Ајде девојки, да прокоментираме за Катарина Ивановска! Може и по некоја слика да ставите. Искрено мене ми е многу убава и е секски, а лицето и е исто многу убаво!
Мислам дека може за неа да се дискутира во темата ,,Македонски Манекенски''....Според мене нема потреба од нова тема
^Знам дека има таква тема, ама оваа девојка е најпопуларната манекенка од Македонија и затоа мислам дека заслужува посебна тема.
Катето е закон.Вчера прочитав на интернет дека била одбрана во 25 најубави жени на светот....Убава е многу.ма што зборувам преубава е...
Нозете,Стомакот,ма цело тело и е гром.Многу е згодна,и има одлични црти на лицето. Прекрасна е,и едно големо браво за целиот успех и соработката со H&M и многу други.
Еве ја целата листа: Спојлер http://brosome.com/top-25-hottest-girls-weve-discovered-in-2012/ И другите се убави и слатки, ама Кате е најубава и најсекси....
Девојката за мене е прекрасна!!Се чувтсвувам горда на неа,бидејќи е од Македонија. Многу е секси и е слатка и убава.
Знаете ли што стана со нејзиниот договор со Викторија Сикрет? Некако не ја гледам во новите колекции, а беше претставувана како замена за Амброзио ...
катарина нема договор со викторија сикрет, само изработи еден каталог и толку. не е избрана за една од најубавите 25 во светот, туку за 2012 од новооткриените девојки само, ако видовте на таа листа ги нема другите славни девојки. мене лично, си имам кажано не ми е ништо посебно. има чудна ( не сакам да кажам грда) вилица, лоша кожа ама тело супер. и никако не ми се допаѓа кога ги омаловажувате останатите манекенки кои што работат низ светот, како демек тие да не се убави. да, кате е (моментално) најуспешна, меѓутоа не значи тоа дека само таа е убавата. смешно е како пред воопшто да постои кате, тие беа убавите, а сега ви се грди.
Спојлер Како прво никој не ги омаловажуав останатите манекенти, бидејќи тие се и дури поубави од Катарина... А како второ ако имала лоша вилижа и лоша кожа, денес не би стигнала до таму каде што е! Инаку мене ми е многу убава и баш е слатка... Еве слики од новиот договор за Peek & Cloppenburg, Австрија: Спојлер
мене Катарина ама баш ич не ми е убава во фаца,има многу поубави девојки од неа,а инаку што си е згодна згодна си е има убаво тело,е сега успехот и е голем,сепак се гордеам со тоа што е го постигнала и до каде се е стигнала браво за неа
каква навреда! извини а маја сашек не ти е убава? не викам дека е успешна како катарина ама грд да не е ? ана калачковска? мартина павловска?
Добро што скокаш одма??? На мене Кате од македонските манекенки ми е најубава... на тебе ти е друга и сепак тука е во прашање вкусот... Нешто многу си се возбудила!
Убава е, само ептен слаба баш манекенски, што не е баш по мој вкус, јас си преферирам облинчиња, ако сум женско, почитувам кога ќе видам добра секси облина. Инаку, брат ми ја обожава, и профилната слика му е со него како девојка да му е.
Да, може е најубава (за тебе) и немам ништо против тоа твое мислење, меѓутоа да се каже конечно убава манекенка значи сакаш да кажеш дека останатите се грди, а тоа не е точно.