http://play.mrt.com.mk/play/4286/2-2013?options ја не знам дали на вас ви се допаѓа али мене ми е уште погрда вака со залижана коса. искрено, да ја видам вака на улица нема ни да се свртам да речам симпатична девојка.
Бев присутна на изборот кога победи уште тука во Скопје. Немаше уште 15 год. Кога излезе на писта си реков, ова е тоа, ќе победи 100%. Нејзината убавина е вонсериска, се издвојува од сите останати девојки во Македонија. Точно има многу убави девојки кај нас, но Катарина е посебна, едноставно е уникатна. Нозе, тело, фаца, се на нејзе е прекрасно. Се истакнува од сите убавици. Браво за неа и што успеала во тој свет!
Ме интересира да прашам, па ако не е за тука преместете го. Фондацијатана кики функционира? Како се одбира на кого ќе му се помогне? Имана некого помогнато? Нашата најбогата славна личност е, дали и колку има донирано за поплавите или болните дечиња во државата? Не напаѓам, не знам и прашувам
Јас не знам колку има помогнато,ама ако помогнала мора ли да се фали?Можеби помогнала,но тоа не сака да го каже јавно.А инаку убава е,ама мислам дека Маја Сашек,Ана Калачоска,Мартина Павловска и Елена Трајановска се поубави(зборувам за нашите манекенки што работат надвор од Балканот).А инаку за убава,убава е.Само не ми е јасно зошто на сите слики мора да е со подзината уста?А телото и е топ,лицето и е ок,а косата мислам дека не требало да ја скрати.