Ако е успешно со лимонтус, ќе пробам. Со алкохолен оцет не успеав. Имаш и во Козле ако ти е поблиску.
Да, со тие кесичките за бокал од Кам исто може, само ќе го раствориш прво. Јас си терам со лимонтусот екстра го светнува. Еве ја постапката, на 3 различни модели ја имам пробано, методот е тој.
@duffi @CameliaMiller @Ahoy ако сте во Скопје, одете во Тинексот кај Бриколаж. Во неколку други што бев немаше ниедна кутија останата. Мислиш гага ги даваат.
Јас од сите оргинални, жими флет вајт и лате макијато ги сакам Не знаев па си купив без попуст Ама затоа... И тоа едно ми згрешија, чекам замена
Овде се 6евра па ретко зимам од тие на долче густо. Ретко акција има, и 100грама турско кафе е 4,55евра. Сега земав некои на Лаваца ама не ми се свиѓаат,никако да си погодам вкус. Инаку го пиев кортадо, лате ванила,лате карамел,Моча, експресо и од овие највеќе Лате карамел ми се бендиса.
Јас сВе си имам. И мокачино, и ванилчино, и карамелчино, и фстакчино... само посакај Башка тие без кафе, и детски си имам, без шеќер, без вештачки бои, без глутен! Сега броев, 23 различни, и тоа допиено ми е флет вајт и едното чоколадо
Само дел, другите во висеЌ се Лесно, точно знам што ми се пие Плус сама си мешам млека со кафиња Кога не знам, пијам лате маки. Секогаш е добар избор
И јас благодарение на @duffi се снабдив со 4 кутии долче густо туку муабетот ми е од каде да купам сталажа за капсули?
Denes ja narachav Gaggia viva deluxe ,isto kafe pravi ko style samo del e inoksen .e sega mi treba pomosh kakvo kafe koristish,goyovo meleno ili vo zrno zimiash?
Супер избор, ќе бидете презадоволни. Во зрно земаме и дома имаме машинче за мелење, си го мелиме ние, мислам дека е многу повкусно така. Уште експериментираме со видови кафе, нарачуваме од Blue Namad, Carraro претежно и е навистина превкусно, досега од сите што ги пробавме највкусно ни е ова што ти го прикачив на сликава.