Кафе без друштво

Дискусија во 'Слободно време' започната од katka-slatka, 23 јуни 2010.

1. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.403
    Дефинитивно подобро е во друштво,но што има врска ако ми се пие ке се напијам

2. Blue-eyes-girl

Blue-eyes-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2011
    Пораки:
    72
    Допаѓања:
    30
    Да, подобро е кафе во друштво но неможам да не кажам дека е добро и насабајле кога ќе си станеш и ќе се пробудиш со кафенце и мањачење по фејс . :D

3. EmGreen

EmGreen Истакнат член

Се зачлени на:
    7 август 2011
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    189
    Многу повеќе уживам во кафето кога си го пијам сама :D Си го влечам додека не ми стане мраз ладно :D Доживљај ми е. Во друштво повеќе сум внесена во муабетот отколку во кафето. И по две голтки оп, го снемало :(

Сама на тераса, нозе свиткани под г'з кафенце во рацете некоја книгичка до мене, мераци :inlove:

4. ilipili

ilipili Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    1.310
    Допаѓања:
    4.992
    Некогаш обожавам сама да си сварам кафе и да си седам на балкон,да си го пијам и уживам во глетката и да размислувам за се што ќе ми дојде на ум,а некогаш пак не сакам да пијам сама .

5. Cataleya

Cataleya Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    262
    Допаѓања:
    621
    убаво кажа Ариел кафе си е кафе ,уживам во него и кога го пијам сама ,најчесто или пред компјутер или на терасиче најопуштено .

6. flowergarden

flowergarden Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    419
    Сабајлечки сакам сама, а за остатокот од денот со друштво

7. Talita

Talita Популарен член

Се зачлени на:
    14 ноември 2011
    Пораки:
    942
    Допаѓања:
    1.396
    Понекогаш сакам да сум сама, да си одморам уз кафенцето , али подобра варијанта е со друштво :)

8. Special.Someone

Special.Someone Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2011
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    637
    поубаво ми е да си го пијам кафенцето без друштво
    ќе си седнам дома ќе испружам нозе ќе си ја пуштам серијата и терам. :D

9. Tikvi4ka

Tikvi4ka Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2012
    Пораки:
    938
    Допаѓања:
    451
    никогаш не пијам кафе сама секогаш со друштво

10. kat.v.d

kat.v.d Активен член

Се зачлени на:
    12 март 2012
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    3
    Зависи од расположението , понекогаш е најдобро да си сам со себеси и со своето кафе :)

11. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Сакам да пијам со друштво но и сама да пијам не е проблем си седам на компиутер или пред тв и си пијам полека, а и зависи како сум расоложена деновиве знам да си наравам кафе и да си се заклучам во соба, да си седам и со саати да го пијам

12. AnGel.fire

AnGel.fire Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    533
    Допаѓања:
    222
    Мноооогу ретко се случува сама да пијам кафе. Незнам зашто ама некако не ми оди. Така кафе со друштво(една, две другарки..) и убаво, долго муабетче... ммм уживанции :wasntme: :lol:
    А сама да пијам се случува само пример кога читам некоја убава книга или на тераса некоја убава вечер со списание некое :)

13. IviA

IviA Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    217
    Допаѓања:
    24
    Па не ми е потребен другар за кафе , кога ми се пие си варам и си пијам... исто така сама и си готвам :lol: :lol:

14. LexyCw

LexyCw Истакнат член

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    7
    Кафе кога ми се пие секако слатко е и со добро друштво.Но,најубаво ми е сама,со добра книга,или на компјутер-уф уф уживанција :))))) :P

15. bejbi19

bejbi19 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јули 2012
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    24
    И со друштво и сама, секако ми е убаво и уживам во кафето. Кафе никогаш не одбивам, и 5 да имам испиено да ми понуди некој и 6то ке испијам :D

16. Ruby.rose

Ruby.rose Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    127
    Воопшто не ми смета сама да пијам кафе, тогаш целосно можам да уживам во него. :)
    Занам и додека си шетам сама низ чаршија да си влезам во некоја слаткарница и да си порачам нескафе и нешто благо :inlove: :)

17. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.733
    Допаѓања:
    6.723
    Kафе најчесто сакам да пијам со една или две другарки во кафич, со лајт муабет ама тоа за нес, а вака турско си пијам и сама по дома ама многу ретко, тоа кога се спремам за тестови а сум премногу уморна и слични случаеви, инаку не. И шербет го правам патем :D такво кафе, со една лажица кафе и 2ипол лажици шеќер само јас можам да пијам :P .

Ама најубаво ми е домче кога си правам со една другарка нес, си пиеме и си збориме, уживанции :)

18. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    8.904
    Пиењето кафе ми е ритуал што ми го разубавува денот. Знам да се напијам сама мерачко ,шербет кафе или ладно нес додека читам книга/списание,седам на фемина или гледам филм. Ме опушта и релаксира моментот на пиење кафе. Го сакам и во друштво пропратено со добар муабет ама максимално уживам и кога го пијам сама.

Посебно ми е убаво кога го пијам надвор,кај баба и дедо во дворче и си муабетиме со баба. :mm:

19. Supernice

Supernice Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јули 2012
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    71
    Па у принцип и повеќе сакам сам да пијам кафе. Едно нес во добра атмосфера ми е највисокиот зен-момент у денот :)

20. babymama

babymama Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2012
    Пораки:
    437
    Допаѓања:
    228
    Најубаво ми е кафето кога ќе си седнам на раат, сама и ќе си го појам мерачки :D