Близнаци – Близнакот Фини. Љубовта му е најбитна. Добар слушател. Лесно ги збунува луѓето. Иако е љубовник, а не тепач, сепак ќе ве нокаутира. Не трпи никого. Соли памет и лесно се навредува. Лесно губи работи и е расеан. Саркастичен, детинест и љубопитен. Доверлив. Секогаш среќен. Многу гласен. Брблив. Дружељубив. Лесно простува. Сака да се бакнува. Има убава насмевка. Дарежлив. Силен. Најнеодолив. колку само точно напишано!! Си се сакаам до даска XD
Вага – Досадниот Фина со сите што ќе ги запознае. Нејзината љубов е единствена. Луда, забавна и слатка. Има единствен изглед. Најгрижливата личност што ќе ја сретнете. Но, не се закачјате со неа да не завршите со плачење. Вагата може да предизвика толку хаос колку што може да го спречи. Верен пријател до крај. Памети сè што ќе и направите. Секогаш треба да ја имате на ваша страна. Добра е во спортови и е фанатик по екстремни спортови. Многу креативна. Безнадежно романтична. дап,досадна сум (А) се ми е погодено :Р
Рак – Убавецот Најдобриот бакнувач. Многу привлечен. Неговата љубов е единствена. Многу романтичен. Најгрижливиот човек што некогаш ќе го запознаете. Многу креативен, најчесто уметник или луд. Експерт за секс. Многу спонтан. Голем фрик. Многу забавен. Најприметлив на забави. Ќе ве прими во неговото срце и ќе останете таму засекогаш. Најстраствен љубовник. Не е тепач, но тешко на вас ако стигне до тоа. Некој кого треба да го имате крај себе-многу точно и вистинито
Првпат нешто асолно за лав да прочитам. само не критикуват центар на внимание, слава, гордост, егоцентричност ма дај како некој од др знаци тоа да не го поседуваат ама барем навистина поседуваме магнетизам
Близнаци – Близнакот Фини. Љубовта му е најбитна. Добар слушател. Лесно ги збунува луѓето. Иако е љубовник, а не тепач, сепак ќе ве нокаутира. Не трпи никого. Соли памет и лесно се навредува. Лесно губи работи и е расеан. Саркастичен, детинест и љубопитен. Доверлив. Секогаш среќен. Многу гласен. Брблив. Дружељубив. Лесно простува. Сака да се бакнува. Има убава насмевка. Дарежлив. Силен. Најнеодолив. Ухухууууу Yess, that's me А и за Скорпија доста работи се погодени, барем за скорпиите кои јас ги знам
Колку е само најточно за Стрелец, и за Риби! Јас сум Риби и буквално е се точно за мене, а богами и дечко ми е Стрелец и да...ниеден збор не утнале за него
Браво , како ми погодиле сВе се е точно потврдувам (со извичник) ! Можеби и тоа што сум дупли бик(во знак и подзнак) игра улога све да е точно од точка до точка .
Не знам зошто но многу верувам во хороскопот.. Што и да прочитам за карактеристики се ми е погодено, мислам дека големо влијание има и подзнакот а бидејќи сум дупли Лав секогаш кога читам ми изгледа какоо мене да ме опишуваат..
Јарец Постен, резервиран, Чесен и со јака волја. Остар интелект и лесно се адаптира на сите ситуации. Рацонална, Интелигентна, праведлива лиЧност добар говорник, добар работник сака да патува(море. контакт со странци или Чудни луге). отмена, образована префинета првокласен организатор. Страствен љубовник . Често е во позиција да дава совети, утеха или подрска. верен другар и партнер за долги врски. Често влева во конструктивни дискусии , некои јарци знаат и да се повлеЧет ако наидат на недоразбирање со соговорникот а некои тврдоглави до крај( убедени се дека се во право, само доказ на дело мозе да ги убеди во сротивното ) -слабост- мозе да се оЧекува да биде непредвидлива амбициозна самобендисана критиЧна иде до крај во остварувањето на своите намери. Знае да биде непријателски настроен и неугоден кога е сигурен дека е во право. на моменти делува ладнокрвно .......................................... се надевам се најде некој јарец во некоја од наведениве особини
Близнаци – Близнакот Фини. Љубовта му е најбитна. Добар слушател. Лесно ги збунува луѓето. Иако е љубовник, а не тепач, сепак ќе ве нокаутира. Не трпи никого. Соли памет и лесно се навредува. Лесно губи работи и е расеан. Саркастичен, детинест и љубопитен. Доверлив. Секогаш среќен. Многу гласен. Брблив. Дружељубив. Лесно простува. Сака да се бакнува. Има убава насмевка. Дарежлив. Силен. Најнеодолив. Точно
Јарец – Страствениот љубовник Фин. Снаодлив. Интелигентен. Секси. Мрчатор. Некогаш досаден. Мрзелив и сака полека да ги завршува работите, но кога ќе најде нешто што го интересира тогаш целосно се посветува. Горделив. Разбран. Сладок. Неодолив. Сака долги врски. Одличен соговорник. Секогаш го добива тоа што го сака. Кул. Сака да победува. Сака да готви, но повеќе би јадел во добри ресторани. Екстремно забавен. Сака да се шегува. Паметен. Ептен точно, првпат кога го читав си мислев Whats up со контрадикторноста, но нема што така си е.
Близнаци – Близнакот Фини. Љубовта му е најбитна. Добар слушател. Лесно ги збунува луѓето. Иако е љубовник, а не тепач, сепак ќе ве нокаутира. Не трпи никого. Соли памет и лесно се навредува. Лесно губи работи и е расеан. Саркастичен, детинест и љубопитен. Доверлив. Секогаш среќен. Многу гласен. Брблив. Дружељубив. Лесно простува. Сака да се бакнува. Има убава насмевка. Дарежлив. Силен. Најнеодолив.