Карактерни особини

Discussion in 'Општи дискусии' started by femina90, Mar 28, 2010.

1. FeminkaDoKraj

FeminkaDoKraj Истакнат член

Горда сум на тоа што знам да чувам тајни и секогаш се трудам да им помогнам на оние кои бараат моја помош, но најмногу од се го мразам тоа што сум тврдоглава,премногу добра спрема оние кои тоа не го заслужуваат,брзоплета сум и многу често знам да ги навредам несакајќи(од брзање ќе стропам некоја зелена иако не сум мислела тоа да го кажам) оние кои што најмногу ги сакам !

2. Natali.3

Natali.3 Форумски идол

Мои карактерни особини е то шо сум малку повеќе горделива :lol: , некогаш тврдоглава :?: , организирана, прецизна, искрена, секогаш пријателски расположена 8) , упорна сум, тешко се откажувам од нештото кое сум го започнала, добронамерна сум :) , понекогаш сум многу неодлучна, зборлеста :lol: , можи некогаш сум избувлива :$ , ама тоа ретко се дешава и така... :angel:

Ketchup likes this.
  3. angelche16

angelche16 Популарен член

Исто и јас.

4. 1slavjanka

1slavjanka Истакнат член

Секогаш сум позитивна, насмеана, друштвена и спремна за забава. Знам да ги расположам луѓето околу мене. Искрена сум и реална но големо злопамтило. Мрза кога треба да ги завршам работите кои не ми се допаѓаат па обично ги одложувам.

5. vrapce.b

vrapce.b Истакнат член

Искрена, и често се наоѓам во незгодна ситуација заради таа моја искреност. Срамежлива пред некој непознат. Мрзлива за многу работи. Чуствителна..

6. anakonda88

anakonda88 Популарен член

Мн чуден карактер имам си признавам :D позитивна особина ми е тоа што сум компромисна личност , знам да држам биланс , никогаш не издавам тајни , борба за правда , негативни особини тоа што имам поган јазик , некогаш мн брзам али не се каам , амбициозна , нервозен тип , мн тешко ги поднесувам работите кои не одат во моја полза , ако некој си има работа со мене и ме навреди ке го згазнам како цигарче :) оговарање зад грб не можам да замислам

7. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

На која карактерна особина сум горда? На тоа што сум верна, лојална, човек на мене може да се потпре. На мојата смисла за хумор, на дозата на иронија и сарказам која ја поседувам. На мојата уникатност и креативност, на мојата емотивност. На мојата приземјеност. А што би сакала да поседувам како карактерна особнина? Поголема храброст и зрелост.

8. baba Rada

baba Rada Популарен член

Мои карактерни особини...абе турлитава, ете такви ми се сите, ниедна не ми е 100процентна прочистена,мора да имам по некој фелер..уууууууууууууууф...колку сум језива.....ама тоа што сум ибава ми ги покрива маните...:D

9. Ketchup

Ketchup

Срамежлив сум, голем инат, искрен... тоа... :D

LittlePinky and marijaaxl like this.
  10. marijaaxl

marijaaxl Истакнат член

реалист (НЕ ПЕСИМИСТ), ги прифаќам работите такви какви што се, не обожавам шеги, смеења и урлања, инат НАЈГОЛЕМ!

LittlePinky and Ketchup like this.
  11. Queen8

Queen8 Популарен член

Упорна, оптимист, реалист, искрена, верна, лојална, амбициозна, инвентивна, комуникативна и др.

12. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Горда сум затоа што сум амбициозна, искрена, упорна, лојална, исполнителна, решителна...