Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Карактерот според хороскоп

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од angie, 27 септември 2010.

1. snake

snake Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    125
    Овен – Агресивецот

Дружељубив. Симпатичен. Спонтан. Не се закачајте со него. Забавен. Одличен бакнувач. Екстремно шармантен. Сака врски и семејството му е многу важно. Овновите се познати по тоа што се дарежливи. Зависни сте од него. Секогаш мора да биде во право. Ќе се расправа со часови за да докаже дека е во право. Некои од најпрекрасните луѓе на светот се овен во хороскоп.

Сите особини ми се погодени освен тоа дека сака врски ние овните подобро функционираме кога сме сами
    или кога имаме повеќе опции на лагер па може да избираме и со тоа ни се подига егото кога се чувствуваме посакувани од повеќе луѓе во исто време

2. gothchick

gothchick Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.598
    Допаѓања:
    1.838
    Скорпија – Зависникот
    Екстремно шармантна. Сака да се шегува. Има смисла за хумор. Ќе проба сè наеднаш. Сака да ја разгалуваат. Енергична. Предвидлива. Одличен бакнувач. Секогаш го добива тоа што го сака. Атрактивна. Сака долги врски. Зборлеста. Сака да се забавува, но некогаш претерува. Го сака мирисот на парите, но колку што знае да ги направи толку брзо ќе ги потроши. Многу заштитнички настроена кон луѓето што ги сака. Вреден работник. Одличен пријател, но ако нешто згрешите, пријателството е завршено засекогаш.
    Леле се е погодено цц.. :clap: :clap: :inlove:

3. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Јарец – Страствениот љубовник
    Фин. Снаодлив. Интелигентен. Секси. Мрчатор. Некогаш досаден. Мрзелив и сака полека да ги завршува работите, но кога ќе најде нешто што го интересира тогаш целосно се посветува. Горделив. Разбран. Сладок. Неодолив. Сака долги врски. Одличен соговорник. Секогаш го добива тоа што го сака. Кул. Сака да победува. Сака да готви, но повеќе би јадел во добри ресторани. Екстремно забавен. Сака да се шегува. Паметен.

Искрено и целосно ме опишува.
    Без срам, со сите маани и доблести, тоа сум јас.

4. vaga95

vaga95 Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    2.037
    :clap: се е погодено самоо она ,,досадниот,, ме буни, не сме досадни бре |(

5. BlackXSs

BlackXSs Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    88
    Допаѓања:
    20
    Неуредна и неорганизирана- НИКОГАШ!
    Мрчатор-ретко,
    Премногу анализира-по потреба,
    Го сака миленичето повеќе од семејството-НЕ! Семејството секогаш ми е на првото место,а миленици немам и не сакам.
    Се` друго е точно,па и повеќе од тоа :D

6. SilverGirl

SilverGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    7
    Близнаци – Близнакот
    Фини. Љубовта му е најбитна. Добар слушател. Лесно ги збунува луѓето. Иако е љубовник, а не тепач, сепак ќе ве нокаутира. Не трпи никого. Соли памет и лесно се навредува. Лесно губи работи и е расеан. Саркастичен, детинест и љубопитен. Доверлив. Секогаш среќен. Многу гласен. Брблив. Дружељубив. Лесно простува. Сака да се бакнува. Има убава насмевка. Дарежлив. Силен. Најнеодолив.

:clap: :clap: :clap:

7. MacenceEna

MacenceEna Форумски идол

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    2.829
    Допаѓања:
    39.873
    Јарец – Страствениот љубовник
    Фин. Снаодлив. Интелигентен. Секси. Мрчатор. Некогаш досаден. Мрзелив и сака полека да ги завршува работите, но кога ќе најде нешто што го интересира тогаш целосно се посветува. Горделив. Разбран. Сладок. Неодолив. Сака долги врски. Одличен соговорник. Секогаш го добива тоа што го сака. Кул. Сака да победува. Сака да готви, но повеќе би јадел во добри ресторани. Екстремно забавен. Сака да се шегува. Паметен

True true :clap:

8. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    5.867
    Допаѓања:
    5.207
    Скорпија сум и можам да кажам дека ама баш се ми погодиле! :rofl:

9. Sanniii

Sanniii Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    1.293
    Допаѓања:
    3.114
    OMG! :o
    Потполно се ми е погодено.

10. Look

Look Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    884

Браво, се точно. :clap: Како мене да ме опишале.

Едит: Не е точно- Соли памет и лесно се навредува. (барем кај мене :?: )

11. smiley-32

smiley-32 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    532
    Допаѓања:
    511
    Девица – Чекачот
    Доминантна во врската. Секогаш некој ја сака. Сака да го има последниот збор. Грижлива. Паметна. Гласна. Лојална. Добар соговорник. Сè што некогаш сте сакале. Лесно ќе ја задоволите. Сака да ризикува. Мисли дека знае сè и најчесто е така. Ги почитува сите, но лесно ќе ја изгубите нејзината почит ако ја повредите и никогаш веќе нема да ја вратите. Не простува и не заборава. Една и единствена.

