1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Кастинг талент шоу - Тајно моја (Канал 5)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од ceca-1, 26 ноември 2016.

1. Black girl

Black girl Форумски идол

Се зачлени на:
    4 октомври 2015
    Пораки:
    5.955
    Допаѓања:
    13.677
    А извини ако не е наместено зошто Дурловски му даде 4 поени на тој Огнен? Зашто ако му дадеше 5,ќе победеше Огнен, а Дурловски намерно му даде 4 за да се договорат дополнително насамо :)

На Luna91 и LoveHope им се допаѓа ова.
  2. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    Тoкму oд тaa причинa штo Дурлoвски е директoр и oн oдлучувa.
    Дурлoвски е и прoфесиoнaлец дoкaжaн вo свoјaтa прoфесијa, пa сoсемa е недoстoјнo дa јa oспoрувaш негoвaтa oдлукa.
    Дoдекa нaс ни се свиѓa кaкo некoј пее и кaкo изгледa, тие луѓе штo седеa тaму рaзбирaaт мнoгу пoвеќе зa музикaтa.

На cresa-jagoda, Anababe, Victorian и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. my heart cry

my heart cry Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2015
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    125
    Tino i Atanas- ma vrska nemaat, dali stvarno mislat deka se komicni? Za onaa vosditejica caci ili kako god da e, nema ni stav, ni vokabular, nitu bilo sto, duri i garderobata i e uzasna da i se gledaat site tetovazi radi reklamacija. Zirito svirat kako im e kazano koj treba da pobedi, nemaat iskreni ocenki sprema kandidatite. Edno sto mi vredese mi bea trite bajadercinja koi mi se preslatki i mi e milo sto gi pustija site.

На PaLaVa му/ѝ се допаѓа ова.
  4. V.odolija

V.odolija Форумски идол

Се зачлени на:
    17 октомври 2014
    Пораки:
    1.244
    Допаѓања:
    21.885
    ~Затоа што едноставно сметал дека е Денис подобар.Зарем мораше и Дурловски да му даде на Огнен 5 поени па за да не сметаме дека е наместено.И рака на срце ама Денис е многу подобар од Огнен.
    Јас па незнам што беше работата со делење на 5ки на сите.За да им се допаднат жирито на натпреварувачите и на публиката ли?

На cresa-jagoda, Victorian и sanjaeva им се допаѓа ова.
  5. Black girl

Black girl Форумски идол

Се зачлени на:
    4 октомври 2015
    Пораки:
    5.955
    Допаѓања:
    13.677
    И затоа што му е студент, логично.

6. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    Oбјaсни ми јa лoгикaвa те мoлaм.
    Еве спoред тебе, дaли aкo сaкaше Дурлoвски дa реaлизирa прoект вo кoј ќе бидaт вклучени негoвите студенти, му требaше oвoј кaстинг?

На cresa-jagoda, Anababe, Victorian и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. Black girl

Black girl Форумски идол

Се зачлени на:
    4 октомври 2015
    Пораки:
    5.955
    Допаѓања:
    13.677
    Нема што да објаснувам. Ти си во право :)

8. V.odolija

V.odolija Форумски идол

Се зачлени на:
    17 октомври 2014
    Пораки:
    1.244
    Допаѓања:
    21.885
    Уште подобро штом му е студент .
    Значи знае дека било каква опера да му се даде на неговиот студент ќе го оправда тоа.Мора да стекнал многу доверба Денис кај Дурловски,инаку што има врска дека му е студент.
    Сите професори да не се залагаат за своите студенти само затоа што им се студенти? Да му е роднина,да речам наместено е , ама што ако му е студент??

На cresa-jagoda, Anababe и sanjaeva им се допаѓа ова.
  9. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    Супер.

10. Polsko

Polsko Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2012
    Пораки:
    937
    Допаѓања:
    573
    Koj i da pobedese zaskuzeno ke bese. Trebase sepak da ima glasanje preku sms i parite da odat vo humanitarni celi,zasto Tose bese najgolem humanitarec, a ova e shou vo negova cest.

