Да понекогаш и сама кафе да пијам во мир и тишина не ми е лошо. Или пак кога седам пред пц пијам кафе...
Најслатко,утре во 7 ќе си го пијам уз... http://www.youtube.com/watch?v=A0eUE0nBbA8 ,иако не се совпаѓа со ситуацијата,ама мене ќе ми биде убоо.Некако ќе ми се диши со пуни гради!
Си пијам кафе сама и убаво ми е Си гледам филм, или на нет нешто си чепкам Исто пијам кафе и кога ми треба да ме остави будна за да учам Тоа не ми е баш убаво ама мора
понекогаш самотијата е најдобар другар... практикувам да пијам кафе сама... посебно кога сакам да се релаксирам си пуштам добра музика една шола кафе и цигарааа.... прекрасна комбинација... понекогаш подобро се осејќам кога пијам кафе сама отколку во друштво
јас едно стануване од спане се факам за геззвето си правам кафе и секако сама го пијам 2 3 сата узивам во тоа мегувремено одам раб несто или на ком седам и го пијам кафенцето најслатко ми кога сама си го пијам од сабајле без некој да ти го раздрма мозкот убаво си се расонам со кафенцето а пото за др во текот на денот ако отидам некаде или ако дојде сама не само утринското сакам сама да си го пијам го обозавам поз
Утринско кафе ( нематен нес со млеко, со 2 лажици шеќер по мој вкус! ) и цигари (West Silver) ... E тоа ти се вика, денот по утрото се познава! Хахахаха
Турско кафе не пијам Спојлер (заборавам дури и да ги понудам луѓево со кафе ) Си пијам нес кафе и пијам кога ми се пие и воопшто не ми е важно дали сум сама или не, немам таков проблем. Утринско нес кафе со млеко и чаша цедевита ми е нешто најдобро, без разлика дали имам друштво или го пијам сама.
Најубаво ми е кога си пијам сама кафе. Тоа ме опушта и релаксира. Турско кафе не пијам, но затоа ладното нес лом го правам. Сега па како што е топло времето, ладното нес секој ден ми е како доброутро. Веднаш ме освежува и расонува. Што ќе се правеше без него се мислам.
Ако не си во способност да излезеш од дома за на кафе а неможеш без друштво - на скајп Иначе што има врска, кафе ко кафе, можам и сама да си го пијам ако ми се сака
Утринското кафе ми е секогаш без друштво! И кога има некој дома јас одбивам сабајле друштво за кафе, сакам сама да уживам во секоја голтка горко кафе и да се расонувам! Воопшто не ми е досадно или монотоно кога треба сама да си пијам кафе, тоа ми е секојдневие така да скоро и не придавам значение на тоа дека пијам без друштво!
Да,да,да. Посебен ритуал ми е првото утринско кафе. Сама,со нес-кафе,лаптоп и музика. Ухх,уживам во тие моменти сама со своите мисли. А и преку ден,кога и добијам желба за кафе,не чекам и не барам друштво специјално за да испијам едно кафе
Не пијам кафе,од здраствени проблеми.Но сакам кога сум сама да си направам чајче,сок,или некое јадење па во тишина да дегустирам,обожавам кога сум сама/со моите миленичиња.
Моментално опуштено по дома пијам кафе без друштво и супер ми е .Си мислам што да облечам вечер,си читкам по интернет и си го пијам моето кафенце.Другарка ми на едно 15 минути од мене,и таа го пие нејзиното кафе во ова време,па така заедно пиеме и комуницираме на фб чат Но сепак,најубав е муабетот уз кафе со пријателите (кафе-4 пати спомнато во две реченици.)
Првото нес секогаш го пијам сама, пред компјутер со музика. Е следното кафе најчесто го пијам во друштво...
Не пијам многу кафе. Еднаш на два-три дена Кога пијам, пијам со друштво (комшивките најчесто) Арно одам или доаѓаат инаку не пијам никогаш сама
Утринското кафе ми е ритуал од кој ми зависи остатокот од денот Сеедно дали имам друштво или не ,си варам едно јако турско ,го почекувам да се излади ,си го пијам лезетски ,па едно цигарче после кафето... Редовно го превртувам,навика ми е А скоро никогаш не си гледам