Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Карактерот според хороскоп

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од angie, 27 септември 2010.

1. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.701
    Допаѓања:
    1.919
    Лав – Лавот
    Одличен соговорник. Атрактивен и страствен. Опуштен. Најчесто среќен, но кога не е тогаш е намуртен и детинест. Неговиот проблем е сечив проблем. Предвидлив и некогаш монотон. Знае да се забавува. Во сè е добар. Одличен бакнувач. Дружељубив. Спуштен на земја. Зависни сте од него. Гласен. Сака долги врски. Зборлив. Не се закачајте со него. Редок да се најде. Добар кога ќе се најде.

Баш така :)

2. anneyy

anneyy Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    1.422
    Точно е .И ај да не веруваш во хороскоп ;)

3. ParadisoGirl

ParadisoGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    30
    Рак-Убавецот

Не е тепач, но тешко на вас ако стигне до тоа...Поточно здравје хахах :D :D

4. MoreNa-22

MoreNa-22 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2011
    Пораки:
    386
    Допаѓања:
    76

5. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    Јарец – Страствениот љубовник
    Фин. Снаодлив. Интелигентен. Секси. Мрчатор. Некогаш досаден. Мрзелив и сака полека да ги завршува работите, но кога ќе најде нешто што го интересира тогаш целосно се посветува. Горделив. Разбран. Сладок. Неодолив. Сака долги врски. Одличен соговорник. Секогаш го добива тоа што го сака. Кул. Сака да победува. Сака да готви, но повеќе би јадел во добри ресторани. Екстремно забавен. Сака да се шегува. Паметен.

Како да ме опиша мене хаххахах :angel: :angel: :angel: :angel:

6. WhiteButterFly5

WhiteButterFly5 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 август 2011
    Пораки:
    283
    Допаѓања:
    69
    Близнаци – Близнакот
    Фини. Љубовта му е најбитна. Добар слушател. Лесно ги збунува луѓето. Иако е љубовник, а не тепач, сепак ќе ве нокаутира. Не трпи никого. Соли памет и лесно се навредува. Лесно губи работи и е расеан. Саркастичен, детинест и љубопитен. Доверлив. Секогаш среќен. Многу гласен. Брблив. Дружељубив. Лесно простува. Сака да се бакнува. Има убава насмевка. Дарежлив. Силен. Најнеодолив.

Коооолку е точно! :D

7. minne-mouse

minne-mouse Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    536
    Се е точно само едно ми боди очи овде,како тоа лесно ке ме задоволите :shake: ова на грешка е напишано :lol:

:shake: :shake: :Down:

8. innamylove

innamylove Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2011
    Пораки:
    379
    Допаѓања:
    231
    Се на се најдобри смеееееее хахаха 8) :rofl:

9. srni4kaaa

srni4kaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2011
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    1
    јаоо како само ми е погодено се и мене и на партнерот,кога само би имало вакво нешто како ова точно иднината да ја предвидува...

10. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.872
    Допаѓања:
    25.357
    Стрелец – Промискуитетниот
    Спонтан. Добро изгледа. Редок да се најде. Одличен кога ќе го најдете. Сака долги врски. Има многу љубов да даде. Самотник. Лесно губи трпение и не трпи глупости од никого. Ако е лошо расположен, бегајте подалеку од него. Лесно се навредува и тоа го памети засекогаш. Сака искрено, но некогаш тоа нема да го покаже затоа што мисли дека тоа е знак на слабост. Има многу стравови, но не ги покажува. Многу затворена личност. Ги штити саканите по секоја цена и со секое средство. Детинест. Не се закачајте со него. Убав. Романтичен. Фин со сите што ќе ги запознае. Неговата љубов е единствена. Луд, забавен и сладок. Најгрижливот човек што некогаш ќе го запознаете. Одличен во кревет! Не се закачајте со него за да не завршите плачејќи.
    :nod:

11. Greenny

Greenny Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    39
    Бик – Скитникот
    Агресивен. Сака да биде во долги врски. Сака да се спротивставува. Се бори за тоа што го сака. Знае да биде досаден за да привлече внимание. Екстремно дружељубив. Сака да им помага на луѓето. Добар бакнувач. Добар карактер. Тврдоглав. Се грижи. Знае да биде себичен и ако сака нешто ќе направи сè за да го добие. Сака да спие и е мрза. Единствен. Не се закачајте со него. Најатрактивните луѓе се бикови.

Се е точно :D

12. I.Love.You

I.Love.You Истакнат член

Се зачлени на:
    12 декември 2010
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    39
    Лав – Лавот
    Одличен соговорник. Атрактивен и страствен. Опуштен. Најчесто среќен, но кога не е тогаш е намуртен и детинест. Неговиот проблем е сечив проблем. Предвидлив и некогаш монотон. Знае да се забавува. Во сè е добар. Одличен бакнувач. Дружељубив. Спуштен на земја. Зависни сте од него. Гласен. Сака долги врски. Зборлив. Не се закачајте со него. Редок да се најде. Добар кога ќе се најде.

