Карадаj (Karadayi)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од LoOnyD, 18 февруари 2013.

1. katalina

katalina Популарен член

Се зачлени на:
    14 октомври 2010
    Пораки:
    1.616
    Допаѓања:
    777
    jas kako sto znam ke pocinat maliot Nazif i majka Safije

2. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.020
    ^ Аааа епа не знаев дека не е завршена де, јас така само сум чула. И ни на крај памет не ми беше дека нашиве секогаш каснат со се а не па толку тазе серија да даваат... :D

3. katalina

katalina Популарен член

Се зачлени на:
    14 октомври 2010
    Пораки:
    1.616
    Допаѓања:
    777
    E znaci ovie od shitel stvarno ja preteraa;> vo udarnite termini stavija novi serii,a Karadaj ke ja gledame samo vikend,!

На vickyy90 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. ane.bella

ane.bella Форумски идол

Се зачлени на:
    18 јуни 2011
    Пораки:
    3.224
    Допаѓања:
    25.832
    на страната што ги следам турскиве серии,почнаа да ставаат епизоди од 3та сезона. ја видов 76 еп.и да многу тажна и потресна епизода,неможев на еднаш да ја гледам цела епизода,оти се отепав од плачење за малце ќе дехидрирав :lol: нај потресни ми беа сцените со Илкнур ;( загрев

5. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.584
    Допаѓања:
    14.806
    Само менуваат термини за серијава.Една од најубавите и сега само викенд.Патем, толку ми е посебна.
    Тоа е тоа за кое вреди секој да се бори-за семејството, за правдата.

Просто не можам да сфатам како се чувствуваат тие кои нанесуваат зло? На страна Тургут, ама татко и‘ на Фериде ми е синоним за без чувствително суштество.Па уште и богатството му е на преден план отколку среќата на неговата ќерка.

6. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.870
    ^Татко и на Фериде е олицетворение на злото,такво суштество уште немам видено,вампирите имаат повеќе човечност од него :lol:
    Штета што ја даваат само сабота и недела,додека стигнат до 3 сезона,таман ќе заврши :D
    3 сезона мислам дека им е најдобра од сите,ептен емотивна и со многу акција во исто време.Фериде напатена,навистина жал ми паѓа за неа,посебно сега кога се раздели дефинитивно со Махир,а потегот што тој го изведе ми беше очекуван уште од почетокот.Оваа Белгин ќе се заљуби во него,гарантирам :D
    Кенан е ненормално талентиран глумец,со која леснотија демонстрира емоции,а во друг момент ги прикрива совршено,го ставам на листата најдобри глумци од Турција.И Бергузар не е лоша,но мора да поднамали со тоа плачењето,сфаќам тага,ама пресуши веќе...

На eliesaab му/ѝ се допаѓа ова.
  7. tinka-mace

tinka-mace Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2013
    Пораки:
    3.451
    Допаѓања:
    16.465
    Која е песната на таа сцената кога Фериде плачеше по брат и кога почина, вчерашната епизода? Каде да ја најдам таа сцена или во која епизода е кажете ми..? :wasntme:

8. tinka-mace

tinka-mace Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2013
    Пораки:
    3.451
    Допаѓања:
    16.465
    Најдооов! :D https://www.youtube.com/watch?v=9g1qlQFuaZ0 од 46:40 започнува. :)

9. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.520
    Допаѓања:
    55.212
    Срцки ако може некој на кратко да ми каже со што го уценувасе Тургут Мелих? и зошто се самоуби Мелих, не го гледав редовно и не сум во тек... е сега нешто видов вечерва Мехмет Саим зборуваше со Тургут во врска со нешто од минатото ама не сватив што 8)8-|

10. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.822
    Допаѓања:
    101.106
    Ме интересира овие од сценариото на Карадај,специјално бираат облачни денови за снимање?Во ниедна епизода не видов сонце.
    Инаку Фериде баш носи добри капути.

