Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Квалитетни патики

Дискусија во 'Мода и стил' започната од arwen, 31 март 2010.

1. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.341
    Поседниве години сум зависник од Пума. Последниве ги носам веќе 2 год и како нови се. Квалитетни се ама малку се скапи нооо, се начекуваат на попуст ;)

2. bella01

bella01 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    18
  3. Primavera

Primavera Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    405
    Допаѓања:
    1.518
    reebok и до сега не ме изневериле ;)

4. KalaV

KalaV Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    600
    Допаѓања:
    301

Минатата година си ги зедов овие , само имаат плус и сина боја , ама искрено не само што бев и се уште сум вљубена во патиките, но и ги изнаносив. Значи една година интензивно носење на сонце, дожд и снег и немаат гајле.
    Минатата недела си зедов патичиња од RipCurl , прв пат купувам од оваа марка , па ќе видиме колку квалитетни ке испаднат :)

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  5. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    Незнам кај нас во мкд да ли може да се збори за квалитет...кога ќе видам made in china...се ми станува јасно :^)
    Инаку не мора да значи дека ако купиш скапи патики се квалитетни.ако купиш поевтино може и тие ќе ти се погодат.јас лично сега засега најмногу сум била задоволна од најк..инаку летово си купив црни патичиња со сребрени светкави врвки од lining,и имаше акција за таа цена-2500ден беа,да си одереш и друго,јас си избрав и трерчиња трочетврт и маичка и топ се погодија :inlove: истите патики во септември во лининг беа 1500ден на попуст :lol: ама ги изнаносев а ко нови се ;)

6. nesa

nesa Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    1.226
    Дефинитивно зимо, лето, пролет, есен јас сум во NIKE :)

7. Rock.Lady

Rock.Lady Истакнат член

Се зачлени на:
    7 септември 2010
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    214
    Најчесто купувам Converse, DC или Vans. Моментално овие ги имам:

На blueeparadise му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.688
    Допаѓања:
    5.452

Е ВАКВИ БАРАМ 2 ГОДИНИ..ПОСЛЕДНИТЕ ОД ОВОЈ МОДЕЛ ГИ ВИДОВ ВО NIKE СПРОТИ CITY GALLERY,И БЕА СО ЛЕПЕНКИ,ЦРНИ :inlove: БАШ КО ШТО ГИ САКАВ,АМА НЕМАА БРОЈЧЕ,И ОД ТОГАШ НЕ СУМ СРЕТНАЛА ОД ОВОЈ МОДЕЛ,САМО ДА СЕ СО ЛЕПЕНКИ,А БАРАМ И ВО СОЛУН И RAMSTORE :(

Едит:Мислењето е редактирано од модератор.Користете задебелување на текстот само кога сакате да потенцирате дел од текстот.

9. ChocolateStrawberry

ChocolateStrawberry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    23
    Ги обожавамм :l:

Прикачени фајлови:

На strangewoman и Doozy им се допаѓа ова.
  10. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.797
    Сите патики се made in china,made in vietnam,made in cambodia и во Америка купи ги така ќе пишува на нив.
    Adidas,Nike,Puma итн сите се произведуваат во овие држави заради евтината работна сила,им се носи репроматеријалот а таму само ги склопуваат,шијаат и место како во Америка да им плаќаат пр 4000долари месечно со овие си поминуваат со на пр 100 долари месечно.

Јас сум манијак за патики нонстоп купувам неможам да се воздржам особено ако видам на попуст :lol:
    Имам секкви фирми ама најзадоволна сум од Nike.

11. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Ммм патиките од Орка,Li Ning ,ми се прилично добри.Долги години купувам од таму,и освен да помине модата на моделот,друго не ми се случило.Добар квалитет,и многу пристојна цена.

12. Alanna

Alanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    1.120
    Допаѓања:
    484
    Патикиве прв пат ги видов во Будимпешта на екскурзија пред 3/4 год.Е тоа беше љубов на прв поглед :inlove: Се мислев дали да си ги купам и решив кога ќе стигнат во Мк тогаш да си ги земам.И чекај, чекај помина година две и ете стигнаа и кај нас и најтрагично е што не си ги земав,затоа што си најдов поубави :)

Инаку може да се каже дека задоволна сум од Nike и Scetchers :?:

13. ChocolateStrawberry

ChocolateStrawberry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    23
    Јас си ги купив пред еден месец... Пред овие имав други Nike и ги носев скоро 2 години, сега ќе видам колку ќе издржат овие .... Задоволна сум од Nike :)

14. strangewoman

strangewoman Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    718
    Допаѓања:
    391
    Колку парички си ги зеде и од каде оти немам јас видено ваков модел кај нас а ептен ми се убави :)

15. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Jас моделов во август/септември го видов и во аутлетот во Борис Трајковски салата за околу 2500.
    Ама имаше само 2-3 бројчиња.
    Така да не е нов.
    Лани ги гледав во Соравија во 3-М е тука дупло поскапи беа.
    Ги има патикиве не зафркавајте, познат модел се, дури и стар би рекла, не сте барале доволно :)

На Plavusa.17 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. strangewoman

strangewoman Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    718
    Допаѓања:
    391
    Знам дека не се нов модел, а кај нас има бели со зелен знак и црн, и од истиот модел ама црни со знакот во каква сакаш боја. А исти вакви жими се не видов или пак не ми се гледа убо :) Од двете едно ќе да е :$ . Ама и црните ќе ми завршат работа ;) ^_^

17. Vitorija

Vitorija Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    912
    Допаѓања:
    599
    Јас патиките на Adidas на би ги менувала за никои, најдибри се и по квалитет и по изглед. А пред се удобноста им е на прво место.

18. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Моделов го знам уште од одамна значи не е нов. Една другарка си ги купи и ама ич не е задоволна одма и испукаа а морам да нагласам дека не ги носеше често само за пешачење и до продавница

19. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Леле и мене ми требаат квалитетни патики!
    Ај ако некој знае нека каже кога идаат нови модели на маркирани патики во МК, од тие што се останати ама баш ништо не ми фати око! :|

20. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    Јас пред една недела си купив патики од Рибок во ГТЦ на распродажба за 1900 денари, многу се удобни, па за тие пари ако се скинат до лето ич не ми е грижа 8) Ама знам дека се квалитет, брат ми лани си купи од таму за матурска, уште ги носи секој ден и се како вчера да ги купил :up: