Кафе без друштво

Дискусија во 'Слободно време' започната од katka-slatka, 23 јуни 2010.

1. Primadonna

Primadonna Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    2.163
    Убаво ми е кога пијам сама,насабајле на балкон со добра музика и лап-топот пред мене :inlove:
    И во друштво сакам да го пијам секако,и двете опции ми се добри и не ми е многу важно дали ке го пијам сама или во друштво :)

2. BlackCat

BlackCat Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    521
    Допаѓања:
    202
    Јас па секогаш сама си пиам дома, за тоа не ми треба друштво, само кафето ми е убаво :)

3. jovanovska94

jovanovska94 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    1.109
    Допаѓања:
    3.804
    Па одсабајле најчесто сама го пијам кафето- додека јас да се расонам, да се истуширам, да се облечам- веќе сите се на работа, ама сепак ми се допаѓа- си седам на тераса, таман малку сонце, ги гледам луѓето сите брзаат на работа...
    Ама затоа пак, попладне околу 4- 5 обавезно пиеме фамилијарно кафе- сите сме дома и јас, ама баш секогаш јас правам кафе (многу убаво кафе сум правела :) )
    Инаку обожавам кафе, уживам и кога го пијам сама, и со другарките (си оговараме) или пак со моите дома, не е битно во која комбинација, без кафе не функционирам :) :)

4. jagodka.18

jagodka.18 Популарен член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    607
    Обожавам да пијам кафе, најубаво ми е кога ќе станам сабајле а и да бидам сама дома па да си испијам едно убаво кафенце па потоа да продолжам со обврските, но обожавам кога пијам во друштво, особено со другарките, па после да ги свртиме филџаните и да се зафркаваме :D

На joy1 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.952
    Допаѓања:
    327.206
    обавезно еднаш дневно си пијам сама со себе кафе тоа е само мој момент :) A најголеми мераци ми е за викенд кога имам слободно време и не се брзам па на раат си пијам и си размилсувам или уз кафе читам нешто

6. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.520
    Допаѓања:
    55.212
    Си пијам и сама додека сум на нет ,или пред телевизор,најдобро друштво сум си за кафе,си го правам баш по мој вкус :lol: во друштво е послатко и позабавно,ама и сам е добро,не ми е монотоно како на некои

7. Queen-K

Queen-K Активен член

Се зачлени на:
    22 септември 2013
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    8
    Не практикувам многу кафе, со друштво скоро секогаш пијам, а сама ретко, едино кога не треба да заспијам а ужасно ми се спие :D

8. Anne15

Anne15 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2012
    Пораки:
    762
    Допаѓања:
    245
    Не ми смета и јас сама си пијам кафе.
    Ќе си седнам пред лаптоп и ќе си уживам.

9. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    14.113
    Допаѓања:
    174.442
    Најубаво ми кога пијам сама кафе, никој не ме брза, најубо си го правам сама, највеќе уживам во сопственото друштво. Никој нема да ми речи: „Леле де пиј побрзо да ти гледам“ или „Оти неможиш да го допиеш, да не не ти е убо?“, а јас во суштина кафе пијам еднаш месечно, во „специјални“ прилики и со друштво пијам сосила и неможам цело ...

10. Majli.15

Majli.15 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јануари 2013
    Пораки:
    407
    Допаѓања:
    237
    Не пијам често кафе но знам некогаш и сама да пијам пред лап топ или пак со некоја игричка на моб :)

11. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.847
    Допаѓања:
    23.618
    Си пијам кафе сама секое утро,зошто да не ? :)

12. jloves

jloves Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2012
    Пораки:
    289
    Допаѓања:
    219
    Е баш ме насмеа :rofl: Да ми кажеш кафе во кафич сама, па да разберам на некој начин, ама дома? Да. си пијам сама, си јадам сама..немам никаков проблем со тоа

13. jovanovska94

jovanovska94 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    1.109
    Допаѓања:
    3.804
    И јас пијам кафе, сама, дома... Не е ниту чудно, ниту смешно, еве на пример одсабајле мајка ми прави кафе, ама и таа и татко ми, излегуваат за на работа пред мене, а јас доспивам уште некоја минутка, и на крај сама го пијам кафето. :)

14. MorbGoth.666

MorbGoth.666 Популарен член

Се зачлени на:
    16 септември 2013
    Пораки:
    531
    Допаѓања:
    150
    Јас многу ретко пијам кафе и не ми е глупаво сама да пијам :) Цимерките лани не беа по кафето па во ретките моменти пиев сама го пиев за да ми помине време на нет,сакам да пијам пред пц или додека читам нешто, а понекогаш за на факултет или ако сум на поминување зимам од Старбакс за носење, и имам сама седнато таму заради WiFi :$ а и сега не ми е глупо да седнам :) Дома немам пиено одамна,го одвикнав турското затоа што секогаш пиев онака за да ми гледаат и мразам кога некој ми вика пиј побрзо за да ти гледам. Нескафе сакам многу со млеко и повеќе шеќер мммм :P Затоа кога сум негде такво нарачувам..Зависи :)

15. vickyy90

vickyy90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.487
    Допаѓања:
    1.074
    Редовно си пијам кафе без друштво,сабајле станувам јадеме со малата и си варам кафе,јако турско.
    Без кафе не можам да функционирам,дефинитивноо :D

16. jovana03

jovana03 Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2013
    Пораки:
    1.780
    Допаѓања:
    6.710
    Секое сабајле си пијам сама.

17. Natali.3

Natali.3 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 септември 2013
    Пораки:
    5.739
    Допаѓања:
    54.597
    Глупаво е едноставно седиш сама итн..... :|

18. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.105
    Најубавото нешто на светот!
    Мене денот не може да ми помине добро, ако не се напијам сама кафе. Обично си пијам кафе насабајле, кога се спремам за на факултет, или поручек, кога си играм со кутрето во дворот, или си гледам серија и пијам гооооолемо јако топло нескафенце. :mm:

19. Silver.E

Silver.E Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    2.226
    Допаѓања:
    5.276
    Понекогаш си читам весник, пуштам музика или тв, и си пијам кафенце сама. :coffee:

20. Camellie

Camellie Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    273
    Допаѓања:
    107
    Обожавам да пијам кафе сама!!!! Ме опушта, ме одмара од надворешната бука, си уживам во времето поминато со себе.... Сепак тоа не би било тоа, ако нема барем едно разџавкано кафе со некојa поблиска личност чисто да се постигне рамнотежата, не за друго :)

На Dvolicen му/ѝ се допаѓа ова.