колку само се ми е погоденоо. :rofl: :inlove:

13. SpoiledBaby

SpoiledBaby Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2010
    Пораки:
    890
    Допаѓања:
    302
    Водолија – Непредвидливиот
    Доверлива. Атрактивна. Добар бакнувач. Единствена. Сака долги врски. Упорна е. Ќе се нафати на сè. Се гордеат со себе за сè што ќе направат. Неуредна и неорганизирана. Мрчатор. Одличен љубовник кога не спие. Премногу анализира. Го сака миленичето повеќе од семејството. Знае да ги нервира другите кога раскажува некоја приказна. Непредвидлива. Ќе ги надмине вашите очекувања. Не е тепач, но не се закачајте со неа.
    Доверлива па да,атрактивна па и не баш,за добра бакнувач само дечко ми знае,единствена-да,за долги врски-сум во долга врска веќе 4 години,упорна-зависи за што,гоределива не баш,не сум неуредна,мрчатор и тоа ГОЛЕМ,и да премногу анализирам за се и свашта,да ги надминам очекувањата знам многу често ама во позитивна смисла и не сум тепач ама не се закачајте со мене :D

14. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029

Па отприлика се ми е погодено освен тоа дека сакам долги врски...секогаш се чудам како некои можат да останат повеќе од 2 години заедно...а тоа на крај за тепачот е многу точно :lol: :muscle:

15. anneyy

anneyy Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    1.422
    Ај сега вака јас да си направам споредба:
    1.Доверлива- ЈЕСТЕ!
    2.Атрактивноста и бакнувањето- За кого како
    3.Едниствена-Како тоа ЕДИНСТВЕНА...зар нема други водолии на светов??? :^)
    4.Сака долги врски-Засега НЕ! Нема ни да ги засакам. Not my type. :D
    5.Упорна е. Ќе се нафати на сè.- не баш на СЕ! Инаку упорна сум.
    6.Се гордеат со себе за сè што ќе направат - Утки правам во што и да се обидам. И не се гордеам поради тоа, напротив, глупаво се чувствувам.
    7.Неуредна и неорганизирана-Неуредна ДА! А за неорганизирна-НЕ!
    8.Мрчатор и аналитичар-Епа сум. :angel:
    9.Го сака миленичето повеќе од семејството-Ништо не сакам повеќе од семејството.
    10.Знае да ги нервира другите кога раскажува некоја приказна-Тоа и практикувам да го правам :D
    11.Непредвидлива. Ќе ги надмине вашите очекувања-И ќе се гордее со тоа. :)
    12.Не е тепач, но не се закачајте со неа-Не сум тепач...
    Кикбоксер сум :D

Заклучок: Горе-долу-погодено ми е! :)

На ChocolateStrawberry му/ѝ се допаѓа ова.
  16. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.255
    Допаѓања:
    1.343

Ич не сум романтична ,или се залажувам?!? :^)
    Фина сум ,да ,природата си го направила своето ,ама ако не ми е некој по кеф нека се губи што поскоро :D
    И дека сум луда - луда сум ,слатка - за сите освен за мене , јас да имам единствен изглед ,впрочем секој го има :D
    И тоа за хаосот е 100% точно ,и тоа за паметењето ,и за закачањето и за спортовите...
    Ако вреди сум верен пријател ако не -адио маре!

А дали сум досадна ,тоа не знам ,зависо од очекувањата :D

На Bunny05 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.784
    Допаѓања:
    25.220
    Јарец – Страствениот љубовник
    Фин. Снаодлив. Интелигентен. Секси. Мрчатор. Некогаш досаден. Мрзелив и сака полека да ги завршува работите, но кога ќе најде нешто што го интересира тогаш целосно се посветува. Горделив. Разбран. Сладок. Неодолив. Сака долги врски. Одличен соговорник. Секогаш го добива тоа што го сака. Кул. Сака да победува. Сака да готви, но повеќе би јадел во добри ресторани. Екстремно забавен. Сака да се шегува. Паметен.

Јас за себе можам да кажам дека во болдираново стварно се пронајдов и е многу точно.
    Ама за другите работи, леле колку ми е глупаво сега да речам Еј да погодено е, стварно сум интелигентна и секси. Бре, бре. :)

На Cynthia му/ѝ се допаѓа ова.
  18. S-Sister.91

S-Sister.91 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    35
    хаха и јас сум јарец... епа и јас се пронајдов во сето ова, мислам дека хороскопот колку толку е точен, инаку можам да казам дека ние јарците сме најсилните личности, секогаш се бориме за она што го сакаме и сакаме да успееме во животот на секое поле. Малку сме тврдоглави :D ама знаеме да попушќаме во одредени ситуации.

19. Cynthia

Cynthia Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    622
    Допаѓања:
    2.368

Исто, исто, исто!! :x
    Менди девојко, незнам што ќе беше ова. Официјално изјавувам дека си ја најдов својата копија.

На MandyLane му/ѝ се допаѓа ова.
  20. dolly.doll

dolly.doll Популарен член

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    505
    јас сум вага и скоро се е погодено .... а и за другарками која е водолија ...