Здраво.. Може ли да ми кажете да не знаете дали во македонија и каде може да се најдат од капсулите за кафе tassimo
Имам вакво нешто слично, марката е друга, не се сеќавам. купено за 400 евра од Италија, го имам 3 години и доста сум задоволна, користам Лаваца.
Еве добар кафемат,искрено за цената е смешна,моја препорака до сите кој сакаат ефтин кафемат,со мелено кафе,подобро од ова немам видено за таа цена. https://www.neptun.mk/categories/KAFEMATI/BEKO-CEP-5152-B
Заинтересиран сум да земам Dolce Gusto апарат за кафе па би сакал доколку некој има искуство да сподели, кој модел е најдобар во однос на цената, дали вреди за парите пошто прилично скапо е, капсулите лесно ли се набавуваат, дали има поевтини капсули (замена) со добар вкус и тн.
Какво филтер кафе купувате и од каде? Во https://www.e-tinex.mk/ гледам дека има само една врста: КАФЕ филтер вакуум FRANCК 250гр - 195 ден. Го има некој пробано?
И јад сакам да земам Dolce Gusto кафемат. Ако има некој да објасни што е разлика од тој и од Dolce Gusto Krups? Во врска со капсулите ги имам гледано и во меркети. Инаку во ова време невреме, од каде може да нарачаме да ми го донесат со достава?
Не си ги давајте парите за кафемати на капсули. Мислам ОК се гледано според квалитетот ама кафето во капсули и она од прав кафемат не е исто. Ако сте љубители на добро кафе, тогаш вистински кафемат земете си..има од 7000ден нагоре некои попристојни Нашиот е Филипс серија 3000, го земавме околу 300 и некое ситно евро и сум навистина задоволна. Инаку капсули има заменски по секакви вкусови, од 18ден нагоре..
Еве ви одличен кафемат,работи на мелено кафе,и е одлична цена,во Сетек е 4300 денари.Јас имав 2 апарати на патрони,едниот беше Долче Густо,а другиот беше од Ама Кафе,од Ама Кафе ич не ми се допаѓаа кафињата,од Долче Густо преубави,али за мене кој секој ден пие 2-3 кафиња ми беше скапо,да купувам капсули цело време.И се сложувам со членката горе,разликата е огромна од мелено свежо кафе,со кафе во капсула.
Во право си, другарка зема ваков и супер е за парите Јас на друга и препорачав го на Крупс овој подолу и она е ептен задоволна, споредено со тој претходно што го имаше мислам поефтин беше она кога го зема..
Крупс немаат утка ,искрено да имам малце повеќе пари,би си земал еден јак на Лаваца .Јас сакам многу,убаво и квалитетно кафе,сепак сум љубител на квалитетно кафе,не е само да пиеш кафе,треба да знаеш што пиеш.
Јас не сум љубител јас уствари кафе и не пијам, тоа овој мојов дома, ама јас му го правам, јас чистам итн Ама знам да шмркнам некој микс со млеко.. како она новото Далгона кафе И така наеднаш несот ми доби нова димензија Или некое алкохолно Колку кафиња се изнакупивме од Бугарија, мислам нема кафе што не го испроба мојов И од обичните во зрно пак на Лаваца се враќа од секојдневните брендови.. И едни кафиња во зрна од Хондурас земавме ептен ги бендиса.. Дека сам си мели нашиов, за мрзливи е
@Kataklinkers i @staycalm Јас имам Долче Густо Пиколо ( како пингвинче што изгледа ) го купив оваа год за Black Friday на попуст од 3000 ден. и сум пре задоволна од апаратот..кафето е вкусно и е вистинско убаво кафе..сепак е Нескафе и е квалитетно...капсули земам без проблем од поголемиве маркети ( Тинекс Рамстор итн ) и се околу 310 ден но знаат да дадат попуст па можат да бидат и до кај 210 ден за секој што сака вистинско убаво кафе,вреди овој апарат