Каубојски стил и акцесорис

Дискусија во 'Мода и стил' започната од rossonerka, 7 август 2011.

1. TS-310

TS-310 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    146
    Допаѓања:
    37
    Ми се допаѓа каубојскиот стил,ама некои модели на чизми не

2. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.611
    Не ми се допаѓа апсолутнио ништо од стилот и модните додатоци кои ги носи со себе.
    Ниту чизмите, ниту карираните кошули... да не зборувам за каубојските модели на шешири, или некои чудни додатоци... за реси па да не правиме ич муабет. :^)
    Не ми се воопшто женствени, ниту пријатни за око, ме потсетуваат на запотено, на гнасно, нешто грубо и неисполирано.
    Не е за мене, јок.

3. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.155
    Допаѓања:
    81.663
    Не го обичам многу овој стил, меѓутоа не можам да им кажам не на карираните кошули.
    Љубов ми се сите видови на кошулки, па и вакви радо си купувам и си го трупам плакарот со нив.
    Од чизмите, ретко кои модели ми се допаѓаат, ич не ги љубам ресестите и шпицасти модели - не ми лежат и не ми се вклопуваат со тако званиот стил кој го м'кнам.
    За реси и шешири - ноу уеј, шешири имам и носам само такви во стилот на Џексон, а овие калибојскиве ми се пренападни.

4. Downy

Downy Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2011
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    43
    Го обожавам стилов :inlove:
    често знам да искомбинирам по некое парче.. целата во каубојски аутфит сосе шешир бев само на 1 ви април и воедно ми се исполни животната желба :D мислам дека во некој претходен живот сум била каубој(ка).....искрено :^) :)
    имам чизмички каубојски три пара,елече кафено,ташна со реси темно кафена и од акцесорис имам по нешто кожно.. единствено не сум некој љубител на кошулите карирани незз зашо :)
    најубаво ми изгледаат кратки тексас панталони со чизмички без или со мала штикла, маичка широчка и развлечена и по некоја кожна алка :inlove: :)

5. ana.ubavkata

ana.ubavkata Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    240
    Допаѓања:
    59
    Па,за стилов сум така-така.Ми се допаѓаат некои детали,но нешто... :puke: :puke: :puke: на пример овие чизми :puke:

Прикачени фајлови:

6. FemmeBrunette

FemmeBrunette Истакнат член

Се зачлени на:
    14 ноември 2011
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    46
    Не ми се допаѓа. Премногу мажествени елементи има. Многу нијанси на кафено, чизмите ми се мажествени по секоја дефиниција, карирани кошули (иако знаат да се секси) дебели каиши- ЈОК!
    Сепак кога ќе помислам на ваков стил ми текнува на Шанаја Твеин а таа и тоа како знае да го носи. Тејлор, Феит Хил, Џесика Симпсон, не ми се допаѓаат.

7. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Ми се допаѓа каубојскиот стил

8. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.522
    Не се пронаоѓам во каубојскиот стил, па затоа немам ни такви парчиња (каубојски чизми, шешири, ташни со реси, кожни елечиња...)

9. Justice.Girl

Justice.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    15 ноември 2011
    Пораки:
    294
    Допаѓања:
    213
    Оуууу јеааа :D Ми се допаѓа :inlove: Многу ги сакам шеширите и кратките пантолончиња во каубојски стил :inlove: Едноставно прекрасно :inlove:

10. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    674
    Од секогаш ми бил омилен и носам такви парчиња облека освен каубојските шешири не друго се ми се допаѓа.

Несакам каубојки со шпиц страшно одбивни ми се, еве ова е како што сакам [​IMG] а и вакви и поседувам само црни и малку во ногавицата повисоки, ги купив на времето во Итали шоп пред незнам колку години сигурно некои 6-7, ма ни да писнат, уште се како нови а душата им ја извадив и нема кој не ме прашал кај сум ги купила, докажано најубави обувки па и каубојки прават италијаните. Врв! :up:

11. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.642
    Пред некое време сакав да купам такви чизми, ама кога излегов да барам сфатив дека тие не се за мене.
    Не се мој стил и никогаш не би ги облекла.
    Единствено шеширчиња и такви работи би ставила, каиши, накитче... Ама едно нешто од сето ова, не да изгледам ко каубоец од филм. :D

12. Justice.Girl

Justice.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    15 ноември 2011
    Пораки:
    294
    Допаѓања:
    213
    Вакво нешто како кошулче сакам за летово (со тие две копчиња најгоре закопчани :rofl: ) :) Многу ми се допаѓа :) Немора да се најде исто вакво, може да е обична кошула, па со малку сецкање и врзување ке се добие вакво :) И кратки пантолончиња сама ке си направам, од стари фармерки, ке ги исецкам до над колената и готово :lol:

13. Ket.Rin

Ket.Rin Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јануари 2011
    Пораки:
    286
    Допаѓања:
    970
    Мене па баш ми е слатко кратки тексас панталончиња и каубојски чизми, надополнето со шешир и плетенки како на сликава. Не знам дали би се осмелила да носам вакво нешто овде, остај тоа што ќе те гледаат ко изрод него за да носиш кратки панталони тоа ќе мора да биде лето, што фактички значи дека ќе се спуриш во чизмите. Кога би живеела во Тексас или на некое подалечно место можеби и би облекла :)

14. Elena-97

Elena-97 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    913
    Допаѓања:
    2.107
    Баш ми се допаѓа стилов, имам каубојки кои ги купив зимава, сиви се,немаат шпиц,шпиц и некако ме потсеќаат на Кеша, па си ги викам Чизми а ла Кеша. Маици со реси обожавам и ке си направам пролетва од обични маици по кратки ракави,иако ја ги преферирам ресите од индијанскиот стил

Кратки џинс-шорцеви... класика. Слатки плетенчиња и карирани маици- супер слатко!

15. Saani

Saani Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    182
    Допаѓања:
    37
    Аксесорис :lol:

16. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.641
    Допаѓања:
    17.437
    Ми се допаѓа, иам едни чизми зимово си ги купив мислам слични се, а незнам дали би с осмелила да ги носам со кратки шорцеви летоска. :?:

17. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.306
    Не го негувам овој стил ама сакам ташнички со реси или пак истересни чизмички можно е и шеширчиња.Ама целосно така да се облечам -НЕ ! Интересно е кога има некој таков детал.Барем за мене... ;)

Зошто да не би се осмелила...Да е до мене веднаш ги облакам летоска. :D

18. Melany.Macedonia

Melany.Macedonia Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2012
    Пораки:
    333
    Допаѓања:
    67
    Само акцесорис.. другото за на маскембал :lol:

19. jagotka123

jagotka123 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2012
    Пораки:
    1.788
    Допаѓања:
    336
    Не сакам да бидам целосно облечена во каубојски стил.

20. Li..Na

Li..Na Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јули 2012
    Пораки:
    339
    Допаѓања:
    45
    Јас имам јакна , чизми и каиши во каубојски стил ;)

Прикачени фајлови: