Барбаро мислам се викаше, ги прима сите капсули. Инаку испадна дека требало да се чисти, го исчистивме и сега се е во ред. На колку време треба да се чисти?
Брат ми става некое средство за машини чистење во канистерот со вода, и ја пушта да истече. Сега се е во ред.
Овој е тој mini me?? Ме интересира што се може да се прави во овие кафемат, какви кафиња? И дали може други напитоци да се прават? Се мислам дали се исплати да го имам..
Па зависи колку го користиш, мојот е понов модел и светнува ламбичка кога треба да го чистам. Отприлика на 2-3 месеци со секојдневно користење.
Не знам дали е мини ме. Може да се користат сите видови капсули долче густо. Не мора да се од брендот нескафе. Јас го користам и за правење чај, капучино.
И јас го имам него горе седи, со прашина. мм не купува капсули мн скапи му биле, си купи друга машина на Филипс сега неа ја користиме, зема кафе лаваза по кило, а и кај нас многу кафе се пие ова со капсуливе не се исплаќа баш ама ако купуваш Долче густо капсули, има и поевтини ко за Долче густо но вкусот не е ист.
Најпрвин се става белата капсула на последната црта потоа кафената капсула на една црта. Овие ми се од Италија оригинал но ги има и овде. Инаку и лате макијато е убаво.
Здраво дечки, ми се загуби држачот за капсула, тој дел каде што се става капсулата за Долче Густо пиколо. Па сакам да ве прашам дали знаете дали има некаде кај нас да се купи само тој дел?
Има штанд во Рамстор Мол (на горниот кат). Јас од таму купував. Не се сеќавам дали има од оригиналните нескафе капсули. Има голем избор. И тие од Кам одговараат.
7 грама еспресо можеш и онлајн да си нарачаш.. Е-хорека Ако си од СК во ист гејт долу има на истиот спрат со тинексот. Јас од 7гр земам бидејќи некад начекувам промоции или чаша гратис