Јас нон стоп пијам сама кафе , си правам нес, фрапе или капучино и седнувам пред пц и си пијам, ништо страшно, немам и онака друштво и зошто не би пиела и сама..
И Јас станувам на сабајле прво варам кафе после одам да се средам пред да одам на работа таман ке оладит и сама си го пијам некогаш го земам и одам кај старите ако ми мирисат во ходникот дека и тие свариле со нив да го пијам !!! но почесто го пијам сама !
Па мене кафе без друштво ми претставува едно од поголемите задоволства. Кога сум со друшто го пијам колку да се пие, ама сама дома ми е уживање. Што си сакам правам воедно, читам нешто, слушам музика.. Ма да, во последно време се ми се сведе на кафе и висење над книга, сепак...
Најубаво се чувствувам кога си го правам ритуалот со утринското кафе, сама.Кога немам обврски и досадни луѓе што се мотаат околу мене си правам ладно нес, си седнувам на компјутер и си пишувам на Фемина.Не ми треба никој.Абе, мераци...
Сега во моментот пијам кафе сама без друштво,вие феминки сте ми друштво да и многу бми е слатко.Утринското кафе пред работа ми е најслатко ама со две цигарчиња.Ако ми се пие кафе би седнала сама и во кафич и би се напила.Најчесто пијам средно турско кафе.
Не ми проблем сама да пијам кафе дома, напротив за мене е тоа МЕРАЦИ Не дека во друштво не ми е али сепак се има потреба некогаш сама да сакаш да си направиш кафе и да седнеш да чепкаш нешто пред пц или пак нозете во вис, легната и шолјата во рака, уживанција Јас си го практикувам нескафето 3 во 1
Кафе и не пијам, освен во Барбика каде од немај каде морам тоа да пијам. И стандард или ти носат вода со зрно кафе внатре, или благо, макар ти горко да си нарачал. Сама кафе не пијам никогаш скоро, освен неколку дена летово кога станував во 7 сабајле или некогаш и не спив цела вечер и си правев турско ете, пошто сите го прават тоа. И кога имам за учење пијам кафе, толку.
Воопшто не ми е проблем да седнам сама да си пијам кафе, дури и поубаво ми е без друштво. Кога е времето убаво обавезно си пијам на тераса, или пак си седам пред компјутер со отворен прозор до мене. Кога сум во друштво, некако како да се прескокнува целото задоволство во пиењето кафе, па одма се превртуваат шолји за да почне гатањето
би си седнала пред компјутер би си запалила цигара и би пиела кафе, онака Чисто за располоЖение баш ми е најкул така
Јас повеќе сакам кафето сама да си го испијам. Тоа ми претставува задоволство. Обично го пијам на тераса, гледајќи што има пред мене, на компјутер, пред некоја книга или списание.
Па зависи,многу пати и сама си го пијам,а во друштво па или мајка ми или дечко ми,тие ми се најубаво друштво за кафе.
Најчесто го пијам сама, сакам кога сама ќе си го сварам како што го сакам, и полека ќе уживам додека го пијам !
секој ден сама го пијам кафето ,на утро додека сум на работа ,и толку повеќе не пијам преку денот, а ако се видам со сестрами или мајками пијам чај со нив ,најубаво ми беше кога секое утро со сестрами и мајками пиевме заедно кафе,сега тоа многу ретко се случува
И мене лично не ми смета да пиам кафе сама.....на моменти дури и ми годи... лагано си варам. по мој вкус, без шекер, ставам во омилената шоља, си завзеам удобна положба, било да гледам ТВ, читам, седам на пц... И уживамм во секоја голткаааа. Меракк
Јас како редок уживач на кафе, претпочитам тогаш кога го пијам да го пијам со друштво.... Често тоа се другарките, неретко мама и тато а понекогаш знам и да си пивнам со баба ми... Еве на пр. кога одам кај неа, без кафе не смеам да поминам... И да не сакам она ќе ми направи и после не ме остава на раат да си го испијам... Секогаш ми вели: -испиј го, ти се олади.. ( а само што го ставила кафето) и се така дури не го испијам... И покрај ова, одлучен партнер ми е за пиење кафе... Како и да, кога пијам сакам да уживам во кафето а не само набрзина колку да се каже сум пиела...
Yтринското кафе ми е најубаво да го пијам сама, станувам пуштам музика разгледувам на нет што има се опуштам,ма да не ми смета и во текот на денот да пијам сама ако ми се пие си правам и ужива..
Исто и јас,уживам сама да пијам кафе.Не ми смета,баш онака си уживам и си се општам со некое релаксирано музиче,кафенцето и цигарчето. Но многу често го пијам и во друштво.Како и да е мене ми е најубаво
Искрено мене никогаш вака не ми текнало да земам да си сварам кафе не сум зависна од кафе како некои шо на пример мора у денот барем 1 ,2 кафиња да испијат.. Единствено братучетка ми кога ќе дојде или кога ја ќе отидам може да се случи да ме праша дали сакам кафе и тогаш ќе се напијам инаку не
Многу често пијам кафе сама без друштво и да ви кажам право си уживам да си седам пред компјутер со шолја кафе