Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Карактерот според хороскоп

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од angie, 27 септември 2010.

1. BlondeGirl8

BlondeGirl8 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2012
    Пораки:
    252
    Допаѓања:
    115
    Овен – Агресивецот
    Дружељубив. Симпатичен. Спонтан. Не се закачајте со него. Забавен. Одличен бакнувач. Екстремно шармантен. Сака врски и семејството му е многу важно. Овновите се познати по тоа што се дарежливи. Зависни сте од него. Секогаш мора да биде во право. Ќе се расправа со часови за да докаже дека е во право. Некои од најпрекрасните луѓе на светот се овен во хороскоп.

точно е, ми погодиле :) :)

2. sweet-star

sweet-star Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2012
    Пораки:
    1.524
    Допаѓања:
    1.738
    Близнаци – Близнакот
    Фини. Љубовта му е најбитна. Добар слушател. Лесно ги збунува луѓето. Иако е љубовник, а не тепач, сепак ќе ве нокаутира. Не трпи никого. Соли памет и лесно се навредува. Лесно губи работи и е расеан. Саркастичен, детинест и љубопитен. Доверлив. Секогаш среќен. Многу гласен. Брблив. Дружељубив. Лесно простува. Сака да се бакнува. Има убава насмевка. Дарежлив. Силен. Најнеодолив.

Тоа што е подвлечено не е или е делумно точно . Другото помалку или повеќе е точно.

3. LoVeR

LoVeR Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2010
    Пораки:
    886
    Допаѓања:
    1.046
    За близнакот е точни, јас сум близнак и тоа дупли, ме интересира дали има некој со е дупли близнак и дали е можно да опстани врска помеѓу близнаци

4. Spidy

Spidy Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    5.392
    Допаѓања:
    13.391
    Карактерот според хороскопскиот знак

:D :D :D Ова го имав прочитано некаде, мислам дека и статус на фб ми беше...
    не сум тип што верува во хороскоп, и да го имам пред мене не го читам (оние дневни неделни годишни хороскопи), ама овој тип што општо карактерот го опишува некако ме погодува, и доста работи погодиле. Мислам дека е случајност голема во прашање, не може сите што се родени во ист период со мене да се исти како мене, ама сепак е интересно да се прочита...
    Како и да е, си се пронајдов ;)

5. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252

рак 100% точно :D

6. HEV

HEV Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    544
    Допаѓања:
    636

само во блондираново се пронајдов :rofl:

7. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.091
    Допаѓања:
    36.243
    Рак – Убавецот
    Најдобриот бакнувач. Многу привлечен. Неговата љубов е единствена. Многу романтичен. Најгрижливиот човек што некогаш ќе го запознаете. Многу креативен, најчесто уметник или луд. Експерт за секс. Многу спонтан. Голем фрик. Многу забавен. Најприметлив на забави. Ќе ве прими во неговото срце и ќе останете таму засекогаш. Најстраствен љубовник. Не е тепач, но тешко на вас ако стигне до тоа. Некој кого треба да го имате крај себе.

Точно е. :D

8. Angel4eeee

Angel4eeee Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2013
    Пораки:
    529
    Допаѓања:
    336
    Девица – Чекачот
    Доминантна во врската. Секогаш некој ја сака. Сака да го има последниот збор. Грижлива. Паметна. Гласна. Лојална. Добар соговорник. Сè што некогаш сте сакале. Лесно ќе ја задоволите. Сака да ризикува. Мисли дека знае сè и најчесто е така. Ги почитува сите, но лесно ќе ја изгубите нејзината почит ако ја повредите и никогаш веќе нема да ја вратите. Не простува и не заборава. Една и единствена.

Кажано е се.....

9. Kristina.R

Kristina.R Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2012
    Пораки:
    317
    Допаѓања:
    65
    се ми е погодено
    Близнаци – Близнакот
    Фини. Љубовта му е најбитна. Добар слушател. Лесно ги збунува луѓето. Иако е љубовник, а не тепач, сепак ќе ве нокаутира. Не трпи никого. Соли памет и лесно се навредува. Лесно губи работи и е расеан. Саркастичен, детинест и љубопитен. Доверлив. Секогаш среќен. Многу гласен. Брблив. Дружељубив. Лесно простува. Сака да се бакнува. Има убава насмевка. Дарежлив. Силен. Најнеодолив.

