Традиционалното кафе е одличен избор за ракот. За него е најважно опуштено да го пие кафето, удобно сместен во својот кревет или фотелја, но понекогаш може да направи промена и да ве изненади со својот избор. хм, па не баш.Ако под традиционално кафе се мисли на турско, дефинитивно не.Јас сум само по Нес и Капучино...
Мистичната скорпија максимално ужива во своето кафе, но најчесто се труди да си го испие сама, бидејќи сака да избере, да го подготви, да додаде млеко, чоколадо и сл. скроз точно
Јеп, се си е погодено. Ретко кога барам некој друг да ми направи кафе. И да се утне, знам дека моја вина си е. И да додадам дека многу брзо го пијам кафето, не оставам да се излади, одвратна ми е таква.
Ако не си го погодам сама, кој ќе ми го погоди? Си уживам во ритиуалот на спремање, дали капучино, нескафе, топло чоколадо или сега најново да испробам топло бело чоколадо мх мх Неможам да сфатам кога некој оди во кафич и од кафето што ќе го порача одвај голтка да испие па го остава. Демек зборов е одам "накафе"...јас уживам во него. Едно утринско, топло...кејфски. Него, не е се кажано. некогаш уживам и надвор, во кафич, во добро друштво е добро и кафето.
Лавовите секогаш сакаат да се претстават во најдобро светло, па и пиењето кафе е одличен момент да се покаже нивната екстравагантност. Помеѓу овој хороскопски знак има многу љубители на макијато, но имаат многу работни ангажмани може да нарачаат и нескафе. Пола-пола макијато не обожавам, ама затоа нескафе
Апсолутно не. Никогаш не пијам кафе. Ретки исклучоци, некогаш дома или во кафуле да се напијам нес - кафе. И тоа, ретко се гледа.
Мистичната скорпија максимално ужива во своето кафе, но најчесто се труди да си го испие сама, бидејќи сака да избере, да го подготви, да додаде млеко, чоколадо и сл. Точно...Уживам да го пијам сама кафето. Не дека во друштво ми штети, ама сама ми е некако поубаво
Терезиите сакаат да премеруваат, а истиот принцип го применуваат и во пиењето кафе. Па така најчесто ќе ја забележите како нарачува кафе кое што е одлично избалансирано со млеко. Доколку се случи да се успие, изборот несомнено ќе се сведе на еспресо. Заборавиле да пишат дека и пополека го пиеме кафето,ако доцниме во 1 голтка го испиваме Инаку и за овните е точно
Јарецот е познат како вреден знак , кој што не сака непотребно да го губи своето драгоцено време. Затоа ако го повикате на кафе, очекувајте да нарача некое силно кафе или кратко еспресо. Па да погодено е до некаде освен тоа што јас и не пијам нешто често кафе, едноставно можам да преживеам и без кафе што се вели
Лавовите секогаш сакаат да се претстават во најдобро светло, па и пиењето кафе е одличен момент да се покаже нивната екстравагантност. Помеѓу овој хороскопски знак има многу љубители на макијато, но имаат многу работни ангажмани може да нарачаат и нескафе. хахахахах погодено!!!!!!
Ако некој не се грижи за типот на кафето кое што го пие, тоа сигурно е девицата. За овој знак е најважно да го пие кафето во друштво, опколен со пријатели и убав амбиент. Не пијам кафе, меѓутоа никогаш не би пиела сама, сакам во друштво да сум.
Традиционалното кафе е одличен избор за ракот. За него е најважно опуштено да го пие кафето, удобно сместен во својот кревет или фотелја, но понекогаш може да направи промена и да ве изненади со својот избор. даа