точно е :$

12. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    1.059
    Стрелец - промискуитетен :(
    Е да бе, како не, не сум промискуитетна ;)
    Другото држи струја 8)

13. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Риби – Животниот партнер
    Грижлива и фина. Паметна. Сака да биде во центар на внимание. Многу организирана. Привлечна за спротивниот пол. Сака да го има последниот збор. Лесно се наоѓа, но тешко се задржува. Страствен прекрасен љубовник. Забавно е да се биде со неа. Премногу им верува на луѓето и затоа често е повредена. Секогаш се труди да ги направи вистинксите работи. Екстремно чудна, но во позитивна смисла. Има смисла за хумор. Внимателна. Сака да се шегува. Многу популарна. Добар пријател, но треба да внимава повеќе како ги избира.

Damn..so true!

Привлечна за спротивниот пол...абе рипче.. :wasntme:

14. t.w.e.e.t.y

t.w.e.e.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2011
    Пораки:
    562
    Допаѓања:
    617
    Риби – Животниот партнер
    Грижлива и фина. Паметна. Сака да биде во центар на внимание. Многу организирана. Привлечна за спротивниот пол. Сака да го има последниот збор. Лесно се наоѓа, но тешко се задржува. Страствен прекрасен љубовник. Забавно е да се биде со неа. Премногу им верува на луѓето и затоа често е повредена. Секогаш се труди да ги направи вистинксите работи. Екстремно чудна, но во позитивна смисла. Има смисла за хумор. Внимателна. Сака да се шегува. Многу популарна. Добар пријател, но треба да внимава повеќе како ги избира.

хахх :clap:

15. The.Girl.Next.Door

The.Girl.Next.Door Истакнат член

Се зачлени на:
    1 октомври 2011
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    18
    Стрелец – Промискуитетниот
    Спонтан. Добро изгледа. Редок да се најде. Одличен кога ќе го најдете. Сака долги врски. Има многу љубов да даде. Самотник. Лесно губи трпение и не трпи глупости од никого. Ако е лошо расположен, бегајте подалеку од него. Лесно се навредува и тоа го памети засекогаш. Сака искрено, но некогаш тоа нема да го покаже затоа што мисли дека тоа е знак на слабост. Има многу стравови, но не ги покажува. Многу затворена личност. Ги штити саканите по секоја цена и со секое средство. Детинест. Не се закачајте со него. Убав. Романтичен. Фин со сите што ќе ги запознае. Неговата љубов е единствена. Луд, забавен и сладок. Најгрижливот човек што некогаш ќе го запознаете. Одличен во кревет! Не се закачајте со него за да не завршите плачејќи.
    EVERYTHING IS TRUE!! Освен тоа дека сакам долги врски..неможам јас да издржам врска од 1 недела па камоли од една година! :devil: И мана ми е тоа што неможам да сакам искрено!! на никого не верувам.. ии никого не сакам..освен поединци што навистина ја заслужиле мојата доверба!Ама ако некад ја изневерат.. ГОТОВО е!! :rock:

16. WinnieThePooh

WinnieThePooh Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2011
    Пораки:
    282
    Допаѓања:
    201
    Рак – Убавецот
    Најдобриот бакнувач. Многу привлечен. Неговата љубов е единствена. Многу романтичен. Најгрижливиот човек што некогаш ќе го запознаете. Многу креативен, најчесто уметник или луд. Експерт за секс. Многу спонтан. Голем фрик. Многу забавен. Најприметлив на забави. Ќе ве прими во неговото срце и ќе останете таму засекогаш. Најстраствен љубовник. Не е тепач, но тешко на вас ако стигне до тоа. Некој кого треба да го имате крај себе.
    :$ :clap: ахаа

17. FashionMonster

FashionMonster Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2011
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    67
    Вага – Досадниот
    Фина со сите што ќе ги запознае. Нејзината љубов е единствена. Луда, забавна и слатка. Има единствен изглед. Најгрижливата личност што ќе ја сретнете. Но, не се закачјате со неа да не завршите со плачење. Вагата може да предизвика толку хаос колку што може да го спречи. Верен пријател до крај. Памети сè што ќе и направите. Секогаш треба да ја имате на ваша страна. Добра е во спортови и е фанатик по екстремни спортови. Многу креативна. Безнадежно романтична.
    Погодено ми ее. :D :D

18. Xtinna12

Xtinna12 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 август 2011
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    6
    За јареццц сее ми е погдено :D

19. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.886
    Досадна сум само ако сакам нешто или аку ми газат по нерви, инаку не. :wasntme:
    Се е точно, освен фанатик по екстремни спортови. Па баш и не. :?:

20. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    :clap: има доста точности за сите хороскопски знаци (од луѓе што познавам)