Мене па тие не ми се вкусни. Ги пробав обичното макијато и тоа со irish cream, ептен благи се, као некое грдо капучино. А и првенствено не знаев дека се благи, поготово чистото макијато.
Ги пробав Gimoka cortado, не е лошо. Мене ми допаѓа тоа што не е јако, како макијато е, и flat white.
Фала што сподели, таман ми се потрошија капсулите па ќе земам и јас некои за проба и ќе пишам како ќе ми се допаднат.
Се придружувам на Долче Густо клубот Кажете ми какви капсули има во Стокомак и дали сте задоволни? Порачувате од е-хорека? Фала! Edit: сега ја гледам темава, читам дека ги фалите од Стокомак, морам да пробам.
Овие ги купив пред некој ден: Еспресото ептен ми се допаѓа. Tаман ми е на јачина - ниту да те удри во глава, ниту без карактер. Баш по мерка ми е. Oва другово е речиси исто како кафето со млеко што го купував од Стокомак. Цената им е супер, мислам дека ќе ги пробам сите.
Во супер kit-go се намалени Dolce gusto капсулите . Кортадо е 260 денари, за другите не запамтив ама сите се намалени.
I agree. Не знам дали сум навикната, ама сите други не ми имаат доволно убав мирис и арома. А маж ми ги сака и Lavazza. Добри се ама пак би ги ставила на второ место после долче. Се друго е од трето надоле.