На Marossa, EMoonlight и tessie им се допаѓа ова.
  11. vickyy90

vickyy90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.487
    Допаѓања:
    1.074
    Oткако почнаа да ја даваат за време на викенд престанав да ја следам,а претходно не многу често ама сепак ја следев.
    Најодвратна улога има оној Тургут значи неможам да го смислам поодвратен лик намало досега во ниедна турска серија,знае ли некој како ке заврши тој?

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  12. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.765
    Допаѓања:
    23.734
    Kако што и` вети на Ајтен, Неџдет ќе го убие. Всушност тој го направи Неџдет никаквец и ова му доаѓа како одмазда.Инаку Неџдет првпат во животот отишол во затвор за убиство коешто пред негови очи го извршил Тургут.

Шознам, јас пак сакам кога негативците ги има подолго, му даваат друга енергија на дејството. Лигаво би ми било сите да бидат добрички и пожртвувани. Ама секој со својот вкус. :)

Последна измена: 10 ноември 2014
    На Marossa и ane.bella им се допаѓа ова.
  13. ane.bella

ane.bella Форумски идол

Се зачлени на:
    18 јуни 2011
    Пораки:
    3.224
    Допаѓања:
    25.832
    pokraj Turgut jas nemozam i tatko i na Feride da go podnesam,uff odvratnotija nevidena,ama toa znaci deka glumcite sovrseno si ja vrshat rabotata :)

14. katalina

katalina Популарен член

Се зачлени на:
    14 октомври 2010
    Пораки:
    1.616
    Допаѓања:
    777
    Tatko i na Feride mi e mnogu poodvraten od Turgut.TURGUT e beskrupulozen ubiec,podlec,bez familija,bez prijateli,ama ovoj be tatko i na Feride?! Tolku bezmilosen covek,nema nisto roditelsko vo nego,gi unisti sopstv.deca zaradi vlast,mok i fotelja! NEMOZAM DA GO SVARAM! Nikako!

На barbiegirl.24, tessie и rozmari им се допаѓа ова.
  15. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.765
    Допаѓања:
    23.734
    Неџдет и Мехмет-Саим (таткото на Фериде) ми се одвратни. Тургут ми е најинтересен од негативците. ]:) Најубаво го креирале, најмногу време му имаат посветено очигледно. Ретко кој од лошковците можеше без неговиот брилијантен ум. Која интелигенција, која проникливост, моќ за предвидување на околности и сценарија, колку пати им се лизна од раце дури и во најдобро осмислените ситуации ... ако некој според мене би требало да остане до крај од негативците, тоа е тој.

Неџдет особено ми стана одвратен кога го убиваше Тургут и му велеше „Ти го уби моето детство, ја извалка мојата љубена...“ Вистински негативец не е толкав слабак да бара виновници за тоа во што се претворил. Да не му е случајно Тургут виновен што измачувачки ја тепаше неговата љубена. Одвратен створ. :puke:

Последна измена: 10 ноември 2014
  16. barbiegirl.24

barbiegirl.24 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2014
    Пораки:
    804
    Допаѓања:
    4.454
    Ќе го обесат ли таткото на Махир?

17. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.870
    НЕ :D

На barbiegirl.24 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.870
    Остана ли некој што уште ја гледа серијава на интернет?
    Ај споделете некој линк,нешто,каснат со преводите натабану,а интересна и неизвесна станува :D

19. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.520
    Допаѓања:
    55.212
    На Мовтех.нет ги ставаат побрзо од натабану , пред некој ден гледав малку 91 епизода е преведена :)

На Marossa му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.520
    Допаѓања:
    55.212
    Луѓе Тургут е жив и се појавува во 94 епизода , биче интересантно , да видиме дали ќе му помогне нешто на Махир против Мехмет Саим , знам дека следен на листата му е Неџдтет , ќе се фрли во акција Тургут веднас против Неџо , ќе му испраќа заканувачки писма и синџирчето со кое го давеше :D:D