На Victorian му/ѝ се допаѓа ова.
  11. ivana--aerodrom

ivana--aerodrom Популарен член

Се зачлени на:
    23 октомври 2010
    Пораки:
    329
    Допаѓања:
    1.039
    Нема што да е местено кога сите од супер финалето ќе учествуваат во мјузиклот само што Антониа и Денис ќе ја пеат премиерата а останатите ќе пејат во наредните две прикажувања, затоа нема потреба од такви коментари си местеле и не знам што. Според мене сосема заслужено си "победија" Антониа и Денис, но секако и останатите се одлични затоа баш се радувам што сите ќе добијат шанса :)

На cresa-jagoda, EvAngelos и Victorian им се допаѓа ова.
  12. Calla

Calla Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    523
    Допаѓања:
    1.522
    Победата заслужена, тоа е една е институција музичка академија, и да му е студент... Башка они многу подобро ги знаат како се покажале на пробите, отколку гледачите на тв што го видоа финалниот настап еднаш.
    Игор и рече на антонија да ги заборави шоуата од страна, но не прв пат се случува после тие шоуа македонија да дознае какви квалитети има. Не многумина се сеќаваат дека филип божиновски беше победник на м2 на времето, но отскочна штица му беа комшиите.
    Реакцијата на дурло му беше во афект, но е страшно принципиелен и коректен
    И цаци, срцка ми е

На cresa-jagoda, sanjaeva и Victorian им се допаѓа ова.
  13. Polsko

Polsko Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2012
    Пораки:
    937
    Допаѓања:
    573

Deniz zasluzeno pibedi, podobro pee od Ognen. Steta sto vo prvata sezona na pinkovi zvezdi ne pobedi.da go davaa na sitel mozebi i tamu ke pobedese,zasto bese najdobar

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.897
    Допаѓања:
    4.903
    Не е фер ова што се деси. И Антонија и Денис се веќе музичари ќе ги наречам, што веќе ги познава пошироката јавност.
    За Антонија океј, може да помине немам ништо против, но НЕ го оправудвам тоа за Денис што тој веќе има учествувано во мјузикл во МОБ "Свирач на покривот" тоа беше минатата година, каде што имаше една од главните улоги ( колку што добро ме држи меморијава ).
    Подоборо дадете им шанса на некои неизградени музичари, отколку...
    не знам стварно, ова за Денис не го разбирам и не е фер.

На Victorian, L.i.n.a.a и Luna91 им се допаѓа ова.
  15. theunforgiven

theunforgiven Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2012
    Пораки:
    1.834
    Допаѓања:
    3.181
    Не мораа да прават вакви wannabe shows и да се крева као демек прашина. Шо не си ги избраа овие и без ова? Немаше потреба од други деца да ги снимаат... На крајот пак им дадоа на деца со позадина, со основа, со искуство. Значи ? Не требало да се пријавуваат деца без искуство, а тоа го немало во предиспозициите. Недобро осмислена идеја, неразработено до крај... Можеле да си направат приватен кастинг во опера и никој да не чуе никој да не види, без емисиите...

На Victorian и Name им се допаѓа ова.
  16. cresa-jagoda

cresa-jagoda Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јуни 2012
    Пораки:
    8.262
    Допаѓања:
    34.563
    Заслужено победија Антонија и Денис. Браво за Дурловски што ги избра најдобрите.
    Не е важно што Антонија и Денис се веќе познати и што Денис му е студент на Дурловски важно е што имаат квалитет. Ако веќе прават македонски мјузикл па барем нека биде квалитетен, нека биде како што треба. Да не требаше случајно Оги да победи, бидејќи мајка му е Софче, а вујко Зоран Џорлев, па да не им го повредат егото, да не им го уништат угледот? Што постигнал Оги до сега? Што само учествувал во српски музички шоуа? Што најголемо достугнување му се свирки пред некои што не се разбираат од музика?
    Што ако не бил дете/внук од позната фамилија ни ова немало да го постигне.
    Секоја му чест на Дурловски уште еднаш ќе кажам, што кај него нема врски и местенки, тој е искусен музичар, тоа и го докажа со тоа што избра победници со квалитет.

17. lovely97

lovely97 Популарен член

Се зачлени на:
    27 септември 2016
    Пораки:
    710
    Допаѓања:
    9.088
    Го гледавте новото видео за "Тајно моја" за Тоше Проески?
    Го има објавено Игор Дурловски на неговиот фејсбук профил.

18. PaLaVa

PaLaVa Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    3.705
    ^ А чекај што е ова уствари? Трејлер? Мене искрено не ми се допадна она што го слушнав. Неусогласено пеење, гласовите со различни интонации, преработката на музиката ја утнале... можеби не сум компететна и не се разбирам во мјузикли, но ова не беше баш пријатно за мои уши.

19. k.frosina

k.frosina Форумски идол

Се зачлени на:
    30 август 2015
    Пораки:
    2.529
    Допаѓања:
    28.641
    И јас го погледнав ми се бендиса така-така :wasntme: Секој кажува по некој збор :?: Тоа некако не ми се допадна (n)
    Што ја ставиле Весна како таа да знае да пее :?:

20. PaLaVa

PaLaVa Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    3.705
    А долу коментарите од Олга Панго? Личност од културата што ни ја претставува државава. Ние сме анонимно на форум па пазиме на вокабулар а она си се олесни јавно. Ах брее... :)