Лав – Лавот Одличен соговорник. Атрактивен и страствен. Опуштен. Најчесто среќен, но кога не е тогаш е намуртен и детинест. Неговиот проблем е сечив проблем. Предвидлив и некогаш монотон. Знае да се забавува. Во сè е добар. Одличен бакнувач. Дружељубив. Спуштен на земја. Зависни сте од него. Гласен. Сака долги врски. Зборлив. Не се закачајте со него. Редок да се најде. Добар кога ќе се најде. Баш така
Јарец – Страствениот љубовник Фин. Снаодлив. Интелигентен. Секси. Мрчатор. Некогаш досаден. Мрзелив и сака полека да ги завршува работите, но кога ќе најде нешто што го интересира тогаш целосно се посветува. Горделив. Разбран. Сладок. Неодолив. Сака долги врски. Одличен соговорник. Секогаш го добива тоа што го сака. Кул. Сака да победува. Сака да готви, но повеќе би јадел во добри ресторани. Екстремно забавен. Сака да се шегува. Паметен. Како да ме опиша мене хаххахах
Близнаци – Близнакот Фини. Љубовта му е најбитна. Добар слушател. Лесно ги збунува луѓето. Иако е љубовник, а не тепач, сепак ќе ве нокаутира. Не трпи никого. Соли памет и лесно се навредува. Лесно губи работи и е расеан. Саркастичен, детинест и љубопитен. Доверлив. Секогаш среќен. Многу гласен. Брблив. Дружељубив. Лесно простува. Сака да се бакнува. Има убава насмевка. Дарежлив. Силен. Најнеодолив. Коооолку е точно!
јаоо како само ми е погодено се и мене и на партнерот,кога само би имало вакво нешто како ова точно иднината да ја предвидува...
Стрелец – Промискуитетниот Спонтан. Добро изгледа. Редок да се најде. Одличен кога ќе го најдете. Сака долги врски. Има многу љубов да даде. Самотник. Лесно губи трпение и не трпи глупости од никого. Ако е лошо расположен, бегајте подалеку од него. Лесно се навредува и тоа го памети засекогаш. Сака искрено, но некогаш тоа нема да го покаже затоа што мисли дека тоа е знак на слабост. Има многу стравови, но не ги покажува. Многу затворена личност. Ги штити саканите по секоја цена и со секое средство. Детинест. Не се закачајте со него. Убав. Романтичен. Фин со сите што ќе ги запознае. Неговата љубов е единствена. Луд, забавен и сладок. Најгрижливот човек што некогаш ќе го запознаете. Одличен во кревет! Не се закачајте со него за да не завршите плачејќи.
Бик – Скитникот Агресивен. Сака да биде во долги врски. Сака да се спротивставува. Се бори за тоа што го сака. Знае да биде досаден за да привлече внимание. Екстремно дружељубив. Сака да им помага на луѓето. Добар бакнувач. Добар карактер. Тврдоглав. Се грижи. Знае да биде себичен и ако сака нешто ќе направи сè за да го добие. Сака да спие и е мрза. Единствен. Не се закачајте со него. Најатрактивните луѓе се бикови. Се е точно
Лав – Лавот Одличен соговорник. Атрактивен и страствен. Опуштен. Најчесто среќен, но кога не е тогаш е намуртен и детинест. Неговиот проблем е сечив проблем. Предвидлив и некогаш монотон. Знае да се забавува. Во сè е добар. Одличен бакнувач. Дружељубив. Спуштен на земја. Зависни сте од него. Гласен. Сака долги врски. Зборлив. Не се закачајте со него. Редок да се најде. Добар кога ќе се најде. колку само се ми е погоденоо.
