8 – Родените на осми се како театарски актери. Долго чекаат улога, а кога ќе ја добијат ја завршуваат како што треба. По свое. Тврдоглава сум, ама ова со актерството и улогава е малку грубо кажано.....Не би рекла дека е точно Никогаш не чекам „улоги“, таман работа да чекав.
1 – Луѓето родени на први во месецот се како шеќер и сол. Бурни се во љубовта и никогаш не се повлекуваат во тишина. Не се замерувајте со нив. точно точно
22 – Луѓе – срни. Топли и отворени, полни сочувство за останатите. Свесни се за своите можности и способности и никогаш не се преценуваат. Така некако
5 – Се споредуваат со чаша полна мед, а под медот има вода. Да се допре до нивното срце не е едноставно, затоа долго ќе останете жедни. ама сум имала карактер
16 – Родените на 16-ти се како бамбусово дрво. Флексибилни и итри. Лесно е да им пријдеш затоа што се приемчиви кон секого. Дарежливи додека некој не ги изневери. Бамбусово дрво можеби сум итра , незнам, хахаха. Иначе па можеби лесно е да ни пријдат, а за тоа дека сме дарежливи додека некој не не изневери се согласувам.
19 – Истрајни во она што ќе наумат. Оставаат трага и впечаток каде и да се појават. Тежок и специфичен карактер. ММ..може да се каже дека доста е вистинито
3 – Родените на трети се како камен и афион. Опиеноста од себе често им удира во глава. Без нив не се може, а со нив не е лесно. па не би рекла дека е точно
Глупости, ова некој што нема попаметна работа и си измислува. 17 – Родените на 17-ти се како плима и осека. Добри, но внимателни во одлуките. Клучот секогаш лежи во нивни раце. се изнасмеав, ништо не е точно за тој што го смислувал ова
Датумот на раѓање го открива вашиот карактер интересно,доста вистина има во ова барем јас се пронајдов
22 – Луѓе – срни. Топли и отворени, полни сочувство за останатите. Свесни се за своите можности и способности и никогаш не се преценуваат. Точно....
27 – Карактер на видра. Среќата не ги заобиколува, но ја чекаат долго време. Иако слушаат, често не ги дослушуваат соговорниците. Точно донекаде