Сјај најубаво на кико милано да ги разгледаш 3D hydra lipgloss или како доста поефтина варијанта има убави на Малена во дм, а за кармини до сега најубаво искуство ми се maybelline -superstay matte ink
Ѕирни го Kiko Milano (20 chestnut), мене ми е одличен. Линијата се вика 3D hydra, така некако беше. И од Голден Роуз има еден сличен, дури и амбалажата му е слична со овој на Кико, само не ми текнува како беше бројчето.
Девојки од кој мат кармин сте задоволни, значи некој што навистина трае? Јас користам на maybeline (superstay) ама после јадење ми се брише, ми предложија голден роуз и малена. Па дали имате искуство? Или предложете некој од кој навистина сте задоволни.
Од Малена премногу ја сушат устата, а и ГР не ми се нешто баш. Најзадоволна сум од Тренд ит ап и Катрис.
Кои козметички брендови имаат производи инспирирани од Барби? Знам дека Alexandar Cosmetics има NYS Professional Makeup Barbie the Movie collection шминка.
Кармин, потрајни се и попрактични ми се. Многу ретко користам сјај, ме нервираат што брзо се бришат, секој саат треба сјај пак да ставам и што се лепи косата во нив.
Кармин Сјај не сакам затоа што не ми е убаво чувството да ми лепи устата, особено влакно од косата кога ќе се залепи
Да ми препорачате сјај за усни што стои а не се брише на секои 5 минути? Никако не можам убав сјај да си најдам што ќе ми се погоди.
Последнава година баш навалив на сјаеви за усни и дефинитивно најубави ми се оние на Есенс. Штета што немаат многу голем избор на нијанси и штета што омилената нијанса (pretty in pink) најтешко ја начекувам на лагер низ ДМ... Како и да е, за цената што ја имаат (150 денари) се и повеќе од одлични, голема препорака.