Поседниве години сум зависник од Пума. Последниве ги носам веќе 2 год и како нови се. Квалитетни се ама малку се скапи нооо, се начекуваат на попуст
Минатата година си ги зедов овие , само имаат плус и сина боја , ама искрено не само што бев и се уште сум вљубена во патиките, но и ги изнаносив. Значи една година интензивно носење на сонце, дожд и снег и немаат гајле. Минатата недела си зедов патичиња од RipCurl , прв пат купувам од оваа марка , па ќе видиме колку квалитетни ке испаднат
Незнам кај нас во мкд да ли може да се збори за квалитет...кога ќе видам made in china...се ми станува јасно Инаку не мора да значи дека ако купиш скапи патики се квалитетни.ако купиш поевтино може и тие ќе ти се погодат.јас лично сега засега најмногу сум била задоволна од најк..инаку летово си купив црни патичиња со сребрени светкави врвки од lining,и имаше акција за таа цена-2500ден беа,да си одереш и друго,јас си избрав и трерчиња трочетврт и маичка и топ се погодија истите патики во септември во лининг беа 1500ден на попуст ама ги изнаносев а ко нови се
Е ВАКВИ БАРАМ 2 ГОДИНИ..ПОСЛЕДНИТЕ ОД ОВОЈ МОДЕЛ ГИ ВИДОВ ВО NIKE СПРОТИ CITY GALLERY,И БЕА СО ЛЕПЕНКИ,ЦРНИ БАШ КО ШТО ГИ САКАВ,АМА НЕМАА БРОЈЧЕ,И ОД ТОГАШ НЕ СУМ СРЕТНАЛА ОД ОВОЈ МОДЕЛ,САМО ДА СЕ СО ЛЕПЕНКИ,А БАРАМ И ВО СОЛУН И RAMSTORE Едит:Мислењето е редактирано од модератор.Користете задебелување на текстот само кога сакате да потенцирате дел од текстот.
Сите патики се made in china,made in vietnam,made in cambodia и во Америка купи ги така ќе пишува на нив. Adidas,Nike,Puma итн сите се произведуваат во овие држави заради евтината работна сила,им се носи репроматеријалот а таму само ги склопуваат,шијаат и место како во Америка да им плаќаат пр 4000долари месечно со овие си поминуваат со на пр 100 долари месечно. Јас сум манијак за патики нонстоп купувам неможам да се воздржам особено ако видам на попуст Имам секкви фирми ама најзадоволна сум од Nike.
Ммм патиките од Орка,Li Ning ,ми се прилично добри.Долги години купувам од таму,и освен да помине модата на моделот,друго не ми се случило.Добар квалитет,и многу пристојна цена.
Патикиве прв пат ги видов во Будимпешта на екскурзија пред 3/4 год.Е тоа беше љубов на прв поглед Се мислев дали да си ги купам и решив кога ќе стигнат во Мк тогаш да си ги земам.И чекај, чекај помина година две и ете стигнаа и кај нас и најтрагично е што не си ги земав,затоа што си најдов поубави Инаку може да се каже дека задоволна сум од Nike и Scetchers
Јас си ги купив пред еден месец... Пред овие имав други Nike и ги носев скоро 2 години, сега ќе видам колку ќе издржат овие .... Задоволна сум од Nike
Jас моделов во август/септември го видов и во аутлетот во Борис Трајковски салата за околу 2500. Ама имаше само 2-3 бројчиња. Така да не е нов. Лани ги гледав во Соравија во 3-М е тука дупло поскапи беа. Ги има патикиве не зафркавајте, познат модел се, дури и стар би рекла, не сте барале доволно
Знам дека не се нов модел, а кај нас има бели со зелен знак и црн, и од истиот модел ама црни со знакот во каква сакаш боја. А исти вакви жими се не видов или пак не ми се гледа убо Од двете едно ќе да е . Ама и црните ќе ми завршат работа
Јас патиките на Adidas на би ги менувала за никои, најдибри се и по квалитет и по изглед. А пред се удобноста им е на прво место.
Моделов го знам уште од одамна значи не е нов. Една другарка си ги купи и ама ич не е задоволна одма и испукаа а морам да нагласам дека не ги носеше често само за пешачење и до продавница
Леле и мене ми требаат квалитетни патики! Ај ако некој знае нека каже кога идаат нови модели на маркирани патики во МК, од тие што се останати ама баш ништо не ми фати око!
Јас пред една недела си купив патики од Рибок во ГТЦ на распродажба за 1900 денари, многу се удобни, па за тие пари ако се скинат до лето ич не ми е грижа Ама знам дека се квалитет, брат ми лани си купи од таму за матурска, уште ги носи секој ден и се како вчера да ги купил :up: