По правилата т.е ЧПП сфатив дека овде секој може да се пријави над 10 години, а од друга страна им викаат мала си, стара си и слично. Песните како што кажавте претходно си е така. Е сега бидејќи за мјузикл е кастингов нели во мјузикл пред се играат актери, ваљда не очекуваат тие ново избраните од кастингов да бидат исто добри како еве актерите во Чикаго?
Катастрофа. Навикнати сме на лиценцирани светски формати како Идол, Икс фактор, и затоа ова ни изгледа бедно и лошо. Што е и сосема нормално. Ако гледаш нешто квалитетно, нема да се враќаш назад.
Шоуво има водител?? Значи почна, а никој не не пречека. Ни здраво, шо прајте, добра вечер, втора вечер бла бла почнува талент шоу ти реков ми рече... а? Слабо, многу слабо англискиот годинава!
Покатастрофално шоуво мислам не можеле да го направат..а пак водителкава е ужасна ми се крева косата кога ќе и го слушнам пискавиот глас...
Затоа го сакам Игор! Затоа што е човечиште! Кој што сака нека каже, Игор е генијалност претворена во зборови, дела и по некоја шега!
Сите што не знаат да пејат, викаат: Прв пат ми е хихи И Игор Џ. на една и рече: и мене кога ми беше прв пат, имав ваква трема Двосмислено и глупо е да речеш дека ти е прв пат поарно нека викаат прв пат сум пријавен на вакво шоу, ама кој да размсили...
Некако сум разочарана од шоуво,очекував нешто повеќе,се некој антиталенти се појавуваат.Но добро е барем ќе се насмееме со изведбите од некои
Мислам дека не треба да брзаме со малку негативни или незадоволителни коментари,од причина што одамна немало таков вид на шоу кај нас,па лично би се воздржал од лош коментар или осуда за истото. Мислам дека со тек на време ќе се среди и ќе оди на поарно. Инаку онаа што го забележав,е тоа што го враќаат кандидатот,дури и добро да отпеал му викаат дека "ние таква личност не бараме"или онаа што веќе го кажавте,околу лимитот за старосната граница.Треба секој пријавен да биде известен што точ о бараат,џабе да не се пријавуваат. Во принцип ги следам шоуата од таков вид,во цел свет. Ми се свиѓа дека,ете дојде време и кај нас да има нешто слично,и добро е да продолжи,да има што да гледаме,не само турските серии и партиските кампањи.