1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Кафе без друштво

Дискусија во 'Слободно време' започната од katka-slatka, 23 јуни 2010.

1. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.404
    Дефинитивно подобро е во друштво,но што има врска ако ми се пие ке се напијам

2. Blue-eyes-girl

Blue-eyes-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2011
    Пораки:
    72
    Допаѓања:
    30
    Да, подобро е кафе во друштво но неможам да не кажам дека е добро и насабајле кога ќе си станеш и ќе се пробудиш со кафенце и мањачење по фејс . :D

3. EmGreen

EmGreen Истакнат член

Се зачлени на:
    7 август 2011
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    189
    Многу повеќе уживам во кафето кога си го пијам сама :D Си го влечам додека не ми стане мраз ладно :D Доживљај ми е. Во друштво повеќе сум внесена во муабетот отколку во кафето. И по две голтки оп, го снемало :(

Сама на тераса, нозе свиткани под г'з кафенце во рацете некоја книгичка до мене, мераци :inlove:

4. ilipili

ilipili Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    1.310
    Допаѓања:
    4.992
    Некогаш обожавам сама да си сварам кафе и да си седам на балкон,да си го пијам и уживам во глетката и да размислувам за се што ќе ми дојде на ум,а некогаш пак не сакам да пијам сама .

5. Cataleya

Cataleya Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    262
    Допаѓања:
    621
    убаво кажа Ариел кафе си е кафе ,уживам во него и кога го пијам сама ,најчесто или пред компјутер или на терасиче најопуштено .

6. flowergarden

flowergarden Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    419
    Сабајлечки сакам сама, а за остатокот од денот со друштво

7. Talita

Talita Популарен член

Се зачлени на:
    14 ноември 2011
    Пораки:
    947
    Допаѓања:
    1.417
    Понекогаш сакам да сум сама, да си одморам уз кафенцето , али подобра варијанта е со друштво :)

8. Special.Someone

Special.Someone Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2011
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    637
    поубаво ми е да си го пијам кафенцето без друштво
    ќе си седнам дома ќе испружам нозе ќе си ја пуштам серијата и терам. :D

9. Tikvi4ka

Tikvi4ka Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2012
    Пораки:
    938
    Допаѓања:
    451
    никогаш не пијам кафе сама секогаш со друштво

10. kat.v.d

kat.v.d Активен член

Се зачлени на:
    12 март 2012
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    3
    Зависи од расположението , понекогаш е најдобро да си сам со себеси и со своето кафе :)

11. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Сакам да пијам со друштво но и сама да пијам не е проблем си седам на компиутер или пред тв и си пијам полека, а и зависи како сум расоложена деновиве знам да си наравам кафе и да си се заклучам во соба, да си седам и со саати да го пијам

12. AnGel.fire

AnGel.fire Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    533
    Допаѓања:
    222
    Мноооогу ретко се случува сама да пијам кафе. Незнам зашто ама некако не ми оди. Така кафе со друштво(една, две другарки..) и убаво, долго муабетче... ммм уживанции :wasntme: :lol:
    А сама да пијам се случува само пример кога читам некоја убава книга или на тераса некоја убава вечер со списание некое :)

13. IviA

IviA Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    217
    Допаѓања:
    24
    Па не ми е потребен другар за кафе , кога ми се пие си варам и си пијам... исто така сама и си готвам :lol: :lol:

14. LexyCw

LexyCw Истакнат член

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    7
    Кафе кога ми се пие секако слатко е и со добро друштво.Но,најубаво ми е сама,со добра книга,или на компјутер-уф уф уживанција :))))) :P

15. bejbi19

bejbi19 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јули 2012
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    24
    И со друштво и сама, секако ми е убаво и уживам во кафето. Кафе никогаш не одбивам, и 5 да имам испиено да ми понуди некој и 6то ке испијам :D

16. Ruby.rose

Ruby.rose Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    127
    Воопшто не ми смета сама да пијам кафе, тогаш целосно можам да уживам во него. :)
    Занам и додека си шетам сама низ чаршија да си влезам во некоја слаткарница и да си порачам нескафе и нешто благо :inlove: :)

17. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    6.768
    Kафе најчесто сакам да пијам со една или две другарки во кафич, со лајт муабет ама тоа за нес, а вака турско си пијам и сама по дома ама многу ретко, тоа кога се спремам за тестови а сум премногу уморна и слични случаеви, инаку не. И шербет го правам патем :D такво кафе, со една лажица кафе и 2ипол лажици шеќер само јас можам да пијам :P .

Ама најубаво ми е домче кога си правам со една другарка нес, си пиеме и си збориме, уживанции :)

18. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    8.906
    Пиењето кафе ми е ритуал што ми го разубавува денот. Знам да се напијам сама мерачко ,шербет кафе или ладно нес додека читам книга/списание,седам на фемина или гледам филм. Ме опушта и релаксира моментот на пиење кафе. Го сакам и во друштво пропратено со добар муабет ама максимално уживам и кога го пијам сама.

Посебно ми е убаво кога го пијам надвор,кај баба и дедо во дворче и си муабетиме со баба. :mm:

19. Supernice

Supernice Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јули 2012
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    71
    Па у принцип и повеќе сакам сам да пијам кафе. Едно нес во добра атмосфера ми е највисокиот зен-момент у денот :)

20. babymama

babymama Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2012
    Пораки:
    437
    Допаѓања:
    228
    Најубаво ми е кафето кога ќе си седнам на раат, сама и ќе си го појам мерачки :D