Карадаj (Karadayi)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од LoOnyD, 18 февруари 2013.

1. 4rever.unique

4rever.unique Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2014
    Пораки:
    398
    Допаѓања:
    224
    ;( И јас саκам неκој ваκов да си најдам ρетκо има луѓе κаκо Махиρ, а се почесто убавите κρуши свињите ги јадат.

На eliesaab и tessie им се допаѓа ова.
  2. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.870
    Богами,ептен нереално е неговото тепање,сите се плашат од Махир,најмногу Барутот :D
    Многу секси човек е,кој длабок поглед го има,да се изгубиш :$

На eliesaab му/ѝ се допаѓа ова.
  3. ane.bella

ane.bella Форумски идол

Се зачлени на:
    18 јуни 2011
    Пораки:
    3.224
    Допаѓања:
    25.832
    совршени ми се и двајцата ,ги обожавам :inlove:

Прикачени фајлови:

• mif1.gif
      mif1.gif
      Големина на фајлот:
      179,9 KB
      Прегледи:
      253
    • mif2.gif
      mif2.gif
      Големина на фајлот:
      296,5 KB
      Прегледи:
      253
    • mif3.gif
      mif3.gif
      Големина на фајлот:
      293 KB
      Прегледи:
      253
    • mif 4.gif
      mif 4.gif
      Големина на фајлот:
      389,4 KB
      Прегледи:
      253
    • mif5.gif
      mif5.gif
      Големина на фајлот:
      1,8 MB
      Прегледи:
      253
    На ivancekitty и eliesaab им се допаѓа ова.
  4. Toprak

Toprak Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2012
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    277
    уште едно прашање од мене - од која серија ми е познат овој синот на чентин, овој што ке се вери со фериде ?? Цело време се мислам и никако да ми текне во која серија сме го гледале !!

На eliesaab му/ѝ се допаѓа ова.
  5. shz

shz Форумски идол

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    6.240
    Допаѓања:
    50.827
    Мислам дека играше во Кога лисјата паѓаат мислам дека едно време беше во врска со Ферхунде

На Toprak му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Toprak

Toprak Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2012
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    277
    Aуууу, да бе, тој богаташот што сакаше да ја земе за жена ....сега ми текна...фала многу :)

7. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.870
    ^Леле,арно ви текна.Уште од кога се појави го мислев каде сум го видела,и се утепав барајќи го :D

8. katalina

katalina Популарен член

Се зачлени на:
    14 октомври 2010
    Пораки:
    1.616
    Допаѓања:
    777
    Steta sto nema mnogu da go gledame lepotanot Sinan
    :inlove:

9. ane.bella

ane.bella Форумски идол

Се зачлени на:
    18 јуни 2011
    Пораки:
    3.224
    Допаѓања:
    25.832
    Не е многу ама пак не е ни малце време во серијава.

Туку ме интересира какво мислење имате за Орхан Кара? Мене на неколку пати ми идеше да го премлатам од ќотек :D а инаку згоден дечко е не е за фрлање ;)

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.870
    Орхан ми е небитен лик,онака привлечен за око,ама ептен иритирачко и избувливо однесување.Не размислува пред да направи нешто,па после брат му го прибира нередот што го направил.

Туку само што видов дека ќе има и трета сезона на серијава,мислам дека премногу ја завлечкаа, треба да заврши поскоро.
    И ако има уште некој што ја гледа напред,нека ми даде некој линк со превод,оти натабану многу бавно преведува,заглавени се на 62,а има веќе испаднато 73 епизода.

11. magic.girl

magic.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2014
    Пораки:
    542
    Допаѓања:
    204
    Серијава не почнав да ја гледам затоа што мислев дека нема да биде убава но последниве денови ја гледав и многу интересна ми стана и баш криво ми е што не почнав да ја гледам
    имаше една страна на интернет и сега таму ке ја изгледам цела серија :)

12. ane.bella

ane.bella Форумски идол

Се зачлени на:
    18 јуни 2011
    Пораки:
    3.224
    Допаѓања:
    25.832
    Јас гледам На movtex.com ги има до 72 епизода со превод,ама се плаќа

На Marossa му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Toprak

Toprak Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2012
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    277
    Блесандер....не знам од толку добри родители и ОК семејни врски помеѓу деца од различни мајки и татковци кои живеат сложно и се почитиваат како брат, сестра, мајка, татко, не знам како се испили карактер како на Неџдет. Илкнур умира за стариот Назив како да и татко а всушност не и е ништо. Исто таква е и за Махир. Или пак Махир колку ја почитува мајката и ако не му е мајка, исто и сетрата Илкнур. А овој невоспитан, избувлив и најбитно од се мислам се доаѓа од неговата љубомора кон Махир. Комплекс на пониска вредност и нонстоп сака да се докаже пред семејството со избрзани одлуки , и секогаш греши.Погрешни пријатели запозна и во пгрешно друштво се вклучи.Башка на све, многу горд, не попушта....Јасин го вади од затвор а тој ја признава грешката, и уште на сето згора бега од затвор. Многу егоистичен, не размислува дека го страми семејството посебно татко му кој се бори да остане чист. И вака изгледа дека цело семејство Кара се багабонти. Оној според паметот што го носи не треба да излезе од затвор. Не знам каква ке му биде иднината ама не гледам светла иднина за него ,можеби и убиство. Гледам натабану, сега сме некаде 37 епизода а јас сум до 46 и го гледам дека се повеке заглавува.

