Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Карактеристики за хороскопскиот знак - РАК

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од easyyyyy, 23 јануари 2011.

1. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
    Е да, многу сме променливи и брзо се предомислуваме. :)

На blueberry93, flowersss и barbiegirl.24 им се допаѓа ова.
  2. Melita-te-saka

Melita-te-saka Активен член

Се зачлени на:
    24 ноември 2014
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    60
    штт дечко ми е рак и ништо лошо за него..
    срце е, секогаш знае да ме насмее, не се кара.. 8)

3. barbiegirl.24

barbiegirl.24 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2014
    Пораки:
    804
    Допаѓања:
    4.453
    Срциња сме ние раковите, први никогаш не почнуваме кавга.

На Nate- princeza, cresa-jagoda, Marick14 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.479
    Допаѓања:
    55.029
    Горе наведеното е се точно абе како некој да ме опишал мене, само еве конкректно јас не верувам во вистинска љубов и вистинско пријателство другото е се ок :D посебно се сложувам дека ние ракчињата многу се приврзуваме за места, луѓе и слично, често се лутиме и немаме доволно смисла за хумор. Најдобра особина со која се гордеам е тоа што во секој момент помагам на сите, и се грижам за сите , требало не требало си го оптеретувам мозочето за на сите да им е добро, хуманоста и несебичноста преовладува во мене. Додека многу ме нервира непотребното и често менување на расположение, но јбг што да правам карактер:D:D:D

На Nate- princeza, cresa-jagoda, Esmeralda-MD и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932
    Јас сум рак во хороскоп и одма да те исправам за грешките.
    Љубоморен не сум и никад нема да бидам. Јас мразам луѓе што се љубоморни. Депресивен никогаш не сум. Имам смисла за хумор. Не сум сериозен тип. Понекад сум љутач.
    Многу се приврзувам со луѓето што ги сакам. Емоционален сум. Срамежлив па ич не сум. Комуникативен сум. Понекад менувам расположение. Знам да чувам тајни. Сакам да ја најдам љубовта на мојот живот. И плус да надополнам уште нешто. Ако некој длабоко ме повреди, ќе му вратам тродупло. За такви работи сум злопамтило.

На cresa-jagoda и stilas7 им се допаѓа ова.
  6. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.060
    gi mrazam rakovite,retko koj se pokazal dobar.se oni se zrtvite:^)

На eliesaab, honey.11 и SnowWhite8 им се допаѓа ова.
  7. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    5.885
    Допаѓања:
    15.782
    Зае*ени филозофи, тупачи... Никогаш први не пишуваат.
    Дрсловци. Дечиња малечки (агугугугууу :hug::D), не знаат да планираат, чекаат од другите, срамежливи, мислам дека некој треба да ги 'турни'за да 'запалат' :D, влечковци, ама добри се по душа:angel:. Еднаш ме привлекува, друг пат ме одбива со ароганцијата... Имам заприметено дека се реалисти како нас Јарците, сакаат само дома да седат, конкретно мојов пример од дома не излегува,еднаш му запнав и го изнесов в кафич :D:D:D
    Ќе ги бидеее:D
    Искрено, ваша Јарка :D

На cresa-jagoda и kjukli им се допаѓа ова.
  8. GirlRose

GirlRose Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    5.095
    Допаѓања:
    26.941
    @GirlLove хахахаха.И ја сум рак и да ти признаам.Рака на срце.Ретко пишувам прва,а и кога пишам прва едвај со сите сили :D .Он топик.Срамежлива сум малце,злопамтило сум,многу траам и трпам.Се приврзувам многу лесно за луѓе и за предмети. :)

На cresa-jagoda, Devoj4eto_12, Rama и 2 други им се допаѓа ова.
  9. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.647
    Допаѓања:
    79.475
    Емотивна сум, но не плачка како што викаат за раковите. Имам другарка која е рак во хороскоп но не сме баш исти, сепак подзнакот ги менува типичните карактеристики. Не сум некоја нежна личност, а не се согласувам и со тоа дека сум сериозна и без смисла за хумор. Не сум ниту песимист, туку реалист но и со карактеристики на оптимизам. Весела сум, не сум смуртена. Точно е тоа дека имам променливо расположение, дека сум љубоморна во врска но никогаш кон пријателите, верна сум, лојална, не сум дволична, некој ако не ми се допаѓа едноставно не губам време со него, тешко склопувам пријателства но кога ќе склопам сакам да траат а не да бидат заради корист, немам трпеливост кога треба да чекам ред и сум во гужва, не сум доволно упорна, се грижам и за другите а не само за себе.

