Имам и кармини и сјаеви...сјаеви обично летно време ставам,вака не практикувам зошо ме нервира од ветарот кога ми се лепи косата на него,тоа ужасно го мразам Значи најчесто систавам прво лабело па карминче,а за навечер врз карминот и сјај -за подобар ефект
Дефинитивно сјај за усни!!! Многу ретко ставам кармин. Обично користам лабело па сјајче. Обожавам сјајчиња. Само да не се премногу лепливи хахаха
Го има ли уште вазелинчево по продавниците? Одамна го барам, никако да ми излезе пред очи, а омилено ми е, прекрасно светка и мириса на кокос. А ископав едно (залутано сигурно) од пред некое време, Росал со мирис на вишна и прекрасно е, дава црвенкаста боја поубаво е и од кармин, се чудам на кој ум сум била кога сум го оставила!
Jас сум задоволна од овие два сјајеви,убава нијанса ми даваат,плус не лепат имам само 2 кармини црвен и розе така,ги сакам и сјајевите и кармините во различни пригоди
Почесто користам сјајчиње, ги имам милион. Кармини коритам само за вечерни излегувања. Преку ден ставам лабело па сјај, а за навечер кармин па сјај
Овој сјај го користам моментално,цената му е малку посолена но си вреди за парите. Многу убава nude нијанса има,мене ептен ми одговара на усните,а трае повеќе време.На bourjois козметиката во главно ми е супер.
Овој го користам, на ``Викторија Сикрет`` и е одличен, барем по мој вкус, нежен и пријатен за преку ден
The lipsticks rules the world Еве еден јас што го користам,башка со повисока цена е малку,но прекрасен е