Водолија – Непредвидливиот Доверлива. Атрактивна. Добар бакнувач. Единствена. Сака долги врски. Упорна е. Ќе се нафати на сè. Се гордеат со себе за сè што ќе направат. Неуредна и неорганизирана. Мрчатор. Одличен љубовник кога не спие. Премногу анализира. Го сака миленичето повеќе од семејството. Знае да ги нервира другите кога раскажува некоја приказна. Непредвидлива. Ќе ги надмине вашите очекувања. Не е тепач, но не се закачајте со неа. Доверлива па да,атрактивна па и не баш,за добра бакнувач само дечко ми знае,единствена-да,за долги врски-сум во долга врска веќе 4 години,упорна-зависи за што,гоределива не баш,не сум неуредна,мрчатор и тоа ГОЛЕМ,и да премногу анализирам за се и свашта,да ги надминам очекувањата знам многу често ама во позитивна смисла и не сум тепач ама не се закачајте со мене
Па отприлика се ми е погодено освен тоа дека сакам долги врски...секогаш се чудам како некои можат да останат повеќе од 2 години заедно...а тоа на крај за тепачот е многу точно
Ај сега вака јас да си направам споредба: 1.Доверлива- ЈЕСТЕ! 2.Атрактивноста и бакнувањето- За кого како 3.Едниствена-Како тоа ЕДИНСТВЕНА...зар нема други водолии на светов??? 4.Сака долги врски-Засега НЕ! Нема ни да ги засакам. Not my type. 5.Упорна е. Ќе се нафати на сè.- не баш на СЕ! Инаку упорна сум. 6.Се гордеат со себе за сè што ќе направат - Утки правам во што и да се обидам. И не се гордеам поради тоа, напротив, глупаво се чувствувам. 7.Неуредна и неорганизирана-Неуредна ДА! А за неорганизирна-НЕ! 8.Мрчатор и аналитичар-Епа сум. 9.Го сака миленичето повеќе од семејството-Ништо не сакам повеќе од семејството. 10.Знае да ги нервира другите кога раскажува некоја приказна-Тоа и практикувам да го правам 11.Непредвидлива. Ќе ги надмине вашите очекувања-И ќе се гордее со тоа. 12.Не е тепач, но не се закачајте со неа-Не сум тепач... Спојлер Кикбоксер сум Заклучок: Горе-долу-погодено ми е!
Ич не сум романтична ,или се залажувам?!? Фина сум ,да ,природата си го направила своето ,ама ако не ми е некој по кеф нека се губи што поскоро И дека сум луда - луда сум ,слатка - за сите освен за мене , јас да имам единствен изглед ,впрочем секој го има И тоа за хаосот е 100% точно ,и тоа за паметењето ,и за закачањето и за спортовите... Ако вреди сум верен пријател ако не -адио маре! А дали сум досадна ,тоа не знам ,зависо од очекувањата
Јарец – Страствениот љубовник Фин. Снаодлив. Интелигентен. Секси. Мрчатор. Некогаш досаден. Мрзелив и сака полека да ги завршува работите, но кога ќе најде нешто што го интересира тогаш целосно се посветува. Горделив. Разбран. Сладок. Неодолив. Сака долги врски. Одличен соговорник. Секогаш го добива тоа што го сака. Кул. Сака да победува. Сака да готви, но повеќе би јадел во добри ресторани. Екстремно забавен. Сака да се шегува. Паметен. Јас за себе можам да кажам дека во болдираново стварно се пронајдов и е многу точно. Ама за другите работи, леле колку ми е глупаво сега да речам Еј да погодено е, стварно сум интелигентна и секси. Бре, бре.
хаха и јас сум јарец... епа и јас се пронајдов во сето ова, мислам дека хороскопот колку толку е точен, инаку можам да казам дека ние јарците сме најсилните личности, секогаш се бориме за она што го сакаме и сакаме да успееме во животот на секое поле. Малку сме тврдоглави ама знаеме да попушќаме во одредени ситуации.
Исто, исто, исто!! Менди девојко, незнам што ќе беше ова. Официјално изјавувам дека си ја најдов својата копија.