На Nate- princeza му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932
    И јас ретко пишувам прв. 8)

На cresa-jagoda, GirlRose и GirlLove им се допаѓа ова.
  11. blueberry93

blueberry93 Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.660
    Допаѓања:
    4.477
    Не знам дали е ова карактеристика за сите ракови, али јас сум и големо злопамтило меѓу другите зезнати карактерни особини. Можам да ти ископам реченица од пред 10 години и да ти префрлам за тоа, без око да ми трепне. Страшно. :D

На Nate- princeza му/ѝ се допаѓа ова.
  12. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    5.885
    Допаѓања:
    15.782
    А за услуга да му направите на човек, никако. Цццц

13. blueberry93

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.660
    Допаѓања:
    4.477
    Ако ракчињата не праат услуга, не знам кој прави. :D

На Nate- princeza, cresa-jagoda, Derby и 2 други им се допаѓа ова.
  14. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    5.885
    Допаѓања:
    15.782
    Мојов е исклучок изгледа... Еднаш ми прави муабети, друг пат не....
    Што мислите вие Раковите за нас Јарците? :D

15. blueberry93

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.660
    Допаѓања:
    4.477
    Па променливост во расположение да, ама тоа може да биде зашто у меѓувреме си кажала нешто што може го повредило, иако за тебе тоа било ситница и не би помислила дека може да се увреди. И поради тоа е можда и тоа нагло променување на расположение. Пример, мене мајка ми коа ќе ми каже "ау, ама си нежна, колку лесно се вреѓаш". Е тоа е тоа, а баш се пронајдов погоре што си пишала за дечко ти дека нејќе многу излегувања. И јас уживам во домашна атмосфера. А конкретно мислење за јарците немам, пошто и не познавам баш луѓе со тој знак.
    Ме изнасмеа темава, одамна немам глеано складности у хороскопски карактери и читање бесмислен годишен хороскоп. Неки пут, неки документ.. :D

16. Oscar Lady

Oscar Lady Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2015
    Пораки:
    1.205
    Допаѓања:
    6.380
    Дечко ми е рак во хороскоп. И да, дел од наведените карактеристики , се делумно точни. :)

17. Milla Jovich

Milla Jovich Активен член

Се зачлени на:
    16 септември 2015
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    13
    И променливи и мистериозни незнаеш на што си со нив недефинирани луге и премногу се затворени

На GirlLove му/ѝ се допаѓа ова.
  18. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    5.885
    Допаѓања:
    15.782
    Знаете што ми рече?
    ' Не сакам да се галам'
    Молам?!
    Бесчувствителни би додала. Јас и би го гушкала и би го галела, а тој мене така ми рече.... Не сфаќам.....

На blueberry93, Marick14 и kjukli им се допаѓа ова.
  19. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613
    Оооо колку пати не само ова сум го чула, туку и не сакам многу лигавење, не сме тинејџери. И уште редови други бесчуствителни сра*а.

На GirlLove му/ѝ се допаѓа ова.
  20. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    5.885
    Допаѓања:
    15.782
    Добро, јас не велам дека нема да го пуштам од гушкање хаха. Како можи некој го сакаш да не го гушнеш? Боже..филм ги мава? Друго ми беше глупо, како се потценува себеси... (facepalm) а па на фб слики има некои со безвезни деца. Еднаш дур начекав слика каде што е завиткан со чаршав и лежи на кревет и коментар негов : Ваков бев ко бебе... :rofl: Божеее...

На kjukli му/ѝ се допаѓа ова.