Датумот на кој сте родени открива дел од вашите карактеристики. Овие што се раѓаат околу полноќ на нова година .. имаат 2 опции 1 – Луѓето родени на први во месецот се како шеќер и сол. Бурни се во љубовта и никогаш не се повлекуваат во тишина. Не се замерувајте со нив. 31 – Совесни и горди. Иако сакаат да зборуваат многу, не откриваат многу за себе. Знаат да донесуваат брзоплети одлуки често. Се раѓаш нешо пред полноќ, Нова ГОдина а-у и после некое време читаш у темава што значи одиш по ред ( совесен, горд океј е тоа многу зборуваат океј е и тоа ... знаат да донесуваат брзоплети одлкуки ... НЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!! ) Требаше на на 1ви да се родам тибам животот .. RUN!!!!!!!!!!!
28 – Секогаш се борат за правда иако често ја губат битката. Активни и жестоки, настојуваат да го променат светот и правилата.
22 – Луѓе – срни. Топли и отворени, полни сочувство за останатите. Свесни се за своите можности и способности и никогаш не се преценуваат.
14 – Лавовски број за лавовски карактер. Ловат додека не уловат, но и одбиваат ако не им одговара “мирисот“. Многу се паметни и итри. Знаев јас дека сум лавче некакво.
18 – Родените на 18-ти се како корали. Тешко се доаѓа до нив, но кога ќе ги освоиш даваат мир и сигурност. Внатре горат, но од надвор тешко ќе забележите. Не знаев дека сум како корал Поточно и не може да биде...
11 – Тие се како море. Неистражени и привлечни, но и опасни ако ги изневериш. Немој ништо да им ветуваш, ако не си во состојба да го исполниш.