Еве и тебе да ти пишам Рак сум со подзнак шкорпија.а маж ми дупла девица.значи поднесителна е оваа комбинација @Feminka22 сега сватив зошто јас и ти сме се подкачиле до хороскопот било
Чудна работа но изгледа се привлекуваме. Околу мене повеќето се ракови, девици и шкорпии и риби. Со тие знаци незнам дали е случајно или не.но супер се согласувам (Мајка ми,свекрва ми,маж ми,сестра ми,брат на зетот,неколку другарки,братучеди,колеги на работа-многу ми се баш мешавина од овие знаци)
Со риби и шкорпии бидејќи сме водни знаци.Не сум приметила риба овен или вага во моја близина не знам како сум со нив.Само една другарка имам риби и онака океј сме
Мене бившиот ми беше девица, имавме ситуации кога очите можевме да си ги извадиме. Премногу љубоморен човек, за многу работи ми одеше од инает а јас така дупло му враќав кога тогаш и ете го исходот од сето тоа, бивши е.
Како Рак се слагам со сите најверојатно бидејќи не сум типичен Рак и сите се чудат кога ќе им кажам оти најчесто претпоставуваат друг знак хахахах ама со Овен,Водолија скоро невозможно и можеби со Близнаци некогаш ама најчесто брзо наоѓаме заедничка точка.Иначе Риби,Јарец,Шкорпија па и Лав THE BEST за мене барем
Женските ракови се најдобри и најгрижливи мајки, тоа го тврдам и среќа е да имаш мајка Рак. Си ја сакам мојата мајка. Кај овој знак ми пречи што е премногу пожртвуван за луѓе кои тоа не го заслужуваат. Не значи дека ако со некого си се родил во исто семејство, треба за сѐ да му прогледуваш низ прсти.
Со двете раце го потпишувам ова што го кажа, и јас сум рак. Проклето многу сме емотивни, пожртвувани и поврзани не само со семејството, туку скоро со секого. Малку би рекла дека сме и глупички, сами ќе се повредиме, само друг да не повредиме
Маж рак, сака да биде сам, но не осамен. сака тмурно време, би, живеел во Норвешка. Си го сака семејството. Не го интересираат проблемите на другите. Денес, ми рече не знаел да искажува емоции и тоа еднаш ги искажал на погрешна личност и ко разочаран е. Не сака да жена, деца, обврски.
Прееемногу емотивност и промени на расположение се карактеристики што најмногу ги мразам ама тоа е, за жал Не знам за другите ама мислам дека ние раковите сме злопамтила, барем јас сум
Јас пак ич не сум злопамтило Јас една од особините што си ги мразам, е скржавоста и позајмувањето се што е лично мое, макар и ситница да е
Сензибилни, нежни, чувствителни, лесно повредливи, вечни жртви, променливи, егоцентрици знаат да бидат понекогаш лигави и мноогу љубоморни..
Не знаат да кажат НЕ,се мразам поради ова, за било каква услуга, уморна сум кога сваќам дека било непотребно
Same here... Дури незгодно да одбијам услуга, како јасда сум крива, како обратно да е... Не знам дали е разбираш...
Бог да чува, и се преиспитувам и си велам Алишан алоо, таа те игнорираше цел живот, зошто не рече Не, кога те побара. И ко ништо да не ми е, завршувам работа. Овие мила не ни се убави карактеристики, не се гордеам баш со нив