Имаме дома 3 машини за кафе, само на Долче ја знам марката дека на таа правам топло чоколадо, и мм мора таа поради мене. Јас кафе никако не пијам, мм вели добра е за кафе. Другите две не знам што марка се.
Бош е за тасимо капсули, Филипс е за падс. Има и апарат за неспресо капсули. Не знам какви имаш од овие. И јас имам Долче Густо, ама само маж ми ја користи. Само за еспресо. Јас одамна не пијам такво кафе.
Јас кафе не пијам, на Долче е и мојата таа што ја користам, има капсули за топло чоколадо, затоа ја знам што марка е, другите две поима немам што се.
Прво го земав пошто сакам кафиња али ја сакам ко оние у кафич што ги прават а овие од капсула уопште не се такви некој чуден вкус имаат и капсулите се скапи уопште не се исплати за такво кафе. После ај да не биде џабе сакав да правам како оние aesthetic видеа на тик ток, купив модли за мраз во различни форми, чаши некои, цевки метални, стаклени и што не али некако слабо ми го предложуваше профилот на fyp и се откажав И на крај го дадов на другар. Скроз утната инвестиција