14. ane.bella

ane.bella Форумски идол

Се зачлени на:
    18 јуни 2011
    Пораки:
    3.224
    Допаѓања:
    25.832
    Уште си била назад со гледање,уште повеќе ќе заглави и глупости ќе прави ама со тек на време ќе се свести.
    Татко и на Фериде моментално ми е нај иритирачки лик во серијава,ми трча по живци ме нервира повеќе и од Тургут.

15. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.611
    Допаѓања:
    14.969
    Интересна е серијава, ја даваа на една програма пак на телевизијата (дали хрватска или српска беше не ме фаќајте за збор) и е понапред.Јас не ја гледам таму зашто потоа нема да ми е убава.

овој Орхан ми е антипатичен и одвратен, со прв поглед секој ќе сфати дека е нервозен :geek:
    Махир иако не им е вистински брат,алал да му е.Се гледа дека ги сака како вистинско семејство,колку ги почитува,буквално се’ прави за да го спаси татко му :)

А што ќе биде со Фериде и со оној што го зема? :^)

Татко и на Фериде и со овој другиов
    (татко му е изгледа на овој што сега е со Фериде)
    :wasntme: ми се неподносливи. :|

За Ајтен ми е жал, не заслужи така , ама ајде белким со Неџдет ќе си се сложуваат.

16. esperansa777

esperansa777 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    1.858
    единствен сериски филм што го гледам
    ако знае некој како и што ќе се дешава нека пише во спојлер :?: ,пуста љубопитност,ќе ме убие :$

17. Lozanoska

Lozanoska Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2012
    Пораки:
    361
    Допаѓања:
    134
    Може некој накратко да каже што се дешава во серијава?

18. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.870
    Имам пишувано и во претходните страни,ама ај накратко ќе опишам.
    Ќе го дознаат Тургут дека е виновник за се,и Јасин,Махир и Фериде ќе бараат докази.Махир ќе и биде уште лут на Фериде бидејќи е свршена со Синан,ама после неколку епизоди таа ќе ја раскине свршувачката.Тургут ќе ја исценира својата смрт со помош на Министерот,ама Махир брзо ќе го открие,ќе го намести,ама Тургут ќе се пука и ќе го обвинат Махир.Ќе биде во затвор Махир,ама ќе го пуштат брзо,а Тургут ќе преживее и ќе го стават него во затвор..Во меѓувреме додека Фериде е судија ќе го пушти Назиф и ќе си ја продолжи врската со Махир.Потоа Судот од Истанбул повторно ќе ја истражува и ќе шпекулира за нејзината пристрасност кон Назиф и Кара фамилијата,а башка и брат и ќе ја пријави дека е во врска со Махир(под уцена на Тургут).Ќе дојде нов судија на случајот на Назиф и одма ќе го скрши пенкалото,па Кара фамилијата заедно со Фериде ќе сака да бега.Фериде нема да се појави бидејќи брат и ќе се убие,а Кара ќе ги наместат итн итн.Натака не ми е убаво гледано,без превод е.
    Вечерва е финалето од втора сезона,изгледа ќе има некој голем пресврт,ептен се дискутира по интернетот.

На eliesaab и esperansa777 им се допаѓа ова.
  19. ane.bella

ane.bella Форумски идол

Се зачлени на:
    18 јуни 2011
    Пораки:
    3.224
    Допаѓања:
    25.832
    Да да дефинитивно ќе има голем пресврт во трета сезона :| според ова што читам мислам дека многу далеку забегуваат,Махир по душа ги тераше мафијашиве во серијава,сега и тој мафијаш ќе биди :o Не сакам да го видам Махир како мафијаш,со ова само ќе испадни дека татко и на Фериде беше во право кога и велеше да се тргни настрана од него дека тој е само еден обичен деликвент.и не сакам сега да му се разниша врската со Фериде.
    Ева на FB страната од Кaradayi денеска ова го пишува

Прикачени фајлови:

• image.jpg
      image.jpg
      Големина на фајлот:
      242,2 KB
      Прегледи:
      174
  20. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.870
    ^И јас не сакам да ги разделат со Фериде,конечно се заедно,аман веќе :tmi:
    А иначе,најдов на една страна дека всушност насловот е варијација од Kabadayi(хулиган што го зема законот во свои раце),не знам дали го дискутиравме ова на првите страници.
    Не би го осудила ако се осмели на таков чекор,посебно ако му убијат некој ептен близок(Назиф или браќата и сестрите),очигледно е дека во системот нема правда,кога самиот Министер е врвниот криминалец.
    Едвај чекам за вечер,дури и директно ќе гледам,иако ништо нема да разберам :D

На eliesaab и tessie им се допаѓа ова.