слушнав... А со нивната љубов не знам што ќе биде на крај, мислам дека ништо... ќе видиме.
Серијата уште не е завршена, не се знае крајот ни во турција не вадете афери непотребни. Втрата сезона завршува гадно а првата епизода од третата е да се убиеш од плачење и само со лексилиум до вас да ја гледате. Како ли ќе ја синхронизираат нашиве појма немам!