10. Marjan007

Marjan007 Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    3.926
    Рак – Убавецот
    Најдобриот бакнувач. Многу привлечен. Неговата љубов е единствена. Многу романтичен. Најгрижливиот човек што некогаш ќе го запознаете. Многу креативен, најчесто уметник или луд. Експерт за секс. Многу спонтан. Голем фрик. Многу забавен. Најприметлив на забави. Ќе ве прими во неговото срце и ќе останете таму засекогаш. Најстраствен љубовник. Не е тепач, но тешко на вас ако стигне до тоа. Некој кого треба да го имате крај себе.

Колку е само точно од прв до последен збор :$ :lol: :tmi: .

11. Barbie07

Barbie07 Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2013
    Пораки:
    353
    Допаѓања:
    590
    Јарец – Страствениот љубовник
    Фин. Снаодлив. Интелигентен. Секси. Мрчатор. Некогаш досаден. Мрзелив и сака полека да ги завршува работите, но кога ќе најде нешто што го интересира тогаш целосно се посветува. Горделив. Разбран. Сладок. Неодолив. Сака долги врски. Одличен соговорник. Секогаш го добива тоа што го сака. Кул. Сака да победува. Сака да готви, но повеќе би јадел во добри ресторани. Екстремно забавен. Сака да се шегува. Паметен.
    Да,да точно :lol:

12. LudaDevojka

LudaDevojka Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2013
    Пораки:
    147
    Допаѓања:
    62
    Haha..se e tocno za bliznacite....abe najneodelivi sme 8)

13. connie

connie Истакнат член

Се зачлени на:
    13 септември 2011
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    204
    Точно за лавче :inlove: :inlove:

14. Lovy1

Lovy1 Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2013
    Пораки:
    1.112
    Допаѓања:
    826
    Водолија – Непредвидливиот
    Доверлива. Атрактивна. Добар бакнувач. Единствена. Сака долги врски. Упорна е. Ќе се нафати на сè. Се гордеат со себе за сè што ќе направат. Неуредна и неорганизирана. Мрчатор. Одличен љубовник кога не спие. Премногу анализира. Го сака миленичето повеќе од семејството. Знае да ги нервира другите кога раскажува некоја приказна. Непредвидлива. Ќе ги надмине вашите очекувања. Не е тепач, но не се закачајте со неа.

Па ми погоди :clap: :rofl:

15. Flower27

Flower27 Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2012
    Пораки:
    1.531
    Допаѓања:
    4.180
    Погодено :)

16. pufki4ee

pufki4ee Активен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2013
    Пораки:
    52
    Допаѓања:
    11
    Погодено ми е :D

17. Irie.eye

Irie.eye Активен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    6
    Бик – Скитникот
    Агресивен. Сака да биде во долги врски. Сака да се спротивставува. Се бори за тоа што го сака. Знае да биде досаден за да привлече внимание. Екстремно дружељубив. Сака да им помага на луѓето. Добар бакнувач. Добар карактер. Тврдоглав. Се грижи. Знае да биде себичен и ако сака нешто ќе направи сè за да го добие. Сака да спие и е мрза. Единствен. Не се закачајте со него. Најатрактивните луѓе се бикови.
    хихи.. иако не верувам нешто многу во хороскоп, ова е точно :D

18. Kaley

Kaley Популарен член

Се зачлени на:
    2 јуни 2013
    Пораки:
    1.302
    Допаѓања:
    3.035
    И за лавчето се е точно :inlove: :lol:

19. UnPaso

UnPaso Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2013
    Пораки:
    1.002
    Допаѓања:
    247
    Точно за девица :)

20. LittlePinky

LittlePinky Популарен член

Се зачлени на:
    8 јануари 2013
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    4.392
    Бик – Скитникот
    Агресивен. Сака да биде во долги врски. Сака да се спротивставува. Се бори за тоа што го сака. Знае да биде досаден за да привлече внимание. Екстремно дружељубив. Сака да им помага на луѓето. Добар бакнувач. Добар карактер. Тврдоглав. Се грижи. Знае да биде себичен и ако сака нешто ќе направи сè за да го добие. Сака да спие и е мрза. Единствен. Не се закачајте со него. Најатрактивните луѓе се бикови

